Annonsera med oss

Swiss Bank One Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Schweiziska Bank One (kallas även av namnet: swissbank.one)Är en multitjänst digital bank. Rekommenderas verkligen Swiss Bank One för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Swiss Bank One ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det schweiziska bank ett ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Swiss Bank One nämner vara del av: Swiss Digitreg One Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Schweiz, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Swiss Bank One är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Schweiziska Bank One, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Swiss Bank One erbjuder är: en främling.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Swiss Bank One tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiss Bank One -webbplats
Swiss Bank One -webbplats

Schweiziska Bank One ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster den erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Schweiziska Bank One 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: swissbank.one

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en översyn av Swiss Bank XNUMX. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen, eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer som frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Swiss Bank One ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Schweiziska Bank One är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett offshore -skalföretag som erbjuder felaktig juridisk information (tydligen använder det data från ett annat företag), sanningen är att det inte finns någon giltig information om dess registrering och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillagd FINMA Schweiziska Bank One till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning i juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Swiss Bank One? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Swiss Bank One: Betyg och kommentarer»

 1. andy svar

  finma har redan gett en varning, jag måste få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANDY, tack för att du kommenterar SWISS BANK ONE. Denna mäklare är en SCAM. FINMA (schweizisk finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (https://www.finma.ch/en/finma-public/warning-list/swiss-bank-one/). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *