I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i SANTO. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SANTO och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssaint-vermoegen.com
???? företaget*SANTO Vermögensverwaltung GmbH
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformSANTO
📌 AdressRosenheimer Platz 6, 81669 München, Tyskland

⚠️ SANTO nämner att de ägs av SANTO Vermögensverwaltung GmbH, men vi hittade ingen exakt information om detta företag och den publicerade adressen motsvarar inte något finansbolag. ⚠️

Kontotyper

SANTO erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

HELIG webbplats

SANTO ger en grundläggande förklaring av de finansiella tjänster de erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

089 904217970

???? Slutlig utvärdering av SANTO ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED SANTO.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om SANTO:

datumUppdatering – nyheter
November 2022Klagomål mot SANTO av BaFin.

Användarrecensioner

Vad tycker du om SANTO? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med SANTO.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av SANTO

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SANTO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera SANTO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SANTO en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att SANTO är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är SANTO pålitlig?

Nej. SANTO är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från SANTO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till SANTO?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är SAINT en bluff? RIKTIGA åsikter»

 1. christiane svar

  Das sind Betrüger, investieren Sie nicht in these Plattform, die Bafin hat bereits davor gewarnt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Christiane, tack för att du kommenterar SANTO. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. BAFIN (den tyska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se länk BAFIN).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Hej Christiane, tack för deinen Kommentar zu SANTO. Es wird derzeit als Betrug angesehen. Die Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BAFIN) hat sie verwarnt, weil sie nicht über die Verordnung verfügen, um ihre Tätigkeit auszuüben (Siehe BAFIN-Link).

   Wenn Sie ein Kunde sind, leisten Sie keine Beiträge mehr, ihr einziges Ziel ist es, Sie zu bestehlen, sie manipulieren Operationen manuell, sie behalten das Geld, wenn es auf ihren Konten ankommt, es kommt nicht auf den Markt, alles ist füre Si vorbereitet Ihr Geld zu verlieren oder Sie verlieren zu lassen. Eine Ausrede zu haben, es zu behalten.

   Wenn Sie sich für eine Auszahlung entscheiden und Lösegeld in Form von Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. Zahlen Sie es niemals!Das ist die Warnung, von diesem Moment an müssen Sie wissen, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind and egal wie viel Sie bezahlen, Sie werden Ihr Geld nie sehen.

   Um anderen Benutzern oder Kunden zu helfen, geben Sie so viele Informationen wie möglich an, erklären Sie, wie alles passiert ist, wo Sie die Anzeige gesehen haben, wer Sie angerufen hat, Nummern, von denen Sie angerufen wurden, E-Mails und alles , var Ihnen in den Sinn kommt.

   Wenn Sie Ihr Geld zurückerhalten möchten, gehen Sie zu unserem Chat eller überprüfen Sie das Formular unter diesem Länk: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.