Kommentarer till Street Trader

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Street Trader, Ă€r en CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Street Trader för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Street Trader ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, information som alla investerare bör veta innan man beslutar om man ska investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Street Trader Ltd..

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: Bahamas.

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarreglering: den nĂ€mner Bahamas Securities Commission, men nĂ€mner inte regleringsnumret för att verifiera denna förordning, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. Och Ă€ven om det var en verklig reglering, enligt vĂ„r mening Ă€r en reglering frĂ„n Bahamas osĂ€ker.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Street Trader, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton eller planer.

den plattformar att fungera som Street Trader erbjuder Àr: Sterling Trader Pro.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Street Trader tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Street Trader webbplats
Street Trader webbplats

 

Street Trader ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om de produkter som Street Trader erbjuder, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, men egentligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Street Trader

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: streettraderltd.com

Telefonnummer: (718) 880-8768 och live: support_47022 (Skype)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ Street Trader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Street Trader-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Bahamas), det Àr en oreglerad mÀklare, nÀr vi letar efter andra recensioner eller utvÀrderingar pÄ Street Trader, hittade vi verkligen inga andra utvÀrderingar , vilket fÄr oss att tÀnka att det Àr ett "nytt" företag.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att Street Trader inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Street Trader? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Street Trader: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Berfran, kanske har de gÄtt med alla pengarna, du har skickat ett mejl för att frÄga vad som hÀnder.

   hÀlsningar.

   • Berfran svar

    Hej, jag har skickat ett mejl men de svarar inte.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Berfran, tack för att du kommenterade Street Trader. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     HĂ€lsningar.

 1. Dario svar

  Det gÄr inte att komma in till mÀklarens webbplats

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dario, tack för att du delar din erfarenhet med Street Trader. Vi har testat och webbplatsen fungerar fortfarande, eller Àr det problem med din anvÀndare? Har du testat att kontakta Street Trader support?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Kleber, vi har inte förstÄtt ditt meddelande.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *