Kommentarer om SeSocio

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Partner (kallas även sesocio.com), är en mäklare av investeringsfonder, kryptovalutor och CFD: er. Rekommenderas SeSocio verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SeSocio ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är SeSocio ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Aloca SA

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Argentina. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SeSocio noterar vi det erbjuder inte olika typer av konton / planer.

La plattform att fungera som SeSocio erbjuder är: SeSocios egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som SeSocio tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

SeSocio webbplats
SeSocio webbplats

SeSocio tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, information om de produkter den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Partner 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: sesocio.com

📞 Telefonnummer: Storbritannien (+44) 871-807-5966 | USA (+1) 205-900-4141 | Argentina (+54 11) 5275-7800

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SeSocio. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Partner <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Partner är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare när man letar efter recensioner om Partner Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SeSocio? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «SeSocio: Betyg och kommentarer»

 1. YESID ALBERTO GOMEZ svar

  God morgon,
  Den 19 november 2020 investerade jag $30.000.000 8.226 120.000 colombianska pesos ($250 80 US vid den tiden), jag investerade i deras inhemska token, som vid den tiden var $6 12 colombianska pesos, så de gav mig 6 SESOCIO tokens. Jag bestämde mig för att investera i denna token eftersom de skickade mig siffror om att token hade kredit upp till 16 gånger sitt värde under det senaste året och att prognosen var att den skulle fortsätta att växa på grund av alla projekt som kom till mäklaren. Dessa tokens skulle frysas i 2 månader och därifrån till månad XNUMX skulle tokens släppas, som kunde bytas ut på plattformen mot andra tillgångar (Fiat Money eller Cryptos) när den skulle vara XNUMX månader gammal och att det skulle För att kunna ändra polletterna sa de till mig att reglerna hade ändrats och att jag fick vänta ett år. Tisdagen den XNUMX november ringde jag för att jag skulle bli ett år gammal och jag ville byta ut dessa tokens mot en annan tillgång så snart som möjligt för att dra mig ur plattformen och de har redan kommit ut att i Colombia kan jag bara lämna tokens genom PXNUMXP-försäljningen (försäljning direkt från person till person på plattformen) är detta för att sälja dem under "marknadspriset".
  Priset på denna token under hela året slogs och mina 30.000.000 7.200.000 4 $ gick ner till 15 22.200.000 5.000 $ 10.000 gånger mindre än min investering, denna token har normalt varit nere och med starka rörelser och investeringen har varit inne i 3.500.000 dagar. 1.800.000 1.700.000 49 $ och det varierar endast XNUMX XNUMX $ eller XNUMX XNUMX $ pesos. Vad för mig är att plattformen manipuleras och görs upp för varje person. Bortsett från det tog jag med mig mer pengar för att handla med krypto och det var inte dåligt men det hände mig att jag hade vunnit $XNUMX XNUMX XNUMX med Invecoin deras ursprungliga token och när jag gick för att byta ut dem mot dollar på plattformen bytte jag dem alla på en gång och bara XNUMX XNUMX XNUMX $ dök upp för mig, de andra XNUMX XNUMX XNUMX $ försvann och ursäkten var att den symbolen inte kunde ändra allt på en gång, jag var tvungen att göra flera uttag, vilket är anledningen till att jag förlorade XNUMX% av kapitalet, men hur mådde jag att veta det.
  Jag har ljud på whatsaap från den första rådgivaren där han gav mig den första informationen och eftersom förutsättningarna har förändrats har jag gjort påståenden, jag har sagt till dem för bedragare, tjuvar men de ändrar villkoren för att passa dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej YESID, tack för att du kommenterar SeSocio. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. anonym svar

  God morgon, har någon problem med pensionen? Jag kan inte. Tack så mycket för din uppmärksamhet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack för att du kommenterar SeSocio. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *