✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Quanta Capital är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quanta Capital och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsquantacapital.co
???? företagetQuanta Capital Holdings Limited (inga officiell registreringsdata)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressVåning 2, 9 Portland Street, Manchester, England, M1 3BE (falsk)
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 16 januari 2024
FöretagstypForex, aktier, metaller, råvaror och indexmäklare

Företag: Quanta Capital hävdar att de ägs av Quanta Capital Holdings Limited, även om vi inte hittade någon information som stöder detta påstående.

plats: Quanta Capital nämner att den ligger i England, men detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Quanta Capital?

Quanta Capital presenterar sig som en ledande leverantör av mäklartjänster som erbjuder sofistikerade handlare möjligheten att hantera risker och maximera deras prestanda på finansmarknaderna. Dessutom hävdar de att de ger support och träningshjälp för nybörjare som vill börja handla från grunden. De erbjuder ett antal funktioner inklusive skydd av pengar och personlig data, tillgång till handelsplattformar på olika enheter, personlig kontohantering och professionell kundsupport dygnet runt. Dock, Din registrerings- och adressinformation verkar vara falsk., vilket väcker allvarliga frågor om plattformens autenticitet och trovärdighet.

Kontotyper

Plattformen erbjuder 7 olika konton för att utföra operationer:

Information på webben

quanta capital webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Quanta Capitals webbplats, som är quantacapital.co. Fångsten gjordes i APRIL 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

– Vi har inte hittat telefonnummer.

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av kvantkapital

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Quanta Capital ????

Efter att noggrant undersöka Quanta Capital, en mäklare som erbjuder handelstjänster i valutor, aktier, metaller, råvaror och index, har vi identifierat flera oroande aspekter som investerare bör vara medvetna om innan de överväger någon typ av association med detta företag.

Quanta Capital presenterar sig som en ledande leverantör av mäklartjänster som stärker sofistikerade handlare och erbjuder stöd till nybörjare, men Vi måste betona att den verkliga platsen för företaget är okänd. Dessutom har vi upptäckt att de angivna registreringsadresserna är falska, vilket väcker allvarliga frågor om företagets transparens och legitimitet.

Dessutom är Quanta Capital oreglerat, vilket innebär att det inte är föremål för den tillsyn som krävs för att säkerställa investerarskydd. Brist på reglering är en stor röd flagga och detta kan göra att investerare utsätts för potentiellt riskfyllda metoder.

Quanta Capitals webbplats lyfter också fram dess moderna skyddsteknologier, bekväm åtkomst genom olika enheter, 24-timmars kundservice och snabb utförande av transaktioner, men bristen på reglering och ofullständig information i villkoren lämnar oro för säkerheten och tillförlitligheten av plattform.

Trots Quanta Capitals påståenden om dess högkvalitativa tjänster och transparenta utförande är riskerna förknippade med dess bristande reglering och bristande transparens i informationen för betydande för att ignoreras.

Från laget av Rekommenderade mäklare, rekommenderar vi starkt att du undviker Quanta Capital och letar efter säkrare och mer pålitliga alternativ för handel med valutor, aktier och andra tillgångar. Skyddet av dina investeringar och din ekonomiska säkerhet är av yttersta vikt för oss.

uppdateringar

Nyheter om Quanta Capital:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot finanstillsynsmyndigheten Quanta Capital BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision.

Användarrecensioner

[demokrati-id=””]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Quanta Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Quanta Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Quanta Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Quanta Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Quanta Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Quanta Capital pålitlig?

Nej, Quanta Capital är inte alls pålitlig. Med brist på registrerad plats, falska adresser, bristande reglering, mycket negativt betyg, återkommande problem med fonduttag, är det tillrådligt att undvika denna plattform. Leta efter mer transparenta och säkra alternativ för att skydda din investering. Investera med extrem försiktighet och välj plattformar med bevisad finansiell integritet!

Hur får man tillbaka pengar från Quanta Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Quanta Capital: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLUFFERING?»

 1. Wojtek svar

  Översättning: ”Hej 🙂 – Efter att ha registrerat mig för Immediate Access Pro kontaktade en QUANTA CAPITAL-mäklare mig. Webbplats quantacapital .co/. Jag skulle vilja veta om detta är ett ärligt företag eller en bluff. Även om jag redan har betalat de 250 $ som krävs, skulle jag fortfarande vilja veta sanningen. Löparens namn är Tomasz Furman."

  Ursprungligt meddelande: “Witam:) – Po zarejestrowaniu się na Immediate Access Pro zgłosił się till min mäklare av QUANTA CAPITAL. Strona internetowa quantacapital .co/. Chciałbym się dowiedzieć czy to jest uczciwa signatur czy oszustwo. Co prawda wpłaciłem już wymagane 250 $ ale mimo to chciałbym znać prawdę. Mäklare nazywa się Tomasz Furman

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wojtek, det är ett bedrägeri och du får inte tillbaka dina pengar. Tack för att du skriver om Quanta Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. wiesław szewczyk svar

  zainwestowałem 1200zł quanta capital.co i inte wiem czy taki broker istnieje.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej wiesław, tack för att du skriver om Quanta Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. victoria svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Victoria, tack för att du skriver om Quanta Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *