I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Royal Oak Investment. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Royal Oak Investment och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsroyaloakinvestment.com
???? företagetRoyalOakInvestment
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressKanada

⚠️ Royal Oak Investment ägs av bolaget RoyalOakInvestment ligger i Kanada, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Royal Oak Investment erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Försök$250
Förstagångsinvesterare$10.000
Bygg din framtid$50.000
Bygg din framtid +$100.000
Royal Oak Heritage$250.000

Information på webben

Royal Oak Investment Webbplats

Royal Oak Investment ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, livediagram, ordlista, marknadsnyheter även om det är på engelska, vissa finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +18884472460

???? Royal Oak Investment slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Royal Oak Investment.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Royal Oak Investment:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Vi får hundratals meddelanden från Royal Oak Investment-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Royal Oak Investment? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Royal Oak Investment.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Royal Oak Investment

Hur man rapporterar Royal Oak Investment

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Royal Oak Investment?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Royal Oak Investment en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Royal Oak Investment är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Royal Oak Investment pålitlig?

Nej. Royal Oak Investment är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Royal Oak Investment?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Royal Oak Investment?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Royal Oak Investment: betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för att du skrev om Royal Oak Investment. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.