Kommentarer till Social Trading Community

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Social handelsgemenskap (kallas även socialtradingcommunity.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Social Trading Community att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Social Trading Community ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Social Trading Community ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: GUZMAN CARRERAS Y CIA.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Cochabamba, Bolivia.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: eftersom Social Trading Community absolut inte nämner något om någon reglering, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Social Trading Community, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton, som vi redan nämnde tidigare i denna översyn, mäklaren ger väldigt lite information.

den plattformar att fungera att Social Trading Community erbjuder är: vi tror att Social Trading Community själv (vi tror det, eftersom de inte anger det).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Social Trading Community tillhandahåller på sin webbplats.

Social Trading Community webbplats
Social Trading Community webbplats

Social Trading Community ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de presenterar egentligen inga resurser och förklaringarna om produkterna de erbjuder eller vilken investeringsplattform som kommer att användas är också förvirrande och mycket korta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Social Trading Community 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: socialtradingcommunity.com/es/

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Social Trading Community. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Social handelsgemenskap <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Social handelsgemenskap är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: Sanningen är att vi tror att vi föreslår försiktighet eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de är baserade i Bolivia, de är en oreglerad mäklare, förutom alla dessa negativa egenskaper, när vi letade efter recensioner på Social Trading Community, hittade vi väldigt få, vilket skulle indikera att det är en "ny" mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet ⛔ : Enligt kommentarer från kunder från Social Trading Community är Social Trading Community relaterat till ROInvesteringsmäklare, en mäklare med ett mycket dåligt rykte.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Social Trading Community? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Social Trading Community: Betyg och kommentarer»

 1. Hernan svar

  Social handelsgemenskap är inte en mäklare, jag läste din artikel och jag har varit där i 2 veckor nu som medlem, de har flera reglerade registermäklare där du registrerar dig och aktiverar medlemskapet. Det är sant att de inte tar ut något men för närvarande erbjuder de en plattform med integrerade mäklare, ja.

  Jag kommer att avslöja min erfarenhet med mäklaren att de har ringt till Ubrokers här men för att säga att jag har två veckors totala förmåner, för nu gillar jag det jag ser.

  Tack för din information och hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernan, tack för att du delar din erfarenhet med Social Trading Community. Det är klart att mäklaren för Social Trading Community är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Hernan

    Social Trading Community fungerar inte med ROInvesting…. de har dig inte som registermäklare. De har Ubrokers och FXTB, de är reglerade mäklare, jag hoppar över Ubrokers och jag arbetar inom gemenskapen med honom. Mer information behöver göras.

    De har inte lurat mig ... Jag indikerar för honom att han har i granskningen att social handel är en mäklare och det är det inte, det är helt enkelt en kopieringsapp.

 2. Stella svar

  Jag vill veta om du har testat Criptorobot, för i alertstrading sätter de det som en bluff och slutar rekommendera socialt handelsgemenskap.

  tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Stella, tack för att du delar din erfarenhet med Social Trading Community. Denna mäklare är mycket opålitlig eftersom den inte har någon form av reglering, vi vet inte hur kryptoroboten fungerar, men det är alltid bättre att använda robotar från reglerade mäklare som de som visas i vår TOP 10:

   https://brokersrecomendados.com/ranking-mejores-brokers-recomendados/

   hälsningar

 3. Francisco svar

  De är otrevliga, de har en defiiente hit rate, om du tar ut pengarna debiterar du 50 euro, även om du har satt in 200 euro. Å andra sidan har webbplatsen kontinuerliga misslyckanden och det är mycket svårt att komma åt viktig dokumentation av mäklarens policyer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med Social Trading Community. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Social Trading Community låter riktigt dåligt.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.