Kommentarer till Racefxoptions

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Racefunktioner (kallas även racefxoptions.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Racefxoptions verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Racefxoptions. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Race Projects Ltd..

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Racefxoptions, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Bronskonto, Silverkonto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $250, 24/7 videohjälp, 1 timmes uttag, demo -konto, Copy Trading -verktyg, 20% bonus.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/7 videoassistans, 1 timmes uttag, demo-konto, Copy Trading-verktyg, 50% bonus, individuell kontohanterare, första 3 riskfria affärer.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $3.000, 24/7 videoassistans, 1 timmes uttag, demo-konto, Copy Trading-verktyg, integrerad teknisk analys, 100% bonus, individuell kontohanterare, första 3 riskfria affärer.

 

Racefxoptions kontotyper
Racefxoptions kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Racefxoptions erbjuder är: plattform Racefunktioner.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Racefxoptions tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för Racefxoptions
Webbplats för Racefxoptions

Racefxoptions tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de produkter som mäklaren erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Racefunktioner |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: racefxoptions.com

Telefonnummer: + 1 (469) 260-2743

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Racefunktioner <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Racefunktioner är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig eftersom: det är en olaglig mäklare, den är inte registrerad och inte heller reglerad. De avslöjar inte din plats, de visar inte ens användarvillkoren. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Racefxoptions? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Racefxoptions: Betyg och kommentarer»

 1. Omar lopez svar

  Det som hände i slutändan med mig var väldigt annorlunda än vad vi hade pratat om i början, tillbakadragande på 1 timme? haha ja självklart, jag har väntat i mer än 1 vecka och jag tror inte längre att jag kan få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Racefxoptions, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.