Sii Globala kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera plattformen/företaget på flera nivåer. Det är svårt att riktigt beskriva vad det är, eftersom Sii Global erbjuder olika tjänster, men enligt vår mening är det ett affiliate-tjänsteföretag, även om det även erbjuder bitcoin-gruvtjänster och köp av Bitcoins, är det en blandning mellan dessa typer av företag, för att vår uppfattning.

Bolaget nämner inte att vara med i något aktiebolag eller så, det är konstigt att det inte nämner det... Ja det nämner att vara ett 100% mexikanskt företag, men den nämner inte din specifika plats, till exempel nämner den bara det är i Mexico City.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Även om det inte är en mäklare, anser vi att som en finansiell tjänst bör det vara ett reglerat företag, men det nämner inte dess reglering eller något liknande.

Om vi ​​nu analyserar kontotyper/medlemskap som erbjuds av Sii Global, noterar vi att det erbjuder 4 typer: Start Pack, Executive Pack, Master Pack och Elite Pack.

Startpaket- Minsta initiala insättning är $125, dagliga belöningar 100 PV | 0,50 $, 1 $ dagligen i 125 arbetsdagar, 250 $ daglig matrisbonus, ingen påtvingad matris, 125 $ x 20% snabbstartsbonus = 25 $.

Executive-paket: Minsta initiala insättning är 250 $, dagliga belöningar 200 PV | 1 $ - 3 $, 1 $ dagligen i 150 arbetsdagar, 500 $ dagligen binär, 3 × 5 matris 3,630 250 $, 20 $ startbonus x 50% = XNUMX $.

Master Pack- Minsta initiala insättning är 500 $, dagliga belöningar på 400 PV, 3 $ - 6 $ dagligen under 200 arbetsdagar, binärt team och matrisbonus, 1.000 3 $ daglig binär 10 × 885,720 matris @ 10.000 3 $, 15 21.523.346 $ daglig binär / XNUMX × XNUMX Matrix @ $XNUMX XNUMX .XNUMX.

Elitpaket: Minsta initiala insättning är 1000 900 $, dagliga belöningar 6 PV, 16 $ - 300 $ dagligen i 10.000 arbetsdagar, matrisbonus på: 3 15 $, daglig binär / 21.523.346 × 1.000 matris @ 20 200 XNUMX $, snabbstartsbonus på: XNUMX XNUMX $ x % = XNUMX USD.

Du kan se ännu fler funktioner om konto-/medlemskapstyperna i följande bild:

Sii Globala kontotyper
Några specifikationer om Sii Global-kontotyper

den plattformar att fungera som det erbjuder är: det är inte en mäklare, så det har ingen plattform att driva.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Sii Global tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Sii Global webbplats
Sii Global webbplats

Sii Global tillhandahåller följande hjälp eller resurser: lite förklaring om hur företaget fungerar och om kryptovalutor, men inte mycket mer än så.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om "Sii Global"

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: siiglobal.net/SP/

Telefonnummer: -

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Företagets rykte är inte särskilt tydligt och det verkar vara nytt, eftersom vi inte har hittat kommentarer med kundupplevelser, så vi föreslår försiktighet.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Sii Global? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

54 kommentarer om «Sii Global: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Antonio svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar. Tack. Jag fick en stor del tillbaka tack vare dig och Mychargeback.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. MIRIAN CARTAGENA svar

  DE ÄR ÄRDELIGA BEDRAGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MIRIAN, försök få tillbaka dina pengar via vår chatt. Tack för att du delar din erfarenhet med Sii Global. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Maria Luisa baez svar

  Hej till oss alla, de återfann det som stulits tyvärr föll vi in ​​i Mr Arroyos lögner och sedan slåss vi som alla ni, vi skulle vilja vidarebefordra informationen till var och en av er bara att ni måste ge oss lite information eftersom Herr Lara är något upprörd eftersom de fick honom på fel sätt och vi vill inte att du ska veta vilka de var, skicka mig ett meddelande 8132655862

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, varför delar du inte med dig av informationen här?

   hälsningar

 4. ORBOUS5000 svar

  God eftermiddag till alla som blev lurade, vi har en bra lösning för dina ekonomiska problem och för José Guadalupe Lara-sidan finns vi på Facebook som christofer Cazares och på WhatsApp 8184650119 alla frågor skicka ett meddelande

  • Daniel Guerrero svar

   hej ORBOUS5000 Jag tvivlar på att vi kan om de lurade oss i sii global

   Hur vi kan gå med i bedrägeriprocessen och att de skyldiga faller och att vi ersätter en del av de investerade pengarna

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Daniel, kan du berätta om din erfarenhet av Sii Global?

 5. Jose Luis Martinez svar

  De är råttor. Vi har redan inlett rättsliga förfaranden mot honom.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Sii Global... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

  • Jasmine banuelos svar

   God eftermiddag, ursäkta mig, kan du snälla vägleda mig om hur man inleder en rättsprocess? Min e-post [e-postskyddad] Tack.

 6. inkognito svar

  Jag har kontakt med 2 ledande befattningshavare som när jag började ställa frågor och klaga i företagschattarna tog de ut mig och de betalade mig aldrig något, även innan de började stjäla mina pengar skamlöst.

  Hector Saldana 844-277-0340
  Miguel Arroyo - 444-428-1354

  Dessa två personer tillsammans med 20 andra chefer på hög nivå ljög för människor och fick till och med folk att sluta med sina fasta jobb, vilket fick dem att tro att de lätt tjänade mer än 50 tusen eller till och med 100,000 300 pesos i månaden, till och med Hector Saldaña visade sin profil med mer än 4 personer i sin pyramid och mer än 1 miljoner pesos som den skröt att den hade skapat på ett år och utan att betala någon skatt till SAT.

  • Andrea svar

   Din information skulle vara mer trovärdig om du anger ditt namn, jag menar för att inkognito lämnar mycket att prata om. Och frågan som jag skulle ställa dig skulle vara varför du INTE delar numret på ägaren till företaget, det på Jose Lara, du delar bara andra nummer som du inte ens ägare är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.