Bux mäklare

TOLTECHFX Kommentarer
 
I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TD Ameritrade (även kallad tdameritrade.com), är en Forex-, Futures-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TD Ameritrade för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.
 
➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TD Ameritrade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är TD Ameritrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.
 
Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig
 
Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.
 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: TD Ameritrade IP Company Inc. och The Toronto-Dominion Bank.

 

När det gäller hans läge, mäklaren är baserad i USA.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FINRA och SEC.

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TD Ameritrade, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Standardkonto, pensionskonto, utbildningskonto, specialkonto, förvaltat portföljkonto och marginalhandelskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto: Flexibilitet och tillgång till omfattande investeringsprodukter, objektiv forskning och intuitiva handelsplattformar. De kan vara individuella eller gemensamma konton och kan uppdateras för optioner, terminer och även för valutahandel.

Pensionskonto: Traditionell IRA (Personal Retirement Account), Roth IRA eller Rollover IRA som hjälper dig att driva dina pensionsmål. Skattefördelar och andra förmåner.

Utbildningskonto: Ger flexibilitet när det gäller att spara för utbildning, på vilken nivå som helst, välj bland flera (529) statskvalificerade planer, Coverdell skattefria eller UGMA / UTMA-konton.

Specialkonto: Konto för enskilda fonder och pensionsplaner till kommersiella partnerskap och enskilda företag, specialiserade konton gör det enkelt att planera för framtiden.

Hanterade portföljkonton: Långsiktig investering med professionellt förvaltade portföljer som erbjuds av TD Ameritrade Investment Management, LLC. Välj bland en uppsättning hanterade portföljer som är utformade för att hjälpa dig att driva dina ekonomiska behov när de växer och förändras.

Marginalhandelskonto: Med ett marginalkonto kan du låna pengar från TD Ameritrade och eventuellt öka din köpkraft för värdepapper med upp till 50%.

 

TOLTECHFX kontotyper
TD Ameritrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TD Ameritrade erbjuder är: Thinkorswim -plattformen och TD Ameritrade.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TD Ameritrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
TD Ameritrades webbplats

TD Ameritrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TD Ameritrade |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tdameritrade.com

Telefonnummer: 888-376-4684 (Spanska) - 800-368-3668 (internationellt) - 800-454-9272 (nytt konto) - 800-669-3900 (existerande kunder) - 800-213-4583 (förfrågningar om pension)

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar TD Ameritrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TD Ameritrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att TD Ameritrade är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det tror vi att vi står inför en bra mäklare baserad i USA och medlem av FINRA, som för närvarande är börsnoterad, vilket säger oss att det är ett stabilt företag och engagerat i sina tjänster. Vi har sett många positiva recensioner och kommentarer från människor som rekommenderar användningen.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TD Ameritrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

10 kommentarer om «TD Ameritrade: Betyg och kommentarer»

 1. luis vargas svar

  Jag frågar, förutom telefonnumret, om de har ett mail där jag kan skriva till dem och jag skulle vilja veta om du vet hur mycket som är minimum för att kunna investera Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, jag förstår det från 200 dollar, men det är bättre att be dem om information, de kommer att kunna ge dig råd mer exakt.

   Hälsningar.

 2. luis svar

  Jag frågar, förutom telefonnumret, om de har ett mail där jag kan skriva till dem och jag skulle vilja veta om du vet hur mycket som är minimum för att kunna investera Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, du borde leta efter det på deras hemsida: https ://www. tdameritrade.com/why-td-ameritrade/contact-us.html

 3. luis svar

  Jag skulle vilja veta om den här mäklaren har kundtjänst på spanska. Den är pålitlig. God morgon.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, först är allt på engelska, mäklaren är pålitlig, men de brukar också ha någon som pratar spanska i de flesta stora amerikanska företag. För att prata med TD Ameritrade på spanska, ring 1-888-376-4684 måndag till fredag ​​under kontorstid (9:00 till 5:00).

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carla, tack så mycket för informationen.

   Hälsningar.

 4. RaulD svar

  Hej, td ameritrade handlas som: TD Ameritrade Holding Corporation (AMTD), gör det inte det trovärdigt? hälsningar och tack för att du tjänat som guide.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej RaulD, mäklaren nämner att vara en del av TD Ameritrade IP Company Inc. och Toronto-Dominion Bank, många av dessa MÄKLARE som är dedikerade till SCAM sina kunder använder namn som ser ut som seriösa offentliga företag eller liknande saker för att efterlikna vad de INTE är .

   För bedragare som vill få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.