Kommentarer om TIOmarkets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TIOmarkets (även kallad tiomarkets.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TIOmarkets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar TIOmarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: TIO Markets Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TIOmarkets, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Signaturkontot, VIP -kontot och VIP Black -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- 120+ instrument, upp till 1: 200 hävstångseffekt (eller 1: 500 på begäran), minsta handelsvolym 0.01 partier, snabba uttag, kundsupport, negativt saldoskydd, 6 $ provision per lot.

Kontosignatur- 120+ instrument, upp till 1: 200 hävstångseffekt (eller 1: 500 på begäran), minsta handelsvolym 0.01 partier, snabba uttag, kundsupport, negativt saldoskydd, 4 $ provision per lot.

VIP-konto: mer än 120 instrument, hävstång upp till 1: 200 (eller 1: 500 på begäran), direktspreadar, minsta handelsvolym 0.01 lotter, snabba uttag, kundsupport, fgrundutbildning, prioriterat stöd, negativt balansskydd, $ 2 provision per lot.

VIP Black-konto: mer än 120 instrument, hävstång upp till 1: 200 (eller 1: 500 på begäran), direkta spreadar, minsta handelsvolym 0.01 partier, snabba uttag, kundsupport, grundutbildning, avancerad utbildning, platinanivå, balansskydd negativ, $ 0 provision per parti.

TIOmarkets kontotyper
TIOmarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TIOmarkets erbjuder är: MT4- och MT5 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TIOmarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TIOmarkets webbplats
TIOmarkets webbplats

TIOmarkets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, videohandledning, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TIOmarkets |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tiomarkets.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på TIOmarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TIOmarkets -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga eftersom: det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett land som är osäkert att investera (Saint Vincent och Grenadinerna) när man letar efter recensioner om TIOmarkets Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2020 CONSOB tillagd TIOmarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV TIOmarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 BCSC tillagt TIOmarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BCSCs varning från juni 2021 ️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TIOmarkets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «TIOmarkets: Betyg och kommentarer»

 1. DEKANUS svar

  BCSC har anmält dem, jag tar mina pengar därifrån.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DEAN, tack för att du skriver om TIOmarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BCSC (British Columbia Financial Regulator) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se BSCS länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.