Swiss Capital Bank Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Swiss Capital Bank (kallas även av namnet: swisscbank.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas verkligen Swiss Capital Bank att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Swiss Capital Bank ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det schweiziska kapitalbanken ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Swiss Capital Bank nämner vara del av: Swiss Capital Bank (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, Schweiz och Österrike, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Swiss Capital Bank är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiss Capital Bank, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Standardkonto, Premiumkonto, VIP -konto och Sparkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $250, minsta spridning från 1.2 pips, utan provision, kontohanterare, andra avgifter.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $2.500, minsta spridning från 0.8 pips, utan provision, andra avgifter.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $35.000, minsta spridning från 0 pips, gratis VPS, VIP -paket, provision $ 2 per handlat lot, ($ 4 per runda lot).

Sparar konto: kontakta kontoansvarig för mer information.

 

Swiss Capital Bank kontotyper
Swiss Capital Bank kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Swiss Capital Bank erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Swiss Capital Bank tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiss Capital Banks webbplats
Swiss Capital Banks webbplats

Swiss Capital Bank ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Swiss Capital Bank 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: swisscbank.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Swiss Capital Bank. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Swiss Capital Bank ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Swiss Capital Bank är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat på någon av de platser där det nämns att vara (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillagd FINMA Swiss Capital Bank till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning i juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Swiss Capital Bank? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Swiss Capital Bank: Betyg och kommentarer»

 1. Francesco svar

  Ho perso sia i soldi investiti sia quelli che avevo guadagnato con swissfxbank .com, ho avuto che fare con un certo dott Claudio Marelli, sta di fatto che malgrado ho escritto a qualsiasi società Cysec, FCA, consob, la francaisian èté que ed oändligheten där uppe, nessuno conosce detta samhälleà, non hanno nessuna licenza e purtroppo quello che è perso è perso. I denna dag har jag kallat en annan rumänsk accent av mig med namnet Alessandro Fumagalli (rikare ovunque jag finns bara andra människor som inte är fanno trader) med detta namn, jag har sagt att jag har sålt det på hans konto, för att återställa det dovrebbe jag kommer att betala, när jag har dessa saker, dessa dagar känner jag att jag ska sova och jag kommer inte att bryta cazzon. Cmq hanno cambiato nome del domaino en https :// swissfxbank .live/platforms.html, uppmärksamma non vi lasciate convincere, purtroppo io ci ho rimesso soldi, quindi uomo avvisato mezzo salvato
  Il nome che vedete non è il mine, ma per scrivere dovevo e quindi ho messo uno a caso, aprite gli occhi

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francesco, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att betygsätta denna mäklare. Tack för informationen.

   Hälsningar.

 2. Richard svar

  Varning, FINMA har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begåtts i Europa, var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Richard, tack för din kommentar till Solutions Alternatives. Denna mäklare är en SCAM. FINMA (schweizisk finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FINMA -länk ).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   ------------------------

   Hej Richard, tack för att du kommenterar Solutions Solutions. Denna mäklare är en SCAM. FINMA (schweizisk finansregulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras ( Se FINMA -länk ).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.