RichmondFG Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren RichmondFG (även kallad Richmond Financial Group), är en CFD och valutamäklare. Rekommenderas RichmondFG verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Elit Property Vision LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Sofia, Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Eftersom RichmondFG inte nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som RichmondFG erbjuder, noterar vi att de faktiskt erbjuder 6 olika kontotyper: mikrokontot, minikontot, silverkontot, guldkontot, diamantkontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 500 $, upp till 1: 200 hävstång, upp till 10% lån, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, upp till 1: 200 hävstång, upp till 25% lån, månatliga marknadsöversikter, webbinars varje vecka.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 1 USD, upp till 200: 35 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lån, veckovisa marknadsöversikter, webbinars varje vecka, personlig kontoansvarig.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, upp till 200: 50 hävstång, upp till XNUMX% lån, veckovisa marknadsöversikter, veckovisa webbseminarier, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, vecko-till-en-sessioner

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 250.000, hävstång på upp till 1: 300, upp till 75% lån, dagliga marknadsöversikter, veckovisa webinarier, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, dagliga en-till-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 500.000 1 $, hävstång upp till 400: 75, upp till XNUMX% lån, dagliga marknadsöversikter, veckovisa webbseminarier, personlig kontoansvarig, personlig mäklare, dagliga en-till-en-sessioner, inbjudan till VIP-evenemang, supertätt sprider sig.

RichmondFG -kontotyper
RichmondFG -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som RichmondFG erbjuder är: vi tror på RichmondFGs egen plattform, även om den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RichmondFG tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

RichmondFG webbplats
RichmondFG webbplats

RichmondFG tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring av finansiella produkter som RichmondFG -företaget tillhandahåller, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om RichmondFG

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.richmondfg.com

Telefonnummer: Tel: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Feedback om RichmondFG <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att RichmondFG-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Bulgarien), det är ett oreglerat företag, när vi letar efter andra recensioner eller utvärderingar om detta företag kunde vi inte hitta något, vilket tyder på att det är från en "ny" mäklare, utan meritlista ...

Av dessa skäl tror vi att RichmondFG inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt att ta risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera i?

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att richmondfg är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RichmondFG? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «RichmondFG: Betyg och kommentarer»

 1. BEDRÄCKAD AV ELIT PROPERTY VISION LTD - BALI LIMITED LTD svar

  Jag har blivit offer för ett bluff från en plattform som heter wtcinversion .com som tillhör många andra under paraplyet av ELIT PROPERTY VISION LTD med säte i Bulgarien på Geo Milev gatunummer 112, Partner Floor, Office 1.
  De är ett nätverk av bedragare med ett flertal företag sammanflätade med anklagelser om bedrägeri, missbruk och orättvis hantering.
  De är bland dem:
  -FENIX TRADING SOLUTIONS SL., NIF B88231287
  Vems administratör heter Rezaeian Mohammadi Majid,
  C / De Los Sueños 9 Puerta B Planta 4 28100 - (Alcobendas) - Madrid.
  I det här företaget har de ett konto i CAIXABANK. Det är skamligt för en sådan enhet att ha en brottsling som kund.
  Andra företag som är listade som administratör av Rezaeian Mohammadi Majid är:
  -ADRIAN ARTCO CONSULTIG SL - CIF B88311758
  Ett kapital på 79.260 XNUMX euro har registrerats i detta
  -BAKIYAN RIVAS TRADE SL - CIF B88207238
  infocif .es / avgifter-administratör / bakiyan-rivas-handel-sl

  -CREDI FINANCIAL EXPRESS SL., NIF B87512182.
  Adress, Paseo de la Castellana nummer 259, våning 18, CP 28048 MADRID.
  Vems administratör är John Freddy Villamizar.
  Denna karaktär är listad som administratör i flera företag.

  -COMIP EUROPA SL - CIF B87337911
  -NEWCONEX GLOBAL SOLUTIONS SL - CIF B87512174
  -CASTLEWHITE TOURS SL - CIF B87572889
  -CREDI FINANCIAL EXPRESS SL - CIF B87512182
  -PRESEX SOLUCIONES DE FINANCIACION Y SOLVENCIA SL - CIF B88185921
  Allt med ett kapital på 3.000 euro
  infocif .es / företagsfil / credi-ekonomisk-express-sl

  -INVERPRESS ASESORIA TELEMATICA SL B88274071 vars enda ägare och ensamma administratör är Juan Pablo Arias Nieto.
  infocif .es / företagsfil / inverpress-asesoria-telematica-sl

  -LISTADOS DE MOROSIDAD SL - CIF B88066345 Företagets enda partner och administratör är Stephany Lorena Montilla Sánchez
  infocif .es / företagsfil / delinquency-lists-sl

  ELIT PROPERTY VISION LTD - BALI LIMITED LTD har ett nätverk av webbplatser som marknadsför mirakulösa vinster genom handel. De tre nämnda företagen verkar vara länkade till varandra och stöder varandra i det enda syftet att begå brottet att utnyttja pengar från intet ont anande oskyldiga. Hans bedrägerier har orsakat ruinerna för många familjer.
  CNMV varnar för bedrägeriet de utför.

  Webbplatser som
  capital245.com,
  westwoodofe.com,
  bitcoinoie.com,
  jbcapitals.com,
  xcoinbroker.com,
  mmfinansiellaxperter .com
  wtcinversion.com
  everestbtc.com
  capitalpro-inv. com / page-trade /
  executiveprofx.com
  Dessa sista tre är nyligen skapade.
  Ingen har tillstånd eller regler i något land.
  mer information
  fintelegram .com / igen-bulgarian-fx-mäklare-attack-bafin-varning-mot-britonprice /

  De använder plattformar som PAYWARD LTD, KRAKEN kraken .com, för att tvätta pengar de stjäl från de intet ont anande fattiga.

  Payward Ltd, Kraken .com, hjälper inte till att spåra eller vända överföringar till kriminella konton.
  Jag ska tillägga att det noll samarbetet från PAYWARD LTD, KRAKEN .COM bara gynnar organiserad brottslighet och penningtvätt. Det verkar vara ett företag som är utformat för att underlätta penningtvätt i allmänhet.
  Det är inte nödvändigt att resa till något land som är en skatteparadis, från soffan hemma kan du enkelt tvätta de pengar eller valuta du vill ha. Kraken har ingen skattekontroll.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Scammed, tack för att du tillhandahöll denna mer detaljerade information och hjälpte med dina kommentarer om RichmondFG och förhindrade framtida bedrägerier eller bedrägerier, detta företag verkar använda det klassiska taktik- och arbetssystemet som helt klart är en SCAM, som pressar och ljuger för investerare att skicka mer pengar ständigt. Om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att kunna rapportera den här förmodade mäklaren.
   VI FRÅGAR ALLA VÅRA ANVÄNDARE ATT HJÄLPA OSS OCH LÄMNA MER INFORMATION OM DENNA MÄLKARE OCH ATT GÖRA ADRESSER, NAMN PÅ MÄNNISKOR SOM HANTERAR KONTOREN, PLATSEN FÖR KOMMERSIELL / BEDRÄGARE ETC ...
   Enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att MMFINANCIALEXPERTS är kopplat till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. Gruppen inkluderar mäklare som: Bitcoinie, Briton Price, Capital 245, CarterFS, Fly Financial Group, Jbcapitals, Lockwood Investments, MMFINANCIALEXPERTS, RichmondFG, Tradeprofitweb, Wellington Investments, WTCInversion och Xcoinbroker

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.