Kommentarer till SBC Broker

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren SBC Broker (även kallad sbcbroker.org), är en CFD-mäklare, bland andra tjänster som SBC Broker erbjuder. Rekommenderas SBC Broker verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SBC Broker. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det bör noteras att SBC Broker-webbplatsen inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: förment USA, även om det är sant bör det regleras av den finansiella tillsynsmyndigheten i USA och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på den verkliga basen för SBC Broker. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som SBC Broker erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som SBC Broker erbjuder är: vi tror att SBC Brokers egen plattform, eftersom de inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SBC Broker tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

SBC Broker-webbplats
SBC Broker-webbplats

SBC Broker ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av några grundläggande begrepp och om de produkter som SBC Broker erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om SBC Mäklare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: sbcbroker.org

Telefonnummer: (216) 278 0518

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på SBC Mäklare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att SBC Broker-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letar efter andra recensioner om företaget har vi inte hittat absolut ingenting, vilket får oss att tänka att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om SBC Broker? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «SBC Broker: Betyg och kommentarer»

 1. Kevin R svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin R, Tack för att du skrev om SBC Broker. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.