Kommentarer till StormGain

I denna avdelning vi analyserar mäklaren StormGain (även kallad stormgain.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen StormGain för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om StormGain ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det stormgain ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: STORMGAIN LIMITED. Uppdatering mars 2022: Stormgain LLC.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna. Uppdatering mars 2022: de nämner att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: Stormgain är en SVGFSA-registrerad mäklare.

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av StormGain, vi noterar att StormGain inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som StormGain erbjuder är: vi tror på StormGains egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som StormGain tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

StormGains webbplats
StormGains webbplats

 

StormGain tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några nyheter om finansiella evenemang, live-diagram, grundläggande förklaring om de produkter som StormGain erbjuder, i allmänhet ett stort antal ekonomiska resurser för nybörjare och avancerade handlare.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om StormGain 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: stormgain.com/en

📞 Telefonnummer: omnämnt

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på StormGain. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på StormGain ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget StormGain är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering ( oreglerat företag). Å andra sidan försöker de lura besökare med enorma vinster (verkligen omöjligt att få), här visas hur lite allvar med denna mäklare hanteras. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : CNMV har lagt till StormGain till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I november 2022 lade FMA till StormGain till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ FMA-varningen

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : I december 2022 lade FMA (Österrike) till StormGain till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till ⚠️ FMA-varningen

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om StormGain? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

56 kommentarer om «StormGain: Betyg och kommentarer»

 1. Xavier svar

  Hej, jag skulle vilja veta vilken åsikt du har om plattformen för att arbeta med kryptovalutor StormGain.
  Vad jag har läst är det inte reglerat i Spanien, vilket får mig tillbaka, men samtidigt har jag sett bra recensioner, så jag vill vara säker.

  Tack så mycket!

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar med dig av din upplevelse med StormGain. StormGain är en BLUFFÄR, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   Du kan läsa en recension här: stormvinst

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. EMIL svar

  Nu har FMA varnat för dem, vi måste sprida budskapet!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej EMIL, tack för din kommentar om StormGain. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Julia svar

  Jag håller helt med om många kommentarer, särskilt Julians, jag var också fast i det nya slottet. Jag säger er vad som händer med mig för närvarande med Stormgain. Jag har kämpat i 4 veckor för att komma in på mitt konto och de ger mig hundratals ursäkter, och varje gång du behöver kommunicera måste du fylla i formuläret igen. Men de har också en representant i Argentina som heter Tatiana M. och han ignorerar helt enkelt problemet. Jag rekommenderar inte den här plattformen under någon synvinkel, även för att använda den debiterar du dig när du går in i positionen (ingångspriset som de anger för dig är alltid högre än marknadspriset) och sedan när du lämnar positionen, provision för vinst. Det är inte mycket jag har där, cirka 200 dollar, men för att säga det slickar de dina stövlar och de erbjuder dig guldet och Mooren för dig att sätta in och förankra, de erbjuder dig obligationer och hur mycket, och när du redan har pengarna inuti de startar uttag och kontoåtkomstproblem. Jag är uppriktig med evenemanget, eftersom jag inte har någon fientlighet mot plattformen, men inte blir avskräckt, så var mycket försiktig med StormGain !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yulia, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. alex svar

  När jag började tjäna pengar ökade de min hävstång så att jag skulle förlora !!! de har riggen manipulerad de är bedragare

  Om du letar efter klagomål ser du att det finns många om den riggade stormgain -plattformen

  låt dig inte luras av de fina annonserna eller sponsorerna med fotbollslag (lazio) är en taskig mäklare, det är därför de är baserade i Vanuatu, på grund av att de är baserade i ett seriöst land som Spanien, Tyskland eller den som var ägaren jag ' skulle ligga bakom galler nu

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Adolfo svar

  plattformen är skit, den hänger ger problem, den är långsam, ibland hänger den medan du utför operationer

  Jag har försökt komma i kontakt eftersom jag har förlorat pengar på grund av långsamheten och problemen med stormgain -investeringsplattformen men det har gått två veckor och det är omöjligt att kontakta supporten från företaget

  även om jag är säker på att om jag kontaktar dem och säger att jag vill sätta in så kommer de att kontakta mig om en sekund

  Min totala erfarenhet har varit väldigt dålig, så dålig att jag tänker om att aldrig mer investera hos en mäklare. Du kan inte behandla dina kunder så. Saker görs inte på det sättet. De är ett väldigt oseriöst företag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adolfo, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Caesar svar

  Jag började förlora pengar och lärde mig småningom på egen hand med en vän som kan investeringar. Efter att ha förlorat pengar började jag så småningom med att tjäna mer och mer pengar, väldigt smått och mycket långsamt. Efter några veckor, när jag hade mer eller mindre god inkomst, bestämde jag mig för att ta ut mina pengar och det visar sig att mitt konto var blockerat från ingenstans. Efter att ha låst upp kontot tog de mina pengar förmodligen för att få mina pengar "på ett korrupt sätt".

  De gav inte fler förklaringar, de lät mig inte förklara någonting, de gav mig inte förklaringar. Några. De tar dina pengar från ingenstans. De är ett bluffföretag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jose svar

  De är bedragare !!! Bra omhändertagande!!!!

  Idag satte jag stopp för att arbeta med denna plattform. Jag hade långa öppna positioner i ETH med låg hävstångseffekt och det visar sig att de likviderar mina positioner på grund av bristande säkerhet vid 2.442 2478, dess diagram har bara rört 2.511 och marknadsdiagrammet WTH har bara sjunkit till 2540 2560. För att ge dig lite data öppnades positionerna till priser mellan 30-XNUMX med en hävstång på XNUMX.
  De har bokstavligen stulit pengar från mig, och ganska mycket.

  Med de bonusar som de säger att de ger dig, låt dig inte luras, bonusen tas bort igen om du tar ut pengar även om de kommer från rörelseresultat. Och gruvdrift är mer av samma sak. De håller reda på vad du har "gruvat" och även om du förlorar det i operationen och sedan skickar kryptoöverföringar (pengar från en annan plånbok), kommer den summan av det du har gruvat alltid att hållas kvar. Faktum är att gruvdrift i sig är en bluff, du kan gruva och stänga av datorn så att de efter 4 timmar "ger" dig det beloppet som bryts (men jag sa, om du förlorar det och skickar krypto från en annan plattform kommer de att behålla beloppet som du "gruvade." Det är ett lockbete för dig att ange.

  Kundtjänst är som om den inte existerade, de svarar efter veckor och svarar vad de vill utan att fokusera på de uppgifter du lämnar och svara generellt att det inte har något med ditt ärende att göra.

  Om någon behöver data från min erfarenhet kan jag förse den med skärmdumpar och mejl som utbyts med kundservice.

  Slutligen, om du fortfarande bestämmer dig för att arbeta med dem, skickar de dig en inbjudan några dagar senare för att dela dem. Ta dig tid och skriv en utvärdering efter en månad. Du kommer att se skillnaden.

  Hälsningar och lycka till alla modiga som bestämmer sig för att testa denna bluff,

  Jose E.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, din förklaring är mycket bra, vi gillar hur du uttrycker det, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Stängd svar

  tjuvar har blockerat mitt konto förmodligen för att jag har 2

  De är tjuvar !!!!!

  de vet inte vad de ska hitta på för att stjäla

  stormgain support svarar detsamma

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Clos, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Ceci svar

  Mychargeback om det verkligen hjälper, lyckligtvis lyckades jag få tillbaka mina pengar. Tack så mycket för att du gjorde det känt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ceci, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 10. jose svar

  Det här är tjuvar från stormgain, jag satte min stoppförlust på en summa pengar och det var värdelöst. Detta är ett plattformsfel. Jag hade min stoppförlust korrekt. Med stödet ger de dig inte någon lösning. Med DEMO -plattformen tjänar du enkelt pengar och med det riktiga kontot förlorar du allt och de ger dig inte stöd, de få rekommendationerna de gav mig var dåliga och efter att ha lärt mig att använda stop loss misslyckas plattformen, mina pengar går förlorade och de är inte gjort ansvar för ingenting. Tvätta händerna. De är verkligen kriminella.
  Om du vill investera hos en mäklare, gör det med en seriös mäklare, inte med dessa i skatteparadis.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. CARLOS svar

  DET VERKAR EN ALLVARLIG INVESTERINGSPLATFORM MEN DET ÄR ALLT REN MARKNADSFÖRING OCH ANNONSERING; VERKLIGHETEN ÄR EN ANNAN:

  ⚠️⚠️⚠️⚠️ TILLÅT INTE PENGER TILLTRYCKNING⚠️⚠️⚠️⚠️

  ⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️NÄR DU VILL TITTA, SÄTTAR DE TUSEN UTKÄLLNINGAR, VAD OM DU HAR TVÅ KONTOER, ATT DU MÅSTE HA MER PENGAR, ELLER DE GÖR MISSÄNDIGHETEN, NÄR JAG FRÅGADE I FÖRST VILDE SÄNDA IN DET OM DU KAN SÄTA IN DEN SÄKRADE MIG ATT JA. DETTA VAR 100% FALSKT. JAG HAR FÖRSÖKT ATT RITTA MIN HUVUDKAPITAL SEDAN JANUARIS SLUT OCH JAG HAR INTE KAN TÄTTA EN ENHET. ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej CARLOS, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Carlos svar

  Inget pålitligt eller rekommenderat. Det värsta av allt är att det till och med har applikationer på Google och Apple Stroe.
  När det gäller att investera, när du börjar tjäna lite börjar sidan ge problem. Graferna är blockerade, de börjar få komplikationer av alla slag. Du öppnar två positioner i samma valuta, en för jämförelse och en för försäljning, och vid uppdatering av priset finns det skillnader på upp till 30 poäng! Det är första gången som jag upptäcker att ett köp och en försäljning av samma valuta genererar båda förlusterna! Och var och en hanterar ett annat förmodat verkligt pris.

  Jag försöker ta ut pengarna, och för att ta ut $ 45 säger de till mig att de tar ut $ 20 !!!! Jag hoppas att det åtminstone tar emot det, även om jag inte tror för mycket.

  100% bedragare. Inget rekommenderas. Jag förstår inte hur google och apple tillåter denna typ av företag i sin butik.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Esteban svar

  De är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna ... om du vill förlora dina pengar, fortsätt, oreglerad mäklare. 100% bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 14. Santi Orozco startade svar

  Var försiktig, de stjäl dina pengar
  Det är väldigt intuitivt och enkelt för nybörjare, för allt annat är det det VÄRSTA, först blockerar de min partners konto och hävdar att du bara kan ha ett konto per person, anledningen till att göra ett konto var inte att vara 1 i 2 -konto, och sedan blockerar de en väns konto och förlorar därmed de insatta pengarna ... och räknar inte med kundtjänsten som är hemsk och de tusentals fel som denna plattform har ... kort sagt, det bästa stället om du vill förlora dina pengar antingen för att de blockerar dig när de vill lämna dig utan tillgång till dina pengar och för höga provisioner

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Santi, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. StormGain är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Många kunder har klagat på att de inte kan ta ut sina pengar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. Jesus Liz svar

  En jävla bluff .. de manipulerar grafiken och förnyar dem också när du går in igen. Om du inte har någon öppen operation kommer de inte att manipulera det, men så länge du har en hävstång i en position, oavsett hur minimal den är .. och du börjar tjäna pengar .. ÖVERRASKNING !!!

  Gör bara testet att du äger den här webbplatsen, sätt in 10usd och öppna sedan en operation med din graf och bredvid en annan btcusd -graf (till exempel tradingview) kommer du att bli galen av hur de manipulerar grafen. Här även om du är bra på att handla kryptos, nej du kommer att tjäna pengar eftersom de inte kommer att låta dig .. Och i Scheichei .. hur som helst .. vilken synd som mäklare .. Gruvdriften har hänt mig samma sak innan den når 10 usd det stoppar allt. ... hur som helst ... Jag önskar att jag visste vem som var ägaren som tog sin yacht och lade den genom hans rumpa.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Det är klart att STROMGAIN -mäklaren manipulerar priser och diagram, det är en SCAM, flera kunder har inte berättat liknande historier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. dag svar

  DET ÄR INTE EN SLÖTSLIPP TID När du når 10US i gruvdriften ger appen ett "NÄTVERKSFEL" MISSTÄNDIGT Pga brist på internet (LIGGEN FÖR ATT JAG HAR ANDRA APPAR OCH DE ÄR PERFEKTA) DU RADERAR CACHERNA, UPPDATERAR, INSTALLERAR DEM OCH INTE , NU LAGER OCH BTC MAGISKT 9,30 OCH GÅR PERFEKT IGEN. Gruvdrift är en bluff. Jag vet inte hur det är att handla och jag tar inte risker i fallet.

 17. mariana svar

  Hej, jag rekommenderar dig inte, min rådgivare orsakar mig problem. Pratar man om uttag av pengar är det rena problem. Verkligen en mycket dålig upplevelse. Jag rekommenderar inte Stormgain alls. Tack,.

  Och notera att börskommissionen har markerat dem som tjuvar för att agera utan tillstånd med spanska medborgare. var uppmärksam på att detta inte är ett skämt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. aregl svar

  de gör uttag av pengar svårt. Jag rekommenderar inte Stormgain.

  Alger

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alger, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Tänk på att det är ett Seychellerföretag, det är inget annat än en liten ö i Afrika, lite säkerhet och skydd för dina medel du kommer att få från en sådan ö. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 19. Jose Miguel svar

  Hej, jag laddade ner programmet men jag är rädd för att investera i detta eftersom jag kommer från Dominikanska republiken och jag skulle vilja veta om jag kan fungera utan problem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, du kan men vi rekommenderar inte StormGain, vi tror att StormGain är ett mycket osäkert företagpå grund av de negativa egenskaperna som nämns i granskningen-

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej JOSE MIGUEL, tack för att du skrev om Stormgain-mäklaren. Vi vill få nyheter om hur denna mäklare fungerar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 20. Rosen svar

  Jag gillar det här företaget. Enkel registrering, utan en outhärdlig byråkrati, kommer du inte ens att bli ombedd om ett pass. Ganska små uppdrag. Bekväm, lätt att lära sig, intuitiv handelsplattform, fungerar felfritt. Pengarna betalas enligt reglerna. Handlaren behöver inget annat, allt annat beror på sig själv.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rosen, även om du har haft en positiv upplevelse med StormGain, skulle vi aldrig rekommendera ett företag med egenskaper hos detta företag: oreglerad mäklare, baserad i länder som Seychellerna, betraktar vi det som ett mycket osäkert företag.

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ROSEN, tack för att du skrev om Stormgain -mäklaren. Vi gillar att få nyheter om hur denna mäklare fungerar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 21. Dadits svar

  Jag tycker att företaget är bra. I alla fall har jag fortfarande inte hittat något att klaga på. Citaten är verkliga, utan spikar. Beställningar utförs bra. Den kommersiella terminalen är mycket bekväm och fungerar utan blockeringar. Vad mer kan en dålig näringsidkare vilja ha?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dadits, så mycket som du har en bra erfarenhet av StormGain, kom ihåg att vi pratar om en oreglerad mäklare baserad i länder som Seychellerna, och som om det inte vore nog, varnade av finansinspektören i Spanien, är det helt enkelt för riskabelt att investera pengar hos mäklare av denna typ.

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej DADITS, tack för att du skrev om Stormgain -mäklaren. Vi gillar att få nyheter om hur denna mäklare fungerar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 22. Joaquin svar

  StormGain tillhör en grupp bedrägliga företag, där vi hittar Libertex -mäklaren och XCOEX -kryptobörsen. Med andra ord tillhör de alla det berömda FOREX CLUB -konsortiet som bytte namn till LIBERTEX GROUP. De är registrerade på olika platser, både XCOEX och StormGain indikerar att de är i London när de faktiskt är verksamma från Podgorica, huvudstaden i Montenegro, en outvecklad stad i Östeuropa. Dra själv slutsatser.

  Detta konsortium har mycket dåliga kommentarer i Traders -gemenskapen, jag har personligen varit offer för deras bluff. Jag kommer inte att berätta min historia med dem eftersom vi pratar om StormGain och jag har inte fungerat med just detta företag, men jag inbjuder dig att besöka CNMV: s webbplats:

  https://www.cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=STORMGAIN%20LIMITED&sortExpression=Fecha&sortDirection=1

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Joaquin, tack för att du delar med dig av all denna information om StormGain.

   hälsningar

 23. Xavier Louis svar

  Var mycket försiktig, för det är något mycket slående som du kan konsultera på sin egen plattform. Detta är punkt 4 i reglerna för kampanjen "Ränta på insättningar" som gäller från 28/10/2019 till 01/04/2020.
  Var försiktig, eftersom den har tyg:

  4. Slutbestämmelser
  4.1. Kampanjorganisatören kan när som helst ändra dessa kampanjeregler utan att meddela kampanjdeltagarna i förväg.
  4.2. Kampanjorganisatören förbehåller sig rätten att diskvalificera alla kampanjdeltagare utan förklaring.
  4.3. Kampanjorganisatören kan avsluta kampanjen när som helst utan förklaring.
  4.4. Alla termer och definitioner som används i dessa regler ska anses ha den betydelse som anges i kampanjorganisatörens kontrakt för internationella finansmarknadstjänster.

  Med andra ord förbehåller de sig rätten att göra vad de vill utan att ge förklaringar. Genom att delta i kampanjen accepteras dessa regler, så INGENTING kan göras gällande. De kan ändra dessa regler som de vill och när som helst, diskvalificera vem de vill, avsluta kampanjen tidigt ... och allt detta utan att behöva meddela någon kund om kampanjen.

  Gillar att lita på.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack så mycket för all denna information om StormGain.

   hälsningar

 24. Ignacio svar

  På grund av företagets ungdom har många människor inte tillräckligt förtroende för det, och det är normalt. Men som Newcastle United -fan vill jag betona att Stormgain har varit lagets officiella sponsor sedan förra året. Jag har inte drivit mycket med företaget, jag har en blygsam erfarenhet. Allt jag kan säga är att växelkursen de erbjuder är en av de bästa. Det är det som har lockat mig mest.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Vi rekommenderar dig mycket försiktig med StormGain eftersom vi pratar om en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder och rekommenderas av CNMV, förutom andra negativa egenskaper.

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej IGNASIO, tack för att du skrev om Stormgain-mäklaren. Vi vill få nyheter om hur denna mäklare fungerar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 25. Handlare DC svar

  Jag öppnade nyligen ett live-konto med dem, om än små $ 200. Innan dess hade jag handlat på ett demo-konto i sex månader, jag gillade allt, bra orderutförande och bra support.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Trader, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Te Vi rekommenderar att vara mycket försiktig eftersom vi talar om en mäklare utan reglering och redan markerad av europeiska tillsynsmyndigheter som en finansiell chiringuito.

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej TRADER, tack för att du skrev om Stormgain-mäklaren. Vi vill få nyheter om hur denna mäklare fungerar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 26. juliansk svar

  StormGain är SCAM, de tillhör gruppen FOREX CLUB där deras tjuvföretag nummer "Libertex" ligger, de kan hitta mycket dåliga recensioner om det senare på nätet. Denna kryptomäklare sponsrar New Castle som en bluffkrok. Kundtjänsten är äcklig och allt för att de anställer människor utan erfarenhet och kunskap, de flesta av dem studenter som betalar dem en liten summa och de roterar dem alltid. Även dina kontohanterare har inte en börstitel, ställ bara tekniska frågor till dem, till exempel hur beräknas pipen i din app? De vet inte hur de ska svara dem eftersom de flesta är budbärare från rappi och glovo som arbetar på distans med dem. Företagets huvudkontor är i Montenegro registrerat med namnet RedCat, för att undvika stämningar och det roliga är att det ligger i ett häststall i staden Podgorica! De har inte kontor i Latinamerika, de är inte ens registrerade här. De erbjuder också bedrägliga bonusar och signaler att fungera som under en period tjänar dig tills du lägger in mer pengar och börjar förlora. Att ta ut pengar är mycket svårt till och med omöjligt, de har alltid problem med att lämna tillbaka dem och särskilt de gör det så att klienten fortsätter att fungera i sin app tills de förlorar alla sina pengar. HÅLL DIG BORTA!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med StormGain. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Hur vet du denna Forex Club som du nämner?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *