Bux mäklare

Kommentarer om Tiandin Limited

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Tiandin Limited (kallas även tiandinlimited.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Tiandin Limited för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Tiandin Limited ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är tiandin begränsad ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Tiandin Limited INVESTMENT LIMITED. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton ger Tiandin Limited, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Tiandin Limited erbjuder är: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tiandin Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Tiandin begränsad webbplats
Tiandin begränsad webbplats

Tiandin Limited tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Tiandin Limited 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tiandinlimited.com

📞 Telefonnummer: inte tillgänglig.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Tiandin Limited. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Tiandin Limited <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tiandin Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 


Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte ens nämner var den är registrerad, den är inte reglerad av någon myndighet, även när vi letar efter recensioner om Tiandin Limited hittar vi bara recensioner som är negativa och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom FMA (Österrike) Tiandin Limited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tiandin Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Tiandin Limited: Betyg och kommentarer»

 1. julia svar

  Jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar eftersom dessa tjuvar har behållit allt jag gav dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julia, tack för att du delar din erfarenhet med Tiandin Limited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.