I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Validus. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Validus och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsteamvalidus.com | app.teamvalidus.com | team-validus-official.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Validus nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en okänd plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Validus erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Valids hemsida

Validus ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, informativa videor, FAQ-sektionen, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av Validus ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Validus.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Validus:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Validus-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Oktober 2022Validus fördöms av tillsynsorgan FMA.
December 2022Validus fördöms av tillsynsorgan FSMA.
Februari 2023Validus fördöms av tillsynsorgan FMA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Validus? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Validus.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Validus

Hur man rapporterar Validus

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Validus?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Validus en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Validus är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Validus pålitlig?

Nej. Validus är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Validus?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Validus?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «Är Validus en bluff? 2023 recensioner»

 1. ana svar

  De fördöms av FSMA, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, tack för din kommentar om Validus. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. FSMA (den belgiska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se FSMA-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

 2. DIANT svar

  FMA har rapporterat dem, var extremt försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DIANTE, tack för din kommentar om Validus. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Natt svar

  Idag blev jag inbjuden till ett föredrag, jag hörde fantastiska löften och monetära villkor som jag aldrig hade hört förut, jag förstod ingenting, jag ville gräva djupare för att förstå lite mer och de sa till mig att jag gick in för att börja med $100 och senare skulle jag förstå att jag inte behöver bjuda in någon och efter 14 månader kommer jag att få $350 och månatlig ränta, DU VERKAR INTE PÅlitlig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Natt, tack för din kommentar om Validus. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 4. Ernest Gil svar

  Fräckare och jävligare kan de inte vara! dedikerade till att stjäla från människor som vill ta sig framåt, jag försökte detta företag för återvinning av pengar eftersom jag behöver pengarna till mina barns universitet, tack och lov att jag kunde få tillbaka dem. Tack!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ernesto Gil, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 5. Peter svar

  alla validus är bedragare, alla människor hos denna mäklare har lärt sig att lura alla kunder. de är lögnare och manipulatorer och de lurar dig för att stjäla mer pengar, de manipulerar investeringsplattformen för att ge dig de mest bekväma resultaten... TJUVAR!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, tack för din kommentar om Validus. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Brandy svar

  Det är en bedrägerimäklare, den tänker lura dårar som jag som tror på dess avkastning och dess lögner och i slutändan stjäl de alla pengar du skickade... gå inte in i denna bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brandy, tack för din kommentar om Validus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Nena svar

   Kan du berätta för mig vad som hände?

 7. justa lozano svar

  Han litade inte på dem, de påstår sig vara en akademi med många utmärkelser... men nej.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Justa Lozano, tack för din kommentar om Validus. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.