Annonsera med oss

RDF Investissement Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera RDF Investissement (kallas även av namnet: rdf-investissement.com), är ett fondförvaltningsbolag. Rekommenderas RDF Investissement verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om RDF Investissement Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är RDF Investissement ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ RDF Investissement nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Luxemburg, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, de nämner ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: RDF Investissement är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder RDF InvestissementI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som RDF Investissement erbjuder är: en främling.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RDF Investissement tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RDF Investissements webbplats
RDF Investissements webbplats

RDF Investissement ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de tjänster du erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om RDF Investissement 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: rdf-investissement.com

📞 Telefonnummer: +33 (0) 1 84 60 54 80

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av RDF Investissement. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på RDF Investissement ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget RDF Investissement är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns och saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade CSSF (Luxemburg) RDF Investissement till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CSSF juli 2021 Varning ⚠️

 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om RDF Investissement? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «RDF Investisement: Betyg och kommentarer»

 1. Simon P. svar

  Detta företag har många klagomål och CSSF har redan gjort det känt, det är många av oss som har blivit lurade, jag hoppas att de kan hjälpa oss

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Simon P, tack för att du kommenterar RDF Investisement. Denna mäklare är en SCAM. CSSF (Luxemburgs finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se CSSF -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
 FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ------------------

   Hej Simon P, tack för att du kommenterar RDF Investisement. Denna mäklare är en SCAM. CSSF (Luxemburgs finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras ( Se CSSF -länk ).

   Skicka inte pengar till dem, få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller dem.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *