✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget QUOTEX är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om QUOTEX och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsquotex.io | quotex.com | quotexcorretora.com
???? företaget*Maxbit LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressKontakt från webbformuläret
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 6 januari 2020, 4 juni 2003, 13 november 2021
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, valutamäklare och binära optioner.

företaget: ⚠️ QUOTEX ägs av Maxbit LLC

Plats: QUOTEX nämner att den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett skatteparadis, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är QUOTEX?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det QUOTEX är en mäklare: kryptovaluta, CFD:er, valuta och binära optioner.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida
Här visar vi dig en skärmdump av QUOTEX webbplats, som är quotex.io. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023
quotex2 hemsida
Här visar vi dig en skärmdump av QUOTEX webbplats, som är quotexcorretora.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023
Är Quotex bluff bluff?

Här visar vi dig en skärmdump av QUOTEX webbplats, som är Quotex.com. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* QUOTEX-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig QUOTEX-värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Quotex och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Det är viktigt att komma ihåg att företaget i fråga har varit föremål för klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV och CONSOB. Dessa anklagelser lyfter en röd flagga och understryker behovet av att vara extremt försiktig när man överväger någon typ av interaktion med företaget. Bristen på förtydligande eller svar från företaget på dessa klagomål kan skapa osäkerhet och misstro bland potentiella kunder eller investerare.

Quotex presenterar sig som en mäklare som erbjuder tjänster inom forex, kryptovalutor, CFD:er och binära optioner. Men deras deklaration om att vara belägen i ett område som anses vara av låg säkerhet, såsom Saint Vincent och Grenadinerna, läggs till avsaknaden av information om dess reglering, väcker allvarliga farhågor om dess tillförlitlighet och transparens som finansiell enhet.

Dessutom väcker bristen på kontaktmedel tillgängliga för användarna frågor om hur man åtgärdar nödsituationer eller löser eventuella olägenheter som kan uppstå under interaktion med företaget. Denna brist på viktig kundinformation, såsom kontaktkanaler, understryker behovet av att vara försiktig när man överväger att engagera sig med Quotex.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om QUOTEX:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2021Klagomål mot Quotex av CNMV.
December 2021Klagomål mot Quotex av CONSOB.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

Vad tycker du om Digitalelitemarkets? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av QUOTEX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av QUOTEX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar QUOTEX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till QUOTEX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera QUOTEX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är QUOTEX pålitligt?

Nej. QUOTEX är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: Dess läge i Saint Vincent och Grenadinerna och dess brist på reglering skapar mycket osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Utöver detta har företaget klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från QUOTEX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

110 kommentarer om «Quotex: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. karla svar

  Tack jag tror att du har rätt tack och lov. Mitt kort gick inte att ange

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Karla, tänk också på att de ibland sparar all data de kan för att försöka skicka den igen, kanske vore det lämpligt att begära byte av kortnummer.

   Hälsningar.

 2. Bruno Rasmussen svar

  Tack så mycket för analysen och för att du hjälpte mig få tillbaka mitt förlorade kapital

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bruno, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. LUIS svar

  HEJ PÅ MIG, EFTER ATT SÄTTA IN SÄKER DE TILL MIG ATT "MITT KONTO KAN VERIFIERAS" OCH DE GER MIG INTE MINA PENGAR TILLBAKA ELLER. DVS, DE STAL ALLT JAG DEPOSITERADE OCH DE BRODE INTE ENS ATT SVARA PÅ MINA MEDDELANDEN.

  DET ÄR EN BLACKET STöld. JAG TÄNKER PÅ ATT RAPPORTERA PÅ NÅGOT SÄTT.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LUIS, de är gangsters, tack för att du kommenterar Quotex. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) (se CNMV-länk) och CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) (se CONSOB-länk) har anmält Quotex för bedrägliga aktiviteter. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.