Kommentarer om Terra Finance

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Terra Finance (även kallad terra-finance.co/es), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Terra Finance att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Terra Finance ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Terra Finance ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det. Uppdatering februari 2020: nämner att vara en del av Hanabishi Partners Ltd och Hanabishi management OU

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att vara baserad i: de nämner att de är baserade i Schweiz och Luxemburg, men om den faktiskt är baserad där bör mäklaren regleras av den schweiziska eller luxemburgska tillsynsmyndigheten, och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på den verkliga basen av Terra Finance.  Uppdatering februari 2020: nämner att vara baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Terra Finance noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Entusiastkonto, Investorkonto, Avancerat konto, Premiumkonto, Platinumkonto och Super Platinum -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Entusiast konto- Minsta insättning på $ 250, kontohanterare, support dygnet runt, fasta eller flytande uppslag.

Investerarkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig, support dygnet runt, fasta eller flytande spreads, 24% fondskydd.

Avancerat konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, kontoansvarig, support dygnet runt, fasta eller flytande spreads, 24% fondskydd.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, kontohanterare, support dygnet runt, fasta eller flytande spreadar, 5% fondskydd, 50% bonus.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 24, kontoansvarig, support dygnet runt, fasta eller flytande spreadar, 5% fondskydd, 60% bonus, personlig analytiker.

Super Platinum -konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, kontoansvarig, support dygnet runt, fasta eller flytande spreadar, 5% fondskydd, 70% bonus, personlig analytiker.

Terra Finance -kontotyper
Terra Finance -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Terra Finance erbjuder är: vi tror att Terra Finance egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Terra Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Terra Finance webbplats
Terra Finance webbplats

 

Terra Finance tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, grundläggande förklaring av Terra Finance finansiella produkter, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om Terra Finance

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: terra-finance.co/es y terra-finance.cc

Telefonnummer: + 34932205858

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Terra Finance. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Värdering av Terra Finance <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Terra Finance -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner att ha en bas i europeiska länder men av skäl som nämnts ovan tror vi att det kan inte riktigt har en bas där, när vi letar efter andra Vi kunde inte hitta några recensioner om Terra Finance, vilket skulle indikera att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppmärksamhet: i november 2019 tillagt CNMV Terra Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

Uppmärksamhet: i mars 2020 tillagd CONSOB Terra Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom SBS (Peru) Terra Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till SBS juli 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Både Terra Finance och InvestActive y Glad2Trade tillhör de ökända Hanabishi Partners, ett företag som är klart etablerat för att begå bedrägerier (olika finansiella myndigheter har varnat för detta). VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Terra Finance? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

158 kommentarer om «Terra Finance: Betyg och kommentarer»

 1. Patrick svar

  hej, jag investerade i TERRA FINANCE och de är bedragare...för att få tillbaka mina pengar tvingade de mig att säga upp försäkringen, göra testamente, betala skatt, till och med betala ett PREMIUM SVART konto för att kunna ta ut mina pengar, vilket motsvarade 3,15 bitcoin .. av ovanstående gjorde jag allt och förlorade allt.
  När det gäller personers namn kan jag nämna flera (det var de namn de gav mig)
  Jorge Lopez; Valerio Santos (säger att han är "Manager i BLOCKCHAIN-transaktioner vars e-post är: [e-postskyddad] och mobil +44 750 380 3928
  -Rubén Aguirre, "Executive Manager of International Transactions of TERRA FINANCE", FÖLJ: "PETER SMITH, Miguel Ramos, Mr Jhon Ruiz, Manager, + 44 773 559 88 02 NICOLAS CARY, Osvaldo del Pino +44 776 792; David från BLOCKCHAINs säkerhetssystem, TERRA FINANCE: CELLULAR +170 357 96 640

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Patricio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, har denna mäklare meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn (se CNMV-länk) , av CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten (se CONSOB-länk) och SBS i Peru (se SBS -länk) och alla har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Fredy svar

  Terrafinansmäklare är mästare i bedrägeri, yrkeskriminella, som har lurat tusentals människor på flera kontinenter, jag blev lurad med USD 5,000.00. Jag är från Chile och jag kontaktade den här kriminella maffian via Facebook, och jag blev lurad, och nu är jag dedikerad till att rapportera alla dessa spökplattformar på alla sociala nätverk, det är det enda sättet att se till att dessa kriminella gangsters inte fortsätter att bluffa andra.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Fredy, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, har denna mäklare meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn (se CNMV-länk) , av CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten (se CONSOB-länk) och SBS i Peru (se SBS -länk) och alla har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Yamily svar

  Jag heter Yamily. Jag går mitt 62: e yrke. Uppnår pension och lider av cancer. Han tillbringade många timmar framför datorn. Jag hittade Terra Finance -annonsen och skapade ett konto. Finansrådgivaren tillbringade en månad med att ringa mig dagligen med en övertygande vänlighet som kände med mig. Det skapade förtroende för mig och vägledde mina investeringar på 250… 2000… 10.000 50.000. 40.000 112 ... När jag ville ta ut pengarna krävde de 25 XNUMX euro för att låsa upp processen ... Jag betalade dem. Totalt XNUMX tusen. Alla mina besparingar. Jag har ingenting kvar och de fortsätter att kräva XNUMX tusen euro mer för att låsa upp pengarnas utträde under hotet att förlora allt. De har blockerat kontot, använt pengarna utan mitt samtycke och brutit mot alla regler som framgår av kontraktet som är förknippade med användarens skick som förvärvas när det accepteras: terra-finance.co/en De har förstört mitt liv. Moraliskt och ekonomiskt. De är tjuvar, bedragare och kriminella. Jag har gjort ett klagomål till polisen för bluff. Du måste vara väldigt, väldigt jävla för att misshandla en äldre och sjuk person en dag efter den andra utan att det fräter ditt samvete. Om någon tvivlar på om Terra Finance är en bluff, här är ett exempel för att hjälpa dem att bestämma.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yamily, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, har denna mäklare meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn (se CNMV-länk) , av CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten (se CONSOB-länk) och SBS i Peru (se SBS -länk) och alla har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. UPPMÄRKSAMHET svar

  OBSERVERA, DE ÄR redan på den svarta listan över den finansiella regulatorn i Peru för tjuvar https://www.sbs.gob.pe/usuarios/informacion-financiera/informalidad-financiera/entidades-informales-identificadas-por-la-sbs SOM DE OCKSÅ FUNGERAR PÅ CNMV -LISTAN AV Tjuvar https://www.cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=terra-finance.cc OCH AV KONSOLEN https://www.consob.it/web/area-pubblica/bollettino/documenti/hide/interdittivi/divieto/2020/d21290.htm

  LITA INTE PÅ DENNA SÅDAN FÖRSKYLDIGA BOLAG! TACK OCH GOD MORGON!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej OBS! Tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, har denna mäklare meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn (se CNMV-länk) , av CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten (se CONSOB-länk) och SBS i Peru (se SBS -länk) och alla har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Miriam Vela svar

  Hej! Jag berättar om min erfarenhet av Terrafinance -företaget: 7 april 2021
  Jag bestämde mig för att investera förra året eftersom jag är den idioten, de är mycket välutbildade, de är snälla och de förtjänar förtroende, det var en tjej som heter Victoria som jag gjorde hela ledningen med och hon gav mig till och med sitt nummer och vi pratar också via wathsap, men nu ett år senare svarar han inte längre på mina meddelanden.
  Detta företag kontaktade mig för att berätta att de ska överföra mig beloppet 13000 2000 euro, jag investerade 5476 XNUMX euro, men de ber mig att göra en insättning på XNUMX XNUMX euro till den elektroniska plånbok som jag gjorde överföringen till, i det här fallet , konceptet med en policy för Att de kan göra överföringen till mitt konto, om jag inte gör det är pengarna frusna och kan inte återvinnas.
  Bevisat att de är proffs för att stjäla pengar, uppenbarligen kommer jag inte att falla i nästa fälla så här är min erfarenhet.
  Jag skriver detta om det hjälper någon

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miriam, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, denna mäklare har meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn och från CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten och de har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. raul svar

  Jag litade på det här företaget och till slut stal de allt från mig, nästan alla mina besparingar var borta. Jag kontaktade mychargeback som en sista utväg, och jag bestämde mig för att prova, bara för att se om det fungerade eller om något kunde uppnås och jag säger till dem att om jag kunde få 80% tillbaka är jag väldigt glad. Jag kan tala för mig själv och om det fungerade. 

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 7. Enric svar

  Jag känner mig uppriktigt dockad som är mer än avskalad
  data är
  TERRAFINAS.

  Herr Alejandro Alves 44.7869829578
  Marco J. Hidalgo 35796992497

  Allt bra .. men de fångar dig att du fortsätter att expandera investeringar .. totalt att när jag ville återfå några av pengarna lämnade de mig med behovet av att legalisera portföljen .. och för det måste du göra en serie inkommande och utgående överföringar mindre provisioner ... Totalt att när du gör det säger de igen till dig att det är något annat som saknas och det är så de går runt dig..som totalt sett att du inte kommer att återställa det du hade i investeringar eller i legaliseringen av portföljen så ... naturligtvis måste du rapportera dessa cheerleaders .. och fördöma ..
  Om någon har mer erfarenhet eller sätt att få tillbaka pengarna eller delar av dem, kommer jag att uppskatta det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Enrica, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, denna mäklare har meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn och från CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten och de har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • En till............ svar

    Har Terra Finance en relation med Enery Markets?

    Jag har blivit lurad av Energy Markets och jag tror att Terra Finance nu vill gå med i vagnen….

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej lite mer ..., förklara hur det hände, de ringde dig direkt efter eller så anmälde du dig till flera mäklare som frågade efter information, hur gick allt till?

     gäller

  • Peter svar

   Jag skulle vara intresserad av att kontakta oss.
   Det är samma fall ...

 8. alba svar

  Hej, jag investerade 250 för ett år sedan i Terra finance och först var det daglig kommunikation och de ringde, men i mars slutade de prata med mig. Jag försökte ta ut pengarna flera gånger och ingenting. När jag pratade med min chef (Ricardo) och frågade honom om pengarna, svarade han inte heller på mig. Jag ger redan upp pengarna. Men under en tid har jag haft samtal +44 och +43 där det visar sig vara en kvinna från ett företag som heter Sidley som i teorin driver mitt hus och berättar att jag kan få tillbaka mina pengar genom att betala 26% av skatten eftersom det visar sig att där Inverti är ett skalföretag och att pengar är olagliga och att om jag accepterar och fyller i några dokument och betalar dessa skatter, kommer det intjänade kapitalet att returneras till mig.
  Har någon fått ett liknande samtal? Vet någon något?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alba, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, denna mäklare har meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn och från CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten och de har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
   Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Jesus svar

   Idag har de kontaktat mig och sagt samma sak. Jag kan få tillbaka mina pengar. Kan du berätta vad de säger är verkligt

 9. Christopher svar

  Hej, jag är en spansk användare, jag satte in 250 € i detta företag och idag är det omöjligt att få tillbaka pengarna. De ringer mig för att fortsätta investera men jag vägrar bestämt. Fullfjädrad bluff. Namnen och numren som de har kontaktat mig via wachap är: Alejandro Alvarez + 447869 829578; Marco J.Hidalgo +447490792146

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristobal, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 10. Aleja Lloclle Curi svar

  God morgon mitt namn är Aleja och jag är från Peru och jag vet inte vad som händer med terra finance innan jag kommunicerades förrän i februari men nu berättar de ingenting om mitt konto jag investerade $ 250, han heter Ricardo säger jag han var min chef hans nummer är:
  +447838908626
  Och jag kommunicerade alltid via WhatsApp han ringde mig och allt men nu händer ingenting och jag vill att han ska svara mig
  tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aleja, du måste kontakta deras kundtjänstmeddelanden och be om förklaringar, även om dessa företag inte är seriösa alls och de brukar behålla kundernas pengar.

   Hälsningar.

 11. Jesus Lopez Alvarez svar

  God eftermiddag, jag heter Jesus, jag har blivit lurad 8500 euro, jag har ett klagomål i gruppen med nationella polisbedrägerier i Canillas, vänligen ha inte antalet klagomål som lämnas in för dem, du kan kontakta oss på 650002104 eller [e-postskyddad] hotmail.com

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du lämnar dina kommentarer om Terra Finance och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier. som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 12. Juan vidal svar

  Kan någon hjälpa mig, jag gjorde en investering nu, den här Alex Fisher, som var mäklaren, svarar mig inte med Terra-finance.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • luis svar

   Hej, jag skulle vilja veta om du har löst återinträdet sedan jag, den här ormtrickaren som kallar sig Alex Fisher är också min chef och när jag ville ha en del av huvudstaden vet jag inte vad jag och att be mer om upplåsning har börjat Jag betalade så att jag senare, enligt bokföringen, bad om mer inkomst för en provision från en schweizisk bank som inte vill ge mig ett namn och eftersom denna provision inte dras från beloppet till återbetalas, om du kan informera mig om hur det gick till dig,

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. De kommer inte att lämna tillbaka det till dig, de ljuger ständigt, allt är en LJUG, ett BEDRÄG, en bedrägeri, denna mäklare har meddelanden från CNMV som är den spanska finansregulatorn och från CONSOB som är den italienska tillsynsmyndigheten och de har lagt till Terra Finance till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
    Många kunder har varnat oss för att de inte kan få tillbaka sitt kapital. Vi rekommenderar maximal försiktighet med denna mäklare, inte investera och kräva pengarna så snart som möjligt.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 13. Jesus Lopez Alvarez svar

  Jag har investerat 8260 XNUMX euro och jag har inget sätt att återställa dem de har ringt mig och sagt att de skulle ringa mig och inget fall, jag har en försäkring som de nämnde för mig med Axa där de anger att pengarna var försäkrade, i morgon jag ska försöka kontakta detta försäkringsbolag jag har mejl av dem, kvitton, räkningar, många saker

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 14. Mario svar

  De är en grupp tjuvar som är beredda att stjäla varenda krona Tjuvar SON AV EN TIT

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 15. andy svar

  Hej, jag är från Spanien och jag såg annonsen och den fick min uppmärksamhet. Jag har redan investerat i kryptovaluta och jag ser resultat, jag betalar till och med för köpet med vinsterna. Terra Finance erbjuder dig allt väldigt vackert, och lönsamheten de erbjuder dig är för mycket, om det vore verkligt skulle ingen fungera.
  En viss Javier ringde mig, mycket insisterande och vänlig. Efter att ha läst kommentarerna och dina dåliga erfarenheter förstår jag allt.
  Jag ville vara säker innan jag blev lurad, nu är jag tydlig med att det är en bluff.
  Dina kommentarer har hjälpt mig och jag hoppas att du kan få tillbaka dina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andy, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Har du webbplatsen för annonsen du nämner om Terra Finance?

   hälsningar

  • mar svar

   Vilken plattform arbetar du med? Med vänliga hälsningar

 16. dum svar

  God eftermiddag, jag har investerat ett minimum i Terra Finance, jag vill få tillbaka mina pengar och det finns inget sätt att kontakta dem. De har ordnat att ringa mig för pension och dagarna går och INGENTING. Jag vet inte vad som kan göras, sanningen är att jag känner mig lurad.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tonta, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Du kan försöka kontakta dem från ett nytt nummer eller e -post.

   hälsningar

 17. Scammed x TF svar

  Jag är från Peru .. Jag satte också in 250 dollar i februari, min chef är en viss Silvia och den som guidade mig var en viss Antonio .. De svarar inte längre på meddelanden eller något

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 18. E. svar

  God morgon, jag investerade € 250 i Terra -finansiering i november 2019, de ringde mig varje dag för att investera mer tills jag blev trött och jag bestämde mig för att ta ut mina pengar som jag hade samlat in € 373,63 och sedan dess slutade de ringa mig och blockerade mig från WhatsApp Hennes namn var Anna och mobilnumret +357 96 809876, jag var försiktig, de lurade dig, idag har jag redan assimilerat att jag tappat bort det. Sidan är terra-finance .cc. Om någon vet hur man ringer upp honom, hör av dig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej E., tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Allt låter riktigt dåligt, men som ni ser finns det många Terra Finance -klienter med den här typen av problem.

   hälsningar

  • Hugo svar

   Hej, jag är Hugo, jag har investerat 9500 dollar, jag behåller fortfarande kommunikationen men nu säger de till mig att jag måste betala en försäkring på 1200 euro och jag har inte pengarna, om de ger mig mer information har jag en analytiker som fortfarande har kontakt och jag skickar hans ID från Luxenburg med dina uppgifter

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Hugo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera hos detta företag. För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, hur gjorde du? Sedan som ni ser har de allra flesta inte lyckats dra sig tillbaka.

   hälsningar

  • Rafa svar

   Hej, jag heter Rafa, jag har försökt göra ett uttag ett tag men det verkar inte som att de vill göra det. Hur fick du det?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Rafa, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Vad händer när du försöker ta ut dina pengar?

    hälsningar

 19. Jose svar

  Hej, jag skulle vilja att någon från Terra Finance skulle kontakta mig, jag kan inte dra mig tillbaka. Och jag vill ha mina pengar. Tack.

  • Raul sprutar svar

   Hej igår kontaktade Marco Hidalgo att för att få hälften av mina pengar skulle jag behöva ange min plånbok 25000 och de skulle returnera mitt konto Han skulle sätta 10000 och jag skulle sätta 15000 för att kunna ta ut hälften av plattformens kapital och om jag förlorar jag inte allt

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Raul det låter fruktansvärt dåligt, var mycket försiktig, ingenting garanterar att du kan ta ut efter insättning. Vi skulle aldrig göra det i din ställe.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Försök ringa dem från ett annat nummer eller använd ett nytt e -postmeddelande.

   hälsningar

 20. en annan lurade mer svar

  Anledningen till mitt meddelande är att jag har blivit lurad av TERRA-FINANCE på mer än 3.000 euro. Efter många försök att ta ut pengarna online har de aldrig tillåtit mig.

  Personen som i teorin är min rådgivare ger mig alltid ursäkter och behandlar mig även oförskämt som om pengarna tillhörde henne, hon heter teoretiskt Anna Flores. Denna plattform är inte auktoriserad att fungera i Spanien av CNMV, vilket jag fick reda på efter insättningen, och den har en fiktiv reglering i Schweiz.

  Jag vet inte längre vad jag ska göra och det är klart för mig att även om jag lämnade in ett klagomål till Civil Guard, så är jag säker på att jag kommer att förlora mina pengar.

  Därför vet jag inte om jag kan göra en rekommendation till något organ och att du vänligen marknadsför mitt budskap eftersom jag har alla bevis du vill ha, från falska förväntningar skrivna av WhatsApp, telefonnumret till fru Anna Flores, hennes mejl. .. allt jag levererar det i klagomålet, och ju fler människor som har blivit lurade med dessa brottslingar desto bättre, eftersom någon enad plattform skulle kunna skapas så att Högsta domstolen kan beordra åklagarmyndigheten en grundlig utredning och vi kan återställa små besparingar som dessa bedragare har stannat kvar hos dem, utan straff.

  Sprid ordet, jag har inga problem med att tillhandahålla all dokumentation du behöver, för det jag skulle vilja se är hur dessa tjuvar placeras bakom galler.

  Tack för uppmärksamheten

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej en annan bedragare, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? När det gäller att göra något annat ser vi att du redan har kontaktat CNMV, vi skulle ha rekommenderat det till dig. Kanske kommer du att kontakta en advokat som specialiserat sig på ämnet, till exempel.

   hälsningar

 21. raul svar

  Kan någon hjälpa mig att stämma någon som kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, se att vi också har svarat på din andra kommentar. Om stämning, kanske i det här fallet är det bäst att kontakta en advokat, eller om du berättar från vilket land du skriver till oss, kan vi ge dig kontaktuppgifterna till finansinspektören i ditt land.

   hälsningar

   • raul svar

    Mitt telefonnummer är 6 ******** och min e -post är rau*********@gmail.com Jag är från Spanien Alicante

     • raul

      Jag har pratat med spanska CNMV och de har sagt åt mig att rapportera det till polisen eller civilvakten att de inte kan hjälpa mig och inte heller kan rekommendera någon advokat

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Tack för informationen Raul, nu ser du vikten av att investera endast med reglerade företag, i det här fallet kan du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet, nu kan du inte eftersom Terra Finance inte har någon reglering, och som du kommer att märka är du helt oskyddad.

      hälsningar

   • raul svar

    Hej Marco Hidalgo har ringt mig och han har informerats om att jag har publicerat här och han har sagt till mig att lägga det här och sedan ringa honom och att jag inte är bunden så jag har tappat pengarna som kommentarerna på forumet är en lögn

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Raul, eftersom vi har fått ett stort antal kommentarer, som kan ses här, som nämner att vi inte kan dra tillbaka. Han säger nog bara det till dig så att du kan ta bort din kommentar. Kom ihåg att vi talar om en oreglerad mäklare, baserad i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, vi skulle aldrig lita på dem.

     hälsningar

    • Fran svar

     Hej raul, jag är i samma situation, har du löst något? 5 tusen har lurat mig

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Fran, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

      hälsningar

 22. Platshållarbild för Fernando Naranjo Garcia svar

  Det är en terrorfinansiering tjuvar bluff Jag har redan lämnat in ett klagomål och jag har det i händerna på advokater jag ber att vi alla som har blivit lurade i SPANIEN kontakta mig och vi gör en grupp klagomål till mer pengar lurat mer kriminalitet är för att vi måste vara många lurade människor låt oss inte låta dessa skurkar komma undan med det vi måste förena

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? OBSERVERA FERNANDOS MEDDELANDE. SÖKER BERÖRD I SPANIEN.

   hälsningar

  • Carmelo Chacon Perez svar

   En annan lurad i Spanien begärde utträde den 04/02/20 och finansrådgivaren ignorerar mina meddelanden

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Carmelo, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

    hälsningar

  • raul svar

   Hej, jag ville prata med Togo, mitt telefonnummer är 678315927

  • raul svar

   Kan du hjälpa mig, jag vet inte vad jag ska göra, mitt telefonnummer är 678315927

  • raul svar

   Vänligen mitt telefonnummer är 678315927
   Min e-postadress är [e-postskyddad]
   Fernando pot i kontakt med mig Jag uppskattar det

  • raul svar

   Hej Fernando, jag är blind, kan du hjälpa mig, jag är från Spanien, Alicante, mitt telefonnummer är 678315927, om du hör av dig, uppskattar jag det, tack.

  • Raul sprutar svar

   Hej Fernando, kontakta mig privat så att du kan hjälpa mig. Mitt telefonnummer är 678315927.

  • NOELIA RODRIGUEZ HERNANDEZ svar

   Hej Fernando, jag är rädd att jag blivit lurad av dessa tjuvar, jag håller mycket med ditt förslag, jag skulle vilja kunna prata med dig om ämnet.
   [e-postskyddad]. , Jag lämnar dig min kontakt.
   Tack så mycket.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Noelia, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

 23. f svar

  Om du lyssnar på Osvald Shultz har du redan blivit lurad, han är en bedragare och en tjuv. Det är säkert inte ens ett riktigt namn. De verkar seriösa tills du vill ta ut pengar, de börjar hitta på miljoner löjliga ursäkter

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej F, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 24. Claudia fred svar

  Med min man investerade vi i detta terrafinansieringsföretag och för att ta ut "vinsten" bad de honom att sätta in mer och mer pengar och när de uppfyllde alla deras önskemål och skapade alla möjliga konton försvann de och gav inte några tecken på svar. och vi förlorade kapital. Invester inte i detta företag, de är mycket envisa, vänliga och är uppmärksamma på dina budskap medan du ger dem pengar. Om någon vet hur man polisanmäler dem eller en advokat för att återfå det investerade kapitalet är de välkomna.

  • PATRICK svar

   Hej Claudia Paz, jag heter Patricio och håller med varje ord som du talar, det är precis vad som händer med mig för tillfället och de har inte svarat mig, vi pratar om mer än 50 tusen dollar, vi måste söka hjälp , kanske en polisspecialist i cyberbrott

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Patricio, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

    hälsningar

   • raul svar

    Hej, jag är raul chorro, jag har 37500 115000 investerat och idag har jag 15000 XNUMX och de sa till mig att jag måste skicka XNUMX XNUMX och de går in i min handväska och det går till mitt konto och de kan skicka mig hälften av mina pengar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Raúl, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

     Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Varför ska du skicka mer pengar? Var mycket försiktig, allt du nämner låter fruktansvärt fel Raul.

     hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Om att rapportera dem, kanske är det bäst att kontakta regulatorn i ditt land, varifrån skriver du till oss?

   hälsningar

 25. Gonzo-21-22 svar

  God eftermiddag alla, i mitt fall med TerraFinance satte jag in 250 euro och sedan mer än 2.500 euro.

  Jag lyckades nå mer än 3.000 euro och när jag försöker ta ut pengarna avbryter de dem. Sanningen är att det hela är "rosigt" tills du försöker få tag på pengarna och ta ut dem. Det viktigaste.

  De svarar inte ens mig via WhatsApp eller mejl, jag har kontakt med den som har lurat mig, hon säger att hon heter Anna Flores och att hon förmodligen är i Luxemburg. Hennes telefonnummer är +357 96 949740 och hennes mejl är: [e-postskyddad] Han varken tar emot min WhatsApp eller svarar på mig ... det är ett företag att rapportera och förena oss alla mot bedrägerierna de gör.

  De har ingen nåd, de säger att de är reglerade i Schweiz och pengarna går till Litauen. Sedan talade han med en kollega som vet om detta och sa till mig att han har försökt kontrastera den schweiziska förordningen och att det hela är en lögn. De är lögnare. Alla lögner, varken webben svarar på telefonerna och e -postadressen som de har heller.

  Bli vit och i flaskan ska jag fördöma dem.

  Hälsningar och jag rekommenderar alla att stämma dessa bedrägerier

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gonzo, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   hälsningar

 26. FALVI svar

  HÄR ÄNNU MER SKAMPAD BETÄNKNING TILL DENNA VIDEO youtube .com / titta? V = IV7FgZva7NQ

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Falvi, tack så mycket för att du delar den här videon om Terra Finance.

   hälsningar

 27. Flavio estrada svar

  Hej, jag har också blivit lurad av detta terafinansieringsföretag, jag satte in 250 dollar, sedan kontaktade en viss Francisco Castro mig, sedan överförde de till en annan som säger att hon hette Francisca och till slut kontaktade jag en mäklare som heter Lenin när jag helt enkelt ville inte sätta in mer pengar. mäklaren Lenin uppträdde arrogant och sa till mig att han skulle blockera alla mina konton, men naturligtvis kan han inte vara av denna bluff, jag hoppas verkligen att de undersöks och de ger mig mina pengar tillbaka, jag fortfarande se det men jag kan inte dra tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Flavio, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Vad händer när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 28. Manuel Angel Ramos Valero svar

  God eftermiddag, jag heter Manuel Angel Ramos Valero.

  En bluff på 3.250 XNUMX euro drabbades av terra FINANCE

  Idag har jag lämnat in klagomålet till spanska civila gardet

  Om vi ​​alla samlas och lämnar in klagomål har de berättat för mig att datorkriminalitetsteamet i Madrid kommer att öka tyngre och leta efter dessa bedragare ... alex orellana, anna flores, etc.

  Vänligen rapportera för dem att montera en plattform mot dem.

  tack

  Manuel Angel Ramos Valero

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 29. Santos svar

  Jag är från Peru och jag satte in 250 dollar i detta företag den 2 mars, i början kommunicerade de med mig men sedan den 3 mars svarar de inte längre på meddelandet. Det luktar redan som en bluff för mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Santos, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Försök ringa dem från ett annat nummer eller från ett annat e -postmeddelande.

   hälsningar

 30. ion svar

  Hej, jag är Ion, låt oss se om någon gör något, som undersöker detta terrakonomi .cc / inloggning, jag kan inte få tillbaka mina pengar ...?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ion, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Vad händer när du försöker ta ut dina pengar?

   hälsningar

 31. Katia Cristina svar

  Hej Jag heter Cristina, jag är från Spanien och jag blev lurad den 24: e förra månaden, jag satte in 250 dollar och samma sak hände mig. De kontaktade mig igen och de svarar inte på mina meddelanden, jag rekommenderar inte det till vem som helst

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Katia, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 32. Marlon svar

  Hej, jag heter Marlon, jag läste om det här företaget som från början fann jag fantastiska kommentarer om hur jag kan multiplicera investeringen. vara men nu läser jag alla dessa kommentarer där olika människor uttrycker sina dåliga erfarenheter nu jag vet inte vad jag ska göra jag skulle vara tacksam om någon anger om det verkligen är en bluff eller tvärtom en metod för att generera pengar och att det är enkelt för att kunna få tillgång till och fritt disponera över investeringen plus den vinst som genereras

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marlon, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om du vill veta vår åsikt om Terra Finance, läs bara denna analys, vi skulle aldrig rekommendera den (oreglerad, inte särskilt transparent, varnad av europeiska tillsynsmyndigheter, den erbjuder orimliga vinster, bland andra egenskaper).

   hälsningar

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Luisa, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

    hälsningar

 33. Gustavo svar

  God morgon, jag heter Gustavo från Peru, jag investerade 235 dollar för en vecka sedan, de sa till mig att det inte var några problem, men de överförde mig till en annan kontaktperson, vem skulle vara min chef och om jag inte har fel så heter hon Anna och hennes nummer är +357 96 949740; För två eller tre dagar sedan ringde hon till mig och berättade att jag måste investera 2 dollar mer för att det finns en stor möjlighet att tjäna pengar med bitcoin, till slut bestämde jag mig för att bara arbeta med min 3, men hon vägrade, sa hon till mig att med det vet jag inte Han gör ingenting, minst 1000 dollar, och jag sa till honom om han kunde ta ut och skriva in hela 235 och han sa nej, att det är slöseri med tid, att om han vill slutföra, jag måste ange minst 250 dollar mer, eftersom jag igår kontaktade Alex som Han var den första som kommunicerade med mig och han guidade mig att göra insättningen på 250 dollar, hans nummer är detta 250 235 44, han var väldigt snäll, jag gjorde inte klaga, men min chef, onödigt att säga, väl Alex sa att han skulle hjälpa mig genom att prata med min chef så att det löses, och tills idag väntar jag på ditt svar om jag löser mitt ärende. Idag hittade jag bara den här sidan som jag önskar att jag hade hittat tidigare för att inte investera, och på grund av andra människors recensioner och kommentarer kan jag se det komma, att de inte låter mig ta ut eller arbeta med 7737 dollar och inte galen jag investerar mer, så nu är jag beredd på det värsta, och från och med nu ber jag den här sidan om hjälp, hur får jag tillbaka mina pengar? ,[e-postskyddad], OCH POSTEN FRÅN ALEX. Svara mig så snart som möjligt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Att ta ut är mycket svårt, eftersom vi talar om en oreglerad mäklare kan du försöka nämna att du kommer att investera en stor summa pengar om de först låter dig ta ut för att testa dess tillförlitlighet.

   hälsningar

 34. Fernanda svar

  Hej, jag är från Peru, min mamma gjorde en första insättning på 250 dollar, sedan bad de henne att sätta in mer pengar för att få en större vinst, 1335. Dollars, hon gjorde, de slutade kommunicera med henne, två månader har gått , och nu kommunicerar en annan förmodad mäklare med henne för att be henne om mer pengar för att få hennes vinst. Det är verkligen upprörande och frustrerande, de leker med människors illusioner, de är värda de behov som en person kan gå igenom och de hittar en väg ut i denna typ av investeringar.
  Mer än att få tillbaka pengarna, för jag har redan sagt åt min mamma att glömma det, även om hon mår väldigt dåligt, hur kan man göra för att rapportera dessa fakta?
  Snälla hjälp!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernanda, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vid rapportering, med hänsyn till att du är från Peru, ja kontakta SMV.

   hälsningar

  • Gustavo svar

   Hej Fernanda, jag heter Gustavo, jag loggar in och försöker få tillbaka mina pengar, jag vill veta om du lyckades återhämta dig, eller om du redan har lämnat in ett klagomål och om du har löst något hittills, jag lämna mitt nummer 910876128 och min e -post, [e-postskyddad]; För att du ska kontakta mig, vill jag veta om du redan har återfått dina pengar och om du kan hjälpa mig.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Gustavo, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

 35. lurad av terra finance svar

  Tja, för mig upprepar historien sig, allt är rosigt tills jag vill ha mina pengar och uttag väntar, så i några veckor tills de inte ens vill berätta. Jag känner mig helt besviken. De spelar galet med dina pengar. Om någon vet hur vi ska få tillbaka våra pengar, berätta för mig för jag har ingen aning om hur jag ska göra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad händer exakt när du ber om pengarna? Vad säger de?

   hälsningar

 36. ermil saavedra svar

  Hej, jag skulle vilja investera i detta företag. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ermil, det är en mäklare utan reglering, redan varnad av europeiska tillsynsmyndigheter, inte särskilt transparent bland andra negativa egenskaper. Vi rekommenderar inte Terra Finance. Om du vill ha mer information läs bara denna analys om företaget.

   hälsningar

  • Alexander svar

   Gör inte det, de är skrupelfria tjuvar de får dig att bli kär så du kan sätta in dem $ 250 så pratar de trevligt med dig så att du investerar mer och sedan låter de dig hänga ... en av huvudtjuvarna är Alex Fisher och administratören heter Francisca +35796786961, det är hennes nummer ... [e-postskyddad] och denna skurk var den som kontaktade mig….

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    hälsningar

 37. miguel angel svar

  Jag började på Terrafinance.cc den 29.10.2019, med € 250, sedan investerade jag € 250 mer den 21.11.2019. Fördelarna var riktigt bra, från och med idag är mitt konto 857.86 €. Jag försökte ta ut den 30.12.2019, det vill säga 400 euro nyligen och de lämnade mig i "väntande". Jag bestämde mig för att avbryta uttag och den 13.01.2020/350/447838900553 begärde jag ett uttag på € 400. Det är fortfarande "väntande" och, tror jag, utan en lösning. Jag skickade en WhashApp till min förmodade mäklare, (vars nummer, om du vill veta, är +250), där jag sa till honom att de är skurkar och bedragare, att han behövde € XNUMX snabbt, men den smarta mannen svarade mig att "Han förstår att jag vill tjäna en miljon med en investering på XNUMX euro, att jag kräver mer än jag investerar på mitt konto och att jag saknar kunskap om att hantera mitt kapital." Fina ord från en tjänstemannetjuv, som försöker övertyga de ovarsamma som jag om att vi är dumma och inte vet hur vi ska arbeta vår ekonomi, samtidigt som de ber dig att fortsätta investera, för att behålla alla dina pengar. Det här är ett uppenbart rån. Jag lämnar det telefonnumret till min "mäklare", om du vill säga hej.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du kontaktnamn, e-postmeddelanden?

   hälsningar

 38. hoite svar

  hej hur kan jag ta ut? de från terra finance tillåter inte att ta ut mina pengar snälla hjälp, jag begär hjälp eller åtminstone några råd för att ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hoite, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • ytterligare en bluff svar

   Hej hoite, jag är i exakt samma situation i mer än en månad, jag har provat allt och det finns inget sätt att få tillbaka mina pengar och jag ber inte ens om de förmodade vinsterna utan min investering men ingenting alls, de har stulna från mig i nariserna

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Scammer, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

 39. Freddy svar

  Hej, jag kan inte heller ta ut, proceduren är enligt följande när du ber om att ta ut pengarna, de blockerar åtkomst till ditt konto och avbryter sedan alla typer av kommunikation och jag går bara in med 250 euro, vilket inte är mycket, men Jag, som är arbetslös för mig, är mycket pengar och dessa skurkar stal dem precis under min näsa, det går inte att kommunicera med dem

  en dålig upplevelse om det finns, jag rekommenderar dem inte

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Freddy, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 40. Wilson svar

  Terra finans är en bedragare investerar inte Ami me sn lurad

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Wilson, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 41. Roberto svar

  God morgon, jag heter Roberto, jag har investerat € 250 som bevis på företagets verksamhet, resultaten i balansräkningarna är positiva, problemet uppstår när man tar ut pengarna, de låter dig inte ta ut dem, de försenar dem och de säger till dig att de inte vet kan fungera och du har ingen aning om hur du utför operationerna.
  De ringer dig för att öka pengarna, för att få bättre fördelar.
  För mig är det en bluff, att klaga på domstol eller hos polisen, att dessa pirater inte kommer undan med det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad säger de exakt när du försöker ta ut dina pengar?

   hälsningar

 42. Mihaela ecaterina svar

  Han investerade 250 euro för tre månader sedan och när jag bad om ett uttag på 50 euro behandlade han mig väldigt illa, han fick mig att känna mig som en dålig dåre och dagen efter gick jag för att rapportera. Jag hoppas uppriktigt att dessa jävlar inte kommer undan med att lura människor. Mycket av mina pengar gör ont eftersom jag jobbar hårt och jag har två barn som behöver många saker och jag hoppas att Gud ser dem och ger dem en lektion. Jag är ledsen för er alla men sluta att ni har lurat oss. Vad du kan göra gå till banken och förklara att du hjälper till att få tillbaka dina pengar och även lämna in ett klagomål.Lycka till alla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Michaela, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 43. M svar

  De är skurkar, de tillåter dig aldrig att ta ut pengarna, försiktigt, de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej M, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 44. dani svar

  Hej, jag heter Dani, jag lade in 250 euro den första november och jag har fortfarande inte kunnat ta ut mina pengar och jag har varit bakom dem i en månad och det finns inget sätt att de kan ge tillbaka till mig , hur kan jag göra det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dani, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 45. John svar

  Giovanni. Överföring av € 500 till ditt konto hölls i två dagar i min bank. Jag ångrade det och dagen efter bad jag om mina pengar tillbaka. 10 dagar har gått och de svarar inte på återbetalningsbegäran. vad jag gör? Jag fördömer! Eller är botemedlet värre?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Giovanni, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Från vilket land skriver du till oss? Har du redan försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e -post?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 46. sonia svar

  God morgon, Terras ekonomi är hemskt, jag började arbeta med minst $ 250, jag fick ett samtal inom en vecka för att berätta för mig att sätta in för att se resultat och jag hade ett problem, jag bad om att ta ut och ingen eller något svarar mig varje gång dag, jag skriver till watsap, och trots det, är sanningen besvarad. Jag vet inte vad jag ska göra som det här är minimalt, vi är inte här för att ge pengar, förhoppningsvis kommer de att ge det tillbaka till mig genom Gud ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sonia, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hälsningar

 47. Silvio Galvez Perez svar

  Jag heter Silvio Galvez, den 30/11/2019 gjordes en insättning på $ 250, och de ringer mig för att sätta in ett större belopp, för att arbeta med kryptovalutor, minst 1 bitcoin, för att generera mer vinst, jag skulle vilja vet om någon redan har lite erfarenhet, de säger till och med att du kan låna från banken och om några månader kommer pengarna att återlämnas till banken och tack så mycket för informationen som kan hjälpa mig att komma ut av mina tvivel.

  • Luis Madrid svar

   Är en gotcha. Jag investerade $ 250 den 22 november. På grund av min slarv kontrollerade jag inte om det här företaget hade bra referenser, när jag såg att det inte hade dem bestämde jag mig för att be om att ta ut mina pengar och de sa till mig att en rådgivare skulle kontakta mig. Vilket aldrig hände.
   Från och med idag har jag inte längre tillgång till kontot.
   Efter att ha investerat tittade jag på rekommenderade sidor och såg att denna brooker anges som en bluff. Det har inte ett direkt kontaktnummer, utan via vissa telefonsäljare vars whatsappnummer visas på Cypern, och de indikerar att företaget är i Luxemburg.
   Jag har inte kunnat återkräva mina pengar och nu har de stängt av min åtkomst till kontot, jag rekommenderar att du blockerar ditt kreditkort som säkerhet och att du ber om pengarna tillbaka.
   Jag hoppas att du kan få tillbaka det. INVESTERA INTE I DETTA BOLAG.

   hälsningar

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Silvio, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi rekommenderar inte att arbeta med oreglerade företag som Terra Finance.

   hälsningar

 48. Pablo Jimenez svar

  Hej, jag tror ärligt att från och med $ 250 är det inte så lätt att generera mycket kapital som arbetar i Forex, mitt råd skulle vara att aktivera med kapital större än $ 500 eftersom det marknadsförs till många fler marknader och särskilt till kryptokurvor som är för närvarande den viktigaste investeringsvärldens tillgång.
  Jag har arbetat med detta företag i mer än 6 månader och jag är mer ledsen än någonsin!
  LÅT INTE DIG LJUDAS AV ANDRA ÅTGÄRDER!

  Mäklare rekommenderad av en erfaren analytiker.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delar din erfarenhet med Terra Finance. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om att rekommendera Terra Finance, VI SKA ALDRIG GÖRA DET! DET ÄR EN MÄKLARE UTAN FÖRORDNING, LJUGAR OM SIT PLACERING OCH DEN SPANSKA REGULATÖREN HAR ALLTID PLACERAT DET PÅ DEN SVARTA LISTA. Vad mer är, vi rekommenderar dig att försöka dra bort alla dina pengar och inte arbeta med dem.

   hälsningar

  • Luis Madrid svar

   Pablo, det här företaget är en bluff. Jag investerade $ 250 som jag aldrig kunde få tillbaka. Det du anger är en lögn, de kontaktar dig aldrig eller har ett telefonnummer eller kontaktmeddelande som alla formella företag. INTE investera i detta företag.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Luis, vi har skrivit dig i din andra kommentar.

  • Luisa svar

   TILL ÅTGÄRD BRA ... DU ÄR EN AV "MÄKLARBEDRARNA".

  • En till............ svar

   För din kommentar hör du säkert till företaget, eftersom det är mer än bevisat att de är bedragare och naturligtvis måste de infiltrera någon som talar bra om dem.
   Få honom att titta, kan du sova gott?

 49. Alexandre svar

  Jag har arbetat med dem i två månader, jag började med ett minimikonto på 250 euro och jag gör uttag utan problem genom att begära det på plattformen med min ekonomichef.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexandre, tack för att du delade din erfarenhet med Terra Finance, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   Vi rekommenderar försiktighet eftersom det är en oreglerad mäklare, detta är alltid en stor risk.

   hälsningar

 50. Jose Ramon Costa Oró svar

  Jag har gjort en insättning på € 250 och den andra dagen för aktivering kan jag inte komma in på din plattform. Min kontaktperson (analytiker) har meddelats och jag väntar på hans svar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Terra Finance, kommer du ihåg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Hur kan du inte gå in? Vi har inte förstått.

   hälsningar

 51. Charly svar

  Jo, jag har 250 € med dem, hur tar jag ut dem då? om du kan berätta för mig ... tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Charly, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Terra Finance, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om hur du tar ut, kontakta din kontaktperson så ska du kunna dra dig tillbaka, vi är uppmärksamma på ditt svar.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *