Sii Globala kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera plattformen/företaget pÄ flera nivÄer. Det Àr svÄrt att riktigt beskriva vad det Àr, eftersom Sii Global erbjuder olika tjÀnster, men enligt vÄr mening Àr det ett affiliate-tjÀnsteföretag, Àven om det Àven erbjuder bitcoin-gruvtjÀnster och köp av Bitcoins, Àr det en blandning mellan dessa typer av företag, för att vÄr uppfattning.

Bolaget nÀmner inte att vara med i nÄgot aktiebolag eller sÄ, det Àr konstigt att det inte nÀmner det... Ja det nÀmner att vara ett 100% mexikanskt företag, men den nÀmner inte din specifika plats, till exempel nÀmner den bara det Àr i Mexico City.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Även om det inte Ă€r en mĂ€klare, anser vi att som en finansiell tjĂ€nst bör det vara ett reglerat företag, men det nĂ€mner inte dess reglering eller nĂ„got liknande.

Om vi ​​nu analyserar kontotyper/medlemskap som erbjuds av Sii Global, noterar vi att det erbjuder 4 typer: Start Pack, Executive Pack, Master Pack och Elite Pack.

Startpaket- Minsta initiala insÀttning Àr $125, dagliga belöningar 100 PV | 0,50 $, 1 $ dagligen i 125 arbetsdagar, 250 $ daglig matrisbonus, ingen pÄtvingad matris, 125 $ x 20% snabbstartsbonus = 25 $.

Executive-paket: Minsta initiala insĂ€ttning Ă€r 250 $, dagliga belöningar 200 PV | 1 $ - 3 $, 1 $ dagligen i 150 arbetsdagar, 500 $ dagligen binĂ€r, 3 × 5 matris 3,630 250 $, 20 $ startbonus x 50% = XNUMX $.

Master Pack- Minsta initiala insĂ€ttning Ă€r 500 $, dagliga belöningar pĂ„ 400 PV, 3 $ - 6 $ dagligen under 200 arbetsdagar, binĂ€rt team och matrisbonus, 1.000 3 $ daglig binĂ€r 10 × 885,720 matris @ 10.000 3 $, 15 21.523.346 $ daglig binĂ€r / XNUMX × XNUMX Matrix @ $XNUMX XNUMX .XNUMX.

Elitpaket: Minsta initiala insĂ€ttning Ă€r 1000 900 $, dagliga belöningar 6 PV, 16 $ - 300 $ dagligen i 10.000 arbetsdagar, matrisbonus pĂ„: 3 15 $, daglig binĂ€r / 21.523.346 × 1.000 matris @ 20 200 XNUMX $, snabbstartsbonus pĂ„: XNUMX XNUMX $ x % = XNUMX USD.

Du kan se Ànnu fler funktioner om konto-/medlemskapstyperna i följande bild:

 

Sii Globala kontotyper
NĂ„gra specifikationer om Sii Global-kontotyper

 

den plattformar att fungera som det erbjuder Àr: det Àr inte en mÀklare, sÄ det har ingen plattform att driva.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Sii Global tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

Sii Global webbplats
Sii Global webbplats

Sii Global tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser: lite förklaring om hur företaget fungerar och om kryptovalutor, men inte mycket mer Àn sÄ.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om "Sii Global"

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: siiglobal.net/SP/

Telefonnummer: -

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Företagets rykte Àr inte sÀrskilt tydligt och det verkar vara nytt, eftersom vi inte har hittat kommentarer med kundupplevelser, sÄ vi föreslÄr försiktighet.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Sii Global? Vad har du varit med om?

 

 

 

Annonsera med oss

55 kommentarer om «Sii Global: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Antonio svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka mina pengar. Tack. Jag fick en stor del tillbaka tack vare dig och Mychargeback.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MIRIAN, försök fĂ„ tillbaka dina pengar via vĂ„r chatt. Tack för att du delar din erfarenhet med Sii Global. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de bara visar dem och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Maria Luisa baez svar

  Hej till oss alla, de Ă„terfann det som stulits tyvĂ€rr föll vi in ​​i Mr Arroyos lögner och sedan slĂ„ss vi som alla ni, vi skulle vilja vidarebefordra informationen till var och en av er bara att ni mĂ„ste ge oss lite information eftersom Herr Lara Ă€r nĂ„got upprörd eftersom de fick honom pĂ„ fel sĂ€tt och vi vill inte att du ska veta vilka de var, skicka mig ett meddelande 8132655862

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, varför delar du inte med dig av informationen hÀr?

   hÀlsningar

 3. ORBOUS5000 svar

  God eftermiddag till alla som blev lurade, vi har en bra lösning för dina ekonomiska problem och för José Guadalupe Lara-sidan finns vi pÄ Facebook som Christofer Cazares och pÄ WhatsApp 8184650119, alla frÄgor skicka ett meddelande

  • Daniel Guerrero svar

   hej ORBOUS5000 Jag tvivlar pÄ att vi kan om de lurade oss i sii global

   Hur vi kan gÄ med i bedrÀgeriprocessen och att de skyldiga faller och att vi ersÀtter en del av de investerade pengarna

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Daniel, kan du berÀtta om din erfarenhet av Sii Global?

 4. Jose Luis Martinez svar

  De Àr rÄttor. Vi har redan inlett rÀttsliga förfaranden mot honom.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Sii Global... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

  • Jasmine banuelos svar

   God eftermiddag, ursÀkta mig, kan du snÀlla vÀgleda mig om hur man inleder en rÀttsprocess? Min e-post [e-postskyddad] Tack.

 5. inkognito svar

  Jag har kontakt med 2 ledande befattningshavare som nÀr jag började stÀlla frÄgor och klaga i företagschattarna tog de ut mig och de betalade mig aldrig nÄgot, Àven innan de började stjÀla mina pengar skamlöst.

  Hector Saldaña 844-277-0340
  Miguel Arroyo - 444-428-1354

  Dessa tvÄ personer tillsammans med 20 andra chefer pÄ hög nivÄ ljög för mÀnniskor och fick till och med folk att sluta med sina fasta jobb, vilket fick dem att tro att de lÀtt tjÀnade mer Àn 50 tusen eller till och med 100,000 300 pesos i mÄnaden, till och med Hector Saldaña visade sin profil med mer Àn 4 personer i sin pyramid och mer Àn 1 miljoner pesos som den skröt att den hade skapat pÄ ett Är och utan att betala nÄgon skatt till SAT.

  • Andrea svar

   Din information skulle vara mer trovÀrdig om du anger ditt namn, sÀger jag för att inkognito lÀmnar mycket att prata om. Och frÄgan som jag skulle stÀlla dig skulle vara för att du INTE delar numret pÄ företagets Àgare som Jose lara , delar du bara andra nummer som ingen av Àgarna Àr.

 6. Georgia Bravo svar

  Vilken besvikelse av SII GLOBAL-företaget, i december 2017 investerade jag $ 500, och med det Ă€ndrade de plattformen frĂ„n 1.0 till 2.0 blev de idioter, och personen som bjöd in mig vill inte lĂ€ngre ge, lĂ€s den senaste intervjun som jag hade med sig Ă„terstod att de skulle "uppfinna" sin egen kryptovaluta som skulle kallas "signalcion", mer Ă€n ett Ă„r har gĂ„tt och varken bitcoin, eller signalcoin och inte heller tecken pĂ„ att de ska följa betalningarna. Det lĂ„ter mig inte ens komma Ă„t mitt konto lĂ€ngre. DET ÄR ETT ÄRDELIG BEDRÄGERI.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Georgia, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din upplevelse med Sii Global, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation... Kan du berÀtta mer om din upplevelse med detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 7. Harry svar

  Ett fullstÀndigt bedrÀgeri, miljontals pesos stals, den pÄstÄdda Àgaren Jose Guadalupe Lara Ruiz, som har 4 adresser i San Luis Potosi, har redan försvunnit, sidorna har ocksÄ gÄtt ut, men ledarna som startade allt som fortfarande finns pÄ andra bedrÀgliga plattformar sÄsom fxtrading, pavia, melaleuca, project 100k, som berÀttar att du kommer att tjÀna 2.5 % eller mer daglig vinst, men det Àr vÀldigt lÀtt att upptÀcka bedrÀgerier; att du mÄste bjuda in folk och vad de investerar tjÀnar du 10 eller 20% för att börja och sedan en binÀr och bonusar, vilket Àr den typiska blomman av överflöd dÀr du vinner för de du bjuder in, t.ex. handel kommer inte att vara mer Àn 8 mÄnader, det var dÀrför de skapade 100k och bjöd in hundratusen personer att vinna? kommer in, de frÀmjar starkt i torreon, guanjuato, queretaro, mexico city.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, det skulle vara mycket anvÀndbart om du ger oss webbadresserna till dessa sidor som du sÀger erbjuder 2,5 % dagligen (löjligt, ingen kan garantera dessa intÀkter) eller liknande, sÄ att vi kan göra en recension.

   HĂ€lsningar.

   • Harry svar

    med glÀdje, den nuvarande lÀnken Àr siiglobal .net / investing-packs.html men den Àr 2.0, i 1.0 har de redan tagit bort den men jag har triptyken digitalt, skicka mig ett e-postmeddelande till min anvÀndare och jag skickar dig triptyken, det vÀrsta Àr att "ledarna" som startade Javier Pesquera, Jorge Rivera, Ricardo Fuentes, Jorge Luis, Jair och mÄnga fler; De gör redan samma luriga duper för andra plattformar och ponzis som iml, melaleuca, fxtrading corp, 100k,

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Enrique, vÀnligen dela hÀr webbsidor om dessa nya "plattformar" vi Àr intresserade av, för att göra recensioner om dem och försöka förhindra mÀnniskor, eller Ätminstone ge dem information om företagen.

     HĂ€lsningar.

 8. Alejandro Servin svar

  Jag delar alla negativa kommentarer till detta enligt investeringsbolag, jag investerade 500 dollar som jag inte lÀngre Ätervinner och jag kan inte ens gÄ in pÄ sidan för att veta om jag Àr aktiv och sedan december har mina 200 dagar slutat och jag vet inte lÀngre nÄgot om det , Det Àr dÀrför jag inte rekommenderar det och de svarar inte pÄ nÄgot meddelande. Det finns grupper hÀr i León Guanajuato som erbjuder samtal för investeringar och mÀnniskorna som sa till mig att jag bad dem att inte investera pÄ grund av vad som hÀnde mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för informationen om Sii Global, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren frÄn början?... BerÀtta gÀrna mer om din upplevelse.

   HĂ€lsningar.

 9. Elizabeth svar

  Ett bedrÀgeri, min familj och vÀnner, vi investerade för 3 Är sedan hittills, kontraktet har redan upphört och de har inte betalat oss nÄgot Ànnu, vi gjorde en överföring till Bitso som de aldrig gjorde, de drog bara pengarna frÄn kontot, de svarade aldrig pÄ mejlen och tills idag har vi ingen kontakt, totalt ett bedrÀgeri.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elizabeth, du kanske Àr intresserad av att lÀsa kommentarerna om Den hÀr delen.

   HĂ€lsningar.

 10. Juan perz svar

  Hej vÀnner, jag kan bara sÀga att mÀnniskorna som utgör sii gloobal har lÀmnat mÄnga av oss med stora skulder och mÄnga problem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för dina kommentarer, arbetade du med Sii Global?

   HĂ€lsningar.

 11. Georgia Bravo svar

  Gott folk, jag ser att vi blev lurade av GLOBAL SII att Àven om de sÀger att de visar sina ansikten, men inte för nÀr de returnerar de investerade pengarna, sÄ bad jag dem Ätminstone att lÀmna tillbaka mitt kapital, jag ber inte ens om en vinst, men nej, Nu visar det sig att de vill göra upp eller betala de utestÄende kontona med en valuta som precis har uppfunnits, det dÀr signalmyntet, har nÄgon hört talas om denna kryptovaluta? Och beroende pÄ hur mycket du kunde ÄterhÀmta dig under tiden för din investering, varierar det frÄn 10% till 60% i bitcoins, det vill sÀga, det kan inte lÄta mer bedrÀgligt, som mÄnga av er vÀntar jag fortfarande pÄ att du i december 2018 har som mÄl att slutföra betalningarna, men inget klart, vi vet inte sÀkert och inte heller kÀnner vi till vittnesmÄl frÄn dem som betalar dem ens i delbetalningar.

 12. Gabriel svar

  För mig Àr Àgarna eller representanterna för siiglobal en rad skurkar. Att förutom att stjÀla dina pengar sÄ upptrÀder de krÀnkta nÀr du försöker samla in frÄn dem. Vi vet inte vad vi ska göra, vi vet inte om vi ska stÀmma dem eller nöja oss med smulorna de vill ge dig.

 13. gabriela svar

  Jag började med sii global 1 pÄ den första plattformen och allt gick bra tills den nya plattformen förnyades, vilket Àr den du precis laddade upp !! Jag har inte fÄtt tillbaka mina pengar sedan betalningarna slutade, mina slÀktingar Àr i samma situation som vi pratar om tusentals dollar och vi vet inte vad vi ska göra för att fÄ betalt! NÄgon som har nÄgra idéer? Dessutom finns den globala sii-posten inte lÀngre och enligt företaget lÄg den i San Luis Potosí

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriela, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Sii Global med oss, det Ă€r synd det du nĂ€mner. Är det att sĂ€ga att man inte kan kontakta dem heller? Förutom att inte kunna dra sig ur sĂ„klart. Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   hÀlsningar

 14. almn svar

  Hej, jag ser att alla gÄr igenom samma problem som jag. I januari 2018 övertygade de mig av nÄgon anledning att investera i sii global med 1000 US-dollar men frÄn det ögonblicket pÄ backoffice sÄgs det att de betalade dagligen men inte kan debiteras, plattformen kommer ut med ett meddelande om underhÄll. Àven nÀr ? Jag vet inte ... förrÀn dagar av mitt kontrakt och det gick ut och jag har inte kunnat samla in en krona .. det Àr mÄnga mÀnniskor i samma situation med investeringar pÄ mer och mindre .. vi vet inte ens vilka ÄtgÀrder att ta eftersom företaget Àr mexikanskt och jag Àr frÄn peru. Jag personligen rekommenderar inte detta företag eftersom de kommer att kasta sina pengar i vattnet.

  Jag vet inte om samma sak hÀnde nÄgon och kunde lösa det... Jag skulle vilja veta dina rekommendationer

 15. Benjamin svar

  God morgon, jag kom ocksĂ„ in via en vĂ€n till min far och ja, hittills kommer betalningen av paketet att sluta och jag har inte kunnat se nĂ„gra av de pengarna, frĂ„n början ansökte de om det till mig haha ​​​​förutom att de ignorerar dina samtal och Du frĂ„gar, nu har jag ocksĂ„ ett stort underskott, Ă€r det nĂ„gon som vet vad som kan göras? HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Benjamin, tack sÄ mycket för dina kommentarer om Sii Global, för att se om nÄgon ger dig information om hur du tar ut kapitalet.

   En hÀlsning.

 16. Miguel svar

  Till en början, ja, Àven för att sÀtta in folk tjÀnade jag mer men nu har de inte betalat oss och de jag lÀgger in pratar alltid med mig och jag vet inte ens vad jag ska sÀga till dem.
  Det hÀr har inte alls gÄtt bra

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet av Sii Global med oss... Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 17. Gabriel lopez svar

  Först var det bra, men med tiden saktade insamlingarna av och hittills har jag vÀntat pÄ den sista jag gjorde sedan 5/03. En annan sak som hÀnder Àr att supporten inte lÀngre svarar och först gjorde det det.

  Jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Sii Global med oss... HÀlsningar.

   • Gabriel lopez svar

    Hej, vet du om detta kommer att lösas. Det finns fortfarande inga framsteg och ett meddelande dyker upp pÄ sidan som sÀger att insamlingen av provisioner Àr helt stoppad pÄ grund av Àndringen av versionen, men de ger inget Ätagandedatum för betalningen av provisioner som pÄgick.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Gabriel, för sanningen Àr att vi inte vet, vet du om det Àr fler i samma situation (vÀntar pÄ pension)? Försök att kontakta dem med en annan e-postadress eller ett annat telefonnummer.

     En hÀlsning.

 18. Maria Arabela Mendez Surur svar

  Sanningen Ă€r dĂ„lig erfarenhet ... Jag har mer Ă€n 10 betalningar som inte gĂ„r över till bitso..mer Ă€n 20 dagar efter att inte betalat..För mycket vĂ€ntande betalningar !! ... MEN VÄLDIGT EXPLERADE AV KONVENTIONEN bedragarna.. du skriver till support och INGEN SÄKER IN DEM!! .. och den hĂ€r veckan istĂ€llet för att betala 35 dollar i global sii. FÖR PAKETET PÅ 5000 ... det visar sig att de sjunkit till 30 dollar ... de satte det i globalt sii var tredje dag. OCH DE GIVER DET INTE TILL BITSO..NO SE METANNNN..nĂ„gon vill behĂ„lla paketet??.. kanske nĂ„gon har haft en bra upplevelse...i mitt fall NEJ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Sii Global med oss, minns du hur du hittade Sii Global?

   En hÀlsning.

 19. Monse svar

  Hej, jag investerade för en mÄnad sedan, jag gjorde mitt första uttag och hittills har de inte gjort mig betalningen. Personen som registrerade mig Àr inte sÀrskilt uppmÀrksam, han satte mitt efternamn och han har inte fixat det och i kontaktmailet svarar de inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Monse, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Sii Global med oss, minns du hur lÀnge sedan du begÀrde uttaget?

   hÀlsningar

  • David Garcia svar

   Hej Monse, du kan kontakta mig sÄ kan vi se ditt Àrende och hjÀlpa dig att se vad som hÀnder eftersom jag har varit i företaget i snart tre mÄnader och jag har inte haft nÄgra problem med att hÀmta. Jag lÀmnade min e-post till dig: melaleucadavid67 @ gmail.com skriv till mig.

 20. David Garcia svar

  God eftermiddag Victor, kunde du kontakta Luis? Om jag kan stödja dig i nÄgot sÄ stÄr jag pÄ dina bestÀllningar. whatsapp 4491700066

 21. jose ortiz svar

  En annan bluff med Bitcoin och de fortsÀtter att lÀgga till, var inte sÄ dum att slösa din tid och pengar med detta globala företag sii, till en god förstÄelse nÄgra ord.

  HÀlsningar frÄn Colombia till alla

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Sii Global, har du arbetat med dem? Kan du berÀtta om din upplevelse?

   En hÀlsning.

 22. Beatriz Saldaña svar

  Först Àr allt vÀldigt bra men nu tar de lÄng tid att betala och de betalar dig vad de vill, frÄn 15 till 20 dagar och teknisk support hjÀlper dig inte alls, alltid förevÀndningar med betalningar hittar pÄ historier som de stackars som investerat och vet inte De tror pÄ dem, du mÄste begÀra uttag och dÀrifrÄn tar det 8 till 10 dagar för dem att göra transaktionen genom bitcoin och eftersom de betalar vÀldigt lite provision till gruvarbetarna tar det ungefÀr en vecka för transaktionen ska bekrÀftas, vÀldigt dÄlig upplevelse verkligen! JAG REKOMMENDERAR INTE!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beatriz, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Sii Global, med oss, minns du hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 23. David Garcia svar

  God morgon till alla som lÀser hÀr nÀr författaren till den hÀr sidan sÀger "enligt min mening" han sÀger att sii global gör bitcoin-utvinning men lÄt mig förtydliga denna punkt: sii global bryter inte bitcoin, men den bryter andra kryptovalutor.
  Och det Àr faktiskt inte en mÀklare, det Àr ett företag som erbjuder gruvmedlemskap, med de resurser som medlemsförbunden bidrar med genom medlemskapet de förvÀrvar, investerar företaget det i mer harwad för gruvdrift för att öka sin gruvkapacitet. Det ligger i San Luis Potosí och Àr registrerat som ett SAPI-företag. Jag Àr en affiliate till detta företag och det Àr verkligen ett seriöst företag att om du betalar vad det stÄr i din kompensationsplan sÄ börjar jag bara och omedelbart ser resultatet om en vecka jag tar ut 114 dlls men jag har vÀnner som tjÀnar mer enligt anstrÀngning min sponsor i tvÄ dagar genre 414 dlls. Kort sagt, jag rekommenderar varmt detta företag. Till nÄgon du vill kontakta för att fÄ mer information lÀmnade min e-post [e-postskyddad]
  Jag bor i Aguascalientes, Mexiko

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 24. Isaac svar

  Jag rekommenderar det 100% Jag har 6 mÄnader som jag investerat i ett elitpaket och hittills har de inte misslyckats med betalningarna utan att misslyckas och jag har fÄtt utan problem, de har bra support, de svarar omedelbart pÄ alla frÄgor och de har en riktig gruvgÄrd belÀgen i San Luis Potosi Mexiko

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Isaac, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om Sii Global med oss, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *