Kommentarer om Solidarity IQ Trade

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Solidarity IQ Trade (även kallad med namnet: solidarityiqtrade.com), är en mäklare av Forex, Futures och CFD. Rekommenderas Solidarity IQ Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Solidaritet IQ Trade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Solidarity IQ Trade ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Solidaritet IQ Trade nämner att vara en del av: P24O Limited

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Solidarity IQ Trade nämner regleringen av olika organ som FCA, BaFin, AMF och CONSOB, Men inget av detta är sant Denna mäklare förekommer inte i något register hos nämnda myndigheter.

UPPMÄRKSAMHET: Solidarity IQ Trade är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Solidaritet IQ Trade, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 12 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Startkonto: minsta initiala insättning $300, 10% insättningsbonus, 1.9 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $3.500, 15% insättningsbonus, 1.5 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Pro-konto: minsta initiala insättning $8.000, 25% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Verkställande konto: minsta initiala insättning $11.500, 35% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $25.000, 50% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Lyxkonto: minsta initiala insättning $50.000, 75% insättningsbonus, 1.9 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning $75.000, 95% insättningsbonus, 1.5 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

VIP Luxury-konto: minsta initiala insättning $150.000, 120% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Silver Platinum-konto: minsta initiala insättning $350.000, 145% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Gold Platinum-konto: minsta initiala insättning $500.000, 150% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Gold Platinum VIP-konto: minsta initiala insättning $750.000, 185% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Gold Luxury Platinum-konto: minsta initiala insättning $750.000, 250% insättningsbonus, 1.2 spreadar, negativt saldoskydd, dagliga signaler.

Solidarity IQ Trade kontotyper
Solidarity IQ Trade kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Solidarity IQ Trade erbjuder är: MetaTrader 5 -plattformen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Solidaritet IQ Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Solidarity IQ Trades webbplats
Solidarity IQ Trades webbplats

Solidaritet IQ Trade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender, livediagram, webbseminarier, e-böcker, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Solidaritet IQ Trade

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: solidarityiqtrade.com

📞 Telefonnummer: + 44 7404423692  

📧 E-post: [e-postskyddad] IQ Trade .com

Du kanske undrar varför vi recenserade Solidarity IQ Trade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Solidaritet IQ Trade

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Solidarity IQ Trade är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Mäklare 247binär handel, Solidär IQ-handel y Cryptoworldtrade, har samma webbdesign och tillhör samma företag, med den här metoden försöker de fånga så många människor som möjligt.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Solidarity IQ Trade? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Solidarity IQ Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Josh AT svar

  DET ÄR EN STOR bedrägeri de har fått mig att blockera och jag kan inte prata med dem

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Josh AT, tack för din kommentar om Solidarity IQ Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *