Swiss Markets Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Swiss Markets, är en CFD-mäklare specialiserad på kryptovalutor. Rekommenderas verkligen Swiss Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BDSwiss Holdings PLC.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den regleras av CySEC (Cyprus finansiella tillsynsorgan) med förordning nummer 199/13.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiss Markets, noterar vi att det erbjuder 4 typer av konton: Classic STP-kontot, RAW STP-kontot - SWISS11, RAW STP-kontot - SWISS8 och RAW STP-kontot - SWISS5.

Klassiskt STP-konto- Minsta initiala insättning på $200, hävstång upp till 1:30, 1 lot = 100,000 XNUMX.

RAW STP-konto - SWISS11- Minsta initiala insättning på $200, hävstång upp till 1:30, 1 lot = 100,000 XNUMX.

Den tredje typen av konto är RAW STP-konto - SWISS8- Minsta initiala insättning på $2.000 1, hävstång upp till 30:1, 100,000 lot = XNUMX XNUMX.

Den sista typen av konto är RAW STP-konto - SWISS5- Minsta initiala insättning på 10.000 1 $, hävstång upp till 30:1, 100,000 lot = XNUMX XNUMX.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för den schweiziska marknadsmäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Swiss Markets kontotyper
Swiss Markets kontotyper

den plattformar att fungera som Swiss Markets erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Swiss Markets tillhandahåller på sin webbplats.

Swiss Markets webbplats
Swiss Markets webbplats

Swiss Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, vissa handlare-kalkylatorer och valutaomvandlare, förklaring av de instrument som kan handlas med Swiss Markets, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om schweiziska marknader

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: eu.swissmarkets.com/en/

Telefonnummer: + 34 (91) 0756974

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att företaget Swiss Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Åtminstone för nu verkar det inte vara ett särskilt dåligt alternativ, åtminstone är det en reglerad mäklare, även om den inte har en av de bästa reglerna, den regleras också av CySEC.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Swiss Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Swiss Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Schweiziska marknader - Betyg och kommentarer»

 1. Josue svar

  lämna din kontakt Carmen för att kontakta dig eller din e-post

 2. Carmen svar

  Vilseledande reklam och om du hävdar att de ignorerar dig och slipper ansvar, investera inte med dem alls, om du vill ha mer information, kontakta mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, tack för att du delar med dig av din upplevelse med Swiss Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.