Trade Center kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Handelscenter (kallas även tradecenter.fm), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Trade Center att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trade Center ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det handelscentrum ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Promfix OU.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade Center, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Expertkonto och Kapitalkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 5.000, begränsad kontoansvarig, individuell introduktionsutbildning, handelssignaler (1 gång i veckan), marknadsundersökningar (1 gång per vecka), e-böcker, akademi.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på € 25.000, kontoansvarig (fullständig konsultation), individuell utbildning (2 livesessioner), handelssignaler (2 gånger i veckan), marknadsundersökningar (2 gånger i veckan), e-böcker, akademi.

Expertkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, personlig kontoansvarig, individuell utbildning (4 livesessioner), handelssignaler (3 gånger i veckan), marknadsundersökningar (3 gånger i veckan), e-böcker, akademi.

Kapitalkonto: personlig minimiinledande insättning, specialiserad kontoansvarig, individuell utbildning (obegränsade livesessioner), dagliga handelssignaler, daglig marknadsundersökning, e-böcker, akademi.

Trade Center -kontotyper
Trade Center -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Trade Center erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Trade Center tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Trade Center webbplats
Trade Center webbplats

Handelscenter ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter, videohandledning, marknadsinformation, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Handelscenter 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradecenter.fm

📞 Telefonnummer: +442039897865 (Storbritannien) | +4934169706649 (Tyskland)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade Center. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Handelscenter <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handelscenter är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Trade Center hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FMA (Österrike) Handelscenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen april 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin Handelscenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade Center? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Trade Center: Betyg och kommentarer»

 1. Anton svar

  BaFin har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begåtts i Tyskland och andra länder

  • Rekommenderade mäklare Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANTON, tack för att du kommenterar TRADE CENTER. Denna mäklare är en SCAM. Bafin (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/DE/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2021/meldung_210729_tradecenterfm.html;jsessionid=7BF8340018BD6258BC5488AE595342D9.1_cid500).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill råna dig
   dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

 2. Kommer svar

  Denna mäklare har redan 2 varningar för brott mot regler, de är bedragare!

  • Rekommenderade mäklare Rekommenderade mäklare svar

   Hej WILL, tack för att du kommenterar TRADE CENTER. Denna mäklare är en SCAM. Bafin (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/DE/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2021/meldung_210729_tradecenterfm.html;jsessionid=7BF8340018BD6258BC5488AE595342D9.1_cid500). FMA (Österrike) har också lagt till Trade Center till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd (https://www.fma.gv.at/en/kldc-technical-systems-capwelt-tradecenter-fm/)

   Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar som möjligt av dig
   med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller dem.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

 3. Antonio svar

  Gracias por la reseña, soy victima de este broker y no creo ser el unico, serial genial que nos ayudasen con mas informacion sobre recuperar nuestro dinero, espero su respuesta, saludos

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för din kommentar till Trade Center. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *