✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i TDM Poolex Academy. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om TDM Poolex Academy och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspoolexacademy.com | poolex.academy
???? företaget*POOLEX SIGNAL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ TDM Poolex Academy ägs av företaget POOLEX SIGNAL nämner inte var den ligger, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av TDM Poolex Academy, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

TDM hemsida

TDM Poolex Academy ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, egentligen inte så mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+55 9165-5731

???? Slututvärdering av TDM Poolex Academy ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED TDM Poolex Academy.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om TDM Poolex Academy:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022TDM Poolex Academy är knuten till företaget Royal Q, ett företag med dåligt rykte. Vi föreslår försiktighet.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5745″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av TDM Poolex Academy.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av TDM Poolex Academy

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar TDM Poolex Academy

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TDM Poolex Academy?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TDM Poolex Academy en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att TDM Poolex Academy är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är TDM Poolex Academy pålitlig?

Nej. TDM Poolex Academy är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från TDM Poolex Academy?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till TDM Poolex Academy?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är TDM Poolex Academy en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Miguel svar

  poolex akademi.
  Hej kära du, kan du analysera och ge en åsikt om denna plattform?
  tack så mycket

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel, tack för din kommentar om TDM. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MJ, tack för din kommentar om TDM. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *