I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Titancfd. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Titancfd och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstitancfd.com | titan-cfd.com
???? företagetFre Finans
⚖️ regleringHBMC
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformWebbhandlare
📌 AdressMadara 25,78034,Vangla, Estland

⚠️ Titancfd visar inte korrekt företagsinformation för allmänheten. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Titancfd erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Mikro$200
Standard$2.000
Premium$5.000
ultimata$10.000
titan$15.000

Information på webben

Titancfd webbplats

Titancfd ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, ordlista, tillgångsindex, livediagram, varningar, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

Det finns inga telefonnummer publicerade på hemsidan.

???? Titancfd slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Titancfd.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Titancfd:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot Titancfd av finansiell tillsynsmyndighet CONSOB

Användarrecensioner

Vad tycker du om Titancfd? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Titancfd.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Titancfd

Hur man rapporterar Titancfd

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Titancfd?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Titancfd en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Titancfd är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Titancfd pålitlig?

Nej. Titancfd är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Titancfd?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Titancfd?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Titancfd en bluff? Åsikter 2022»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för att du skrev om Titancfd. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande om dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se CONSOB -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. brunett Cicilia svar

  CONSOB har fördömt dem på grund av alla bedrägerier som begåtts

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Morena Cicilia, tack för din kommentar om Titancfd. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.