✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i QuantumAI. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om QuantumAI och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsquantum-ai-trading.com | quantum-ai.trading | quantum-ai.io |
thequantumai.app | the-quantum-ai.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformQuantum AI
📌 AdressOkänd

Vad är QuantumAI?

Till att börja, QuantumAI är inte en mäklare i sigDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar den här finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att hamna i bedrägerier.

surfar på webben

Quantum AI webbplats

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

Quantum AI-videorecension

uppdateringar

Nyheter om QuantumAI:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2021Klagomål mot QuantumAI av FMA (Österrike).
September 2023Klagomål mot QuantumAI av AMF (Frankrike).
November 2023Klagomål mot QuantumAI av CySEC (Cypern).
December 2023Klagomål mot QuantumAI av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

[demokrati id=”4784″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med QuantumAI.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Slutbedömning av QuantumAI

En pocas palabras, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED QuantumAI.

Det är ett företag som inte nämner absolut några skatteuppgifter, enligt kundmeddelanden kommer de efter registrering hos QuantumAI att börja ringa dig från olika mäklare och oreglerade investeringsbolag för att uppmuntra dig att investera pengar (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED VEM DU GER DIN DATA).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


Hur gör man anspråk på pengar lurade av QuantumAI?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man QuantumAI?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera QuantumAI?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är QuantumAI en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att QuantumAI är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är QuantumAI pålitlig?

Nej. QuantumAI är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den nämner inte skatteinformation eller var den är baserad, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är ett relativt nytt företag utan tjänsteår. 5) Enligt meddelanden från QuantumAI-kunder kommer de efter registrering att ringa dig från farliga mäklare (utan reglering). Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från QuantumAI?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till QuantumAI?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Är QuantumAI.trade en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Mariano svar

  De har ringt mig på min mobiltelefon i månader och jag vet inte vad jag ska göra längre. Kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mariano, framför allt, blockera alla deras nummer och svara inte på dem, de är bedragare.

   Hälsningar.

 2. Martiniano Castrillo svar

  DET RAPPORTERAS AV CNMV!! VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIGT, DE ÄR BEDRAGARE!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martiniano Castrillo, tack för att du skrev om QuantumAI.trade. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Ana svar

  Samma har hänt mig som walter, cnmv har redan gett en varning, jag kommer att vara uppmärksam

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, tack för att du kommenterar QuantumAl.trade. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (spanska finansregulatorn) har redan varnat för dem på grund av bedrägeri och inte reglerats (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Walter svar

  Jag lade in 250 dollar för att testa men eftersom jag inte såg saken bra bad jag dem att dra tillbaka den, 2 veckor har gått och jag återställer fortfarande ingenting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, tack för din information om QuantumAI.trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *