✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i SafeCaps. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SafeCaps och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssafecaps.io
???? företaget*AEGION GROUP LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformWebbhandlare
📌 AdressSuite 305, Griffith Corporate Centre, P.O.Box 1510, Beachmont Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna

⚠️ SafeCaps ägs av företaget AEGION GROUP LTD ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som SafeCaps erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard€250
Premium€2500
Företag€2500

Information på webben

SafeCaps webbplats

SafeCaps ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+35725263290

???? Slutbedömning av SafeCaps ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED SafeCaps.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om SafeCaps:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot SafeCaps från Den brittiska finanstillsynsmyndigheten FCA
Mars 2024Klagomål mot SafeCaps från Den brittiska finanstillsynsmyndigheten BaFin

Användarrecensioner

[demokrati id=”5598″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med SafeCaps.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av SafeCaps

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SafeCaps

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera SafeCaps?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SafeCaps en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att SafeCaps är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är SafeCaps pålitlig?

Nej. SafeCaps är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från SafeCaps?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till SafeCaps?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «Är SafeCaps en bluff? 2023 recensioner»

 1. antolin svar

  Jag blev bestulen på Safecap Company, genom en mäklare som heter Nataly. Jag skickade honom för att investera 250+ €2.450 34.500 och för att få tillbaka några investeringar från ett annat företag som heter wasicap. Totalt €350 300+ 200+350+300+13.000+300 euro som de stal från mitt kreditkort, medan de underhöll mig genom att skriva ett brev för att skicka mig cirka €55.000 180.000 av investeringarna, och som jag aldrig fick, mellan henne och en Hans kollega vid namn Mónica Lopez, chef för Blochain, tog alla mina kontodata genom Anydesk-applikationen för att stjäla mina pengar. De försökte råna mig mer den dagen, men jag insåg vad de gjorde och det slutade med att de skrek som tjuvar.De pressade mig ganska aggressivt och respektlöst. De stal också XNUMX euro från REBOLUT Bank, och mer för att de inte kunde eftersom kontona var utan pengar. I dagsläget har jag inte fått en enda euro av alla pengar jag skickat till det företaget. När jag hade gjort alla krav för att ta emot dök alltid ett problem upp som hette skicka mig mer pengar. Det sista beloppet de bad mig om var XNUMX XNUMX euro för att få tillbaka ett förmodat kapital på XNUMX XNUMX euro som jag enligt dem hade på mina investeringskonton. De är bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antolin, tack för din kommentar om SafeCaps. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Neli svar

  Hej, jag heter Neli. Tjuvarna lurade mig från denna SafeCaps...först ringde en viss Miguel mig och sa att han skulle tilldela mig en mäklare och att jag skulle be honom om en kod som han hade gett mig, för mer säkerhet. Nästa dag ringde en viss Megan Smith till mig, hon pratade kärleksfullt till mig tills jag sa till henne att jag inte investerar fler pengar och att jag vill stänga kontot och ta ut pengarna. Den här Nataly från finans skulle hjälpa mig. Hur som helst...de lyckades få ut pengarna som de var tvungna att returnera till mig dubbelt från mitt konto. Var försiktig med dessa människor!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Neli, tack för din kommentar om SafeCaps. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Manuel. svar

  God eftermiddag, jag heter Manuel, jag har precis haft en dålig upplevelse av det här rabblet, i flera månader har en viss Maya ringt mig för att bli kund, till slut, nästan för att få henne att lämna mig ifred, öppnade jag ett konto med 250 euro. Dagen efter ringer den förmodade rådgivaren, som heter Natalie, mig och med ursäkten att göra ordning på dokumentationen lät jag henne komma in på mitt konto och hon tog först 350 euro och sedan 300, sanningen är att jag inte vet hur hon gjorde det för det på datorskärmen, jag kunde inte se något han gjorde. Jag har lämnat in en fordran till banken, ifall något går att få tillbaka. De är inte bedragare, de är tjuvar, om denna Maya eller Natalie ringer dig, lägg på luren direkt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för din kommentar om SafeCaps. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Lina svar

  En person som heter Nathaly ringde mig för att jag bad honom lämna tillbaka mina pengar och genom ett samtal och en applikation hackade han min mobil, gick in på mitt bankkonto och stal alla pengar som fanns på kontot

  Var mycket försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lina, tack för din kommentar om SafeCaps. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Joseph Q. svar

  Hej, det här företaget stal mina pengar. Vad ska jag göra?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Q, tack för din kommentar om SafeCaps. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *