Kommentarer till Special Cfd

I denna avdelning vi analyserar mäklaren särskild cfd (kallas även specialcfd.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Special Cfd verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Special Cfd. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Nya Golden Trade LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Australien, men för att detta ska vara sant bör det regleras av ASIC och det är det inte, dessa uppgifter är faktiskt falska.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Special Cfd, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ / € 250, spridning från 1 pip, femte decimal, hävstång upp till 1: 500, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 40 standardpartier, marginalanrop / stoppnivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 2.500, spridning från 1 pip, femte decimal, hävstång upp till 1: 300, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 60 standardpartier, marginalanrop / stoppnivå 50% / 20%.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € 25.000, fördelat på 0.6 punkter, femte decimal, hävstång upp till 1: 100, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handelsstorlek 80 standardpartier, marginal call / stop out-nivå 50% / 20%, telefonhandel, 5 € provision / $ 6 per snurr per standardparti, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100.000, fördelat på 0.2 punkter, femte decimal, hävstång upp till 1: 100, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handelsstorlek 80 standardpartier, marginal call / stop out-nivå 50% / 20%, telefonhandel, 5 € provision / $ 6 per snurr per standardparti, fondförvaltning.

Särskilda Cfd -kontotyper
Särskilda Cfd -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Special Cfd erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Special Cfd tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Speciell Cfd -webbplats
Speciell Cfd -webbplats

Special Cfd tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, miniräknare, förklaring av några grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om särskild cfd |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: specialcfd.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på särskild cfd <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget särskild cfd är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och vi vet inte helt varifrån den verkligen fungerar. Letar efter fler recensioner på Special Cfd vi har hittat många negativa recensioner och kommentarer från människor som har blivit lurade av denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Special Cfd? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Special Cfd: Betyg och kommentarer»

 1. Sebastian svar

  Jag tror att jag blir lurad, I FLERA DAGAR har jag begärt ett återkallande och jag kan inte hitta ett svar, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, tack för att du kommenterar Special Cfd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *