Kommentarer från Stanleyscapital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Stanleyscapital (även kallad stanleyscapital.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen att Stanleyscapital gör en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Stanleyscapital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Australien, även om vi ser att det inte är reglerat i det landet, kommer vi att betrakta dessa uppgifter som falska.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Stanleyscapital, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundläggande konto, kvalificerat konto, institutionskonto, hanterat konto och sparkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: Minsta 250 $ insättning, tillgång till e-böcker, Stanleyscapital Academy.

Kvalificerat konto: Minsta 1.000 XNUMX $ insättning, tillgång till e-böcker, Stanleyscapital-akademin, kontoansvarig, dagliga nyheter.

Institutionellt konto: Minsta 5.000 100 $ inledande insättning, personlig utbildning, dedikerad kontoansvarig, dagliga marknadssignaler, fördjupad forskning, analytikersession, anpassad portföljkonstruktion, hävstång upp till XNUMX% av kontovärdet.

Hanterat konto- Minsta initiala insättning på $ 7.500 XNUMX, dagliga nyheter, dedikerad kontoansvarig, dagliga marknadssignaler, automatiserade strategier, djupgående forskning, analytikersession, toppmodern teknik, justering av variabel risk.

Sparar konto: Minsta 10.000 XNUMX $ första insättning, Stanleyscapital academy, dedikerad kontoansvarig, dagliga nyheter, dagliga marknadssignaler.

Stanleyscapital kontotyper
Stanleyscapital kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Stanleyscapital erbjuder är: Stanleyscapital-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Stanleyscapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Stanleyscapitals webbplats
Stanleyscapitals webbplats

Stanleyscapital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live-diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om stanleyscapital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: stanleyscapital.com

Telefonnummer: + 61288805762

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på stanleyscapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Stanleyscapital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den ligger om sin plats som försöker utge sig för att vara en legitim när man letar efter recensioner om stanleyscapital Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för Stanleyscapital. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att stanleyscapital är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV stanleyscapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV stanleyscapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Stanleyscapital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Stanleyscapital: Betyg och kommentarer»

 1. José Antonio svar

  STANLEYS CAPITAL SCAM VARA UPP FÖR DETTA NÄTVERK SOM FUNGERAR DIG ATT DE ÄR REGISTRERADE I ASIC OCH DET ÄR LIGA DE KÖP MYCKET LIKNANDE DOMÄNER FÖR ATT VISA ELLER FÅ OSS ATT TRO ATT DE ÄR REGISTRERADE. OCH DET ÄR INTE SÅ ATT DU RÅDAR DET I ASIC. Jag berättar lite för min upplevelse med dem.
  De ringer dig och berättar att de tar upp ett lån på 5000 euro i mitt fall de berättade för mig att de fungerar tills de sätter kontot till 20000 5000 euro när de sätter det i den siffran de ber dig om 20000 euro för att avbryta lånet i min fall jag går in i det och jag personligen började samarbeta med dem för att se hur kontot beskattades och det visar sig att 350000 1166000 euro-kontot lyckades sätta det till en miljon fem hundra tusen euro. Allt bra men de ändrade hela mitt konto och de satte högre spreadar när jag öppnade två operationer och gjorde förluster på cirka 5000 10 euro, det var tydligt att de inte ville att jag skulle vinna. Så jag slutade fungera, jag hade på kontot cirka 1045000 XNUMX XNUMX euro minus de XNUMX XNUMX av lånet minus XNUMX% som min kontoagent tog, de var tvungna att betala mig XNUMX XNUMX XNUMX euro, de skickade mig falskt kvitto från banken och de sa aldrig att de alltid har lurat mig, de uppfinner något för dig att tro.
  Det är en mafia som stjäl våra pengar, de kommer aldrig att ge dig ett öre eftersom mitt fall har ätit 5000 euro plus vinsten. Slutligen sa de att jag var tvungen att betala skatterna och att eftersom jag var tvungen att betala dem hade banken eliminerat överföringen.
  Och när jag sa till dem att jag såg märkena för att redigera kvittot blockerade de sidan och de sa att det är att ta bort dokumentationen från sidan. Vad kommer att blockera sidan måste göra för att få dokumentationen. Men åtminstone har jag skärmdumpar och dokument att visa offentligt.
  Men jag kommer aldrig att sluta, jag kommer att upptäcka alla webbplatser som de har eller tror medan jag bor och jag kommer att publicera dem här så att denna mafia inte stjäl från oskyldiga som vi.
  I princip har jag skapat ett e-postmeddelande för alla berörda att kontakta mig för att se om vi tillsammans kan rapportera våra fall och dessa brottslingar faller.
  stanleyscapital.com
  normancapitalgroup.com
  redfordfx.com
  cac400.com
  stanleyscapital.com
  executiveprofx.com
  jbcapitals.com
  btcswing.com
  investplus.com
  b2broker.com
  stanfordfinancegroup.com

  Alla kommentarer här i det här forumet. Tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Stanleyscapital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.