Kommentarer om Thelivemarket
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Livsmarknaden (kallas även av namnet: thelivemarket.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Thelivemarket verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Thelivemarket ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är livsmarknaden ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Thelivemarket nämner vara del av: Thelivemarket LTD (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Australien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Thelivemarket är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Thelivemarket, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av paket: Silverkonto, Guldkonto, Platinkonto, Diamantkonto och Företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, 1: 200 hävstångseffekt, upp till 25% marginalkredit, dagens nyheter, veckomarknadssammanfattning, kontohanterare, veckorapportportföljrapport.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, 1: 200 hävstång, upp till 35% marginalkredit, daglig marknadssammanfattning, daglig portföljförloppsrapport, arbete med en portföljförvaltare, månatligt möte med certifierad revisor, kontoövervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, av grupper av analytiker på högsta nivå.

Platin -konto: minsta initiala insättning på € 100.000, 1: 200 hävstång, upp till 50% marginalkredit, daglig marknadssammanfattning, daglig portföljförloppsrapport, arbete med en portföljförvaltare, månatligt möte med certifierad revisor, kontoövervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, av grupper av analytiker på högsta nivå.

Diamant -konto: minsta initiala insättning på € 250.000, 1: 300 hävstång, upp till 75% marginalkredit, daglig marknadssammanfattning, daglig portföljförloppsrapport, arbete med en portföljförvaltare, månatligt möte med certifierad revisor, kontoövervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, av grupper av analytiker på högsta nivå.

Företagskonto: minsta initiala insättning på € 1.000.000, 1: 300 hävstång, upp till 100% marginalkredit, daglig marknadssammanfattning, daglig portföljförloppsrapport, arbete med en portföljförvaltare, månatligt möte med certifierad revisor, kontoövervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, av grupper av analytiker på högsta nivå.

 

Livsstilsmarknadskontotyper
Livsstilsmarknadskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Thelivemarket erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Thelivemarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbutikens webbplats
Webbutikens webbplats

Livsmarknaden ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de produkter du erbjuder, även om det tyvärr bara finns på tyska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Livsmarknaden 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: thelivemarket.com

📞 Telefonnummer: + 44 203 9123748

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Thelivemarket. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Livsmarknaden ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Livsmarknaden är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, det erbjuder inte juridisk information, det är inte registrerat i Australien som de nämner (det kan vara registrerat i en paradise fiscal) och också, naturligtvis, saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Livsmarknaden till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Thelivemarket? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Thelivemarket: Betyg och kommentarer»

 1. Bertha Schmidt svar

  DETTA FÖRETAGET ÄR EN BLUFF Jag kräver att pengarna ska återbetalas och de ger mig inte det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bertha, tack för att du kommenterar Thelivemarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *