Annonsera med oss

Kommentarer från Trade GF

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Handla GF (även kallat tradegf.com och tradegf.net), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Trade GF för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trade GF ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Trade GF ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Trade GF Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: det är nyfiken, eftersom när mäklaren tillhandahåller information om platsen nämner Get Financial LTD och ger sin adress, inte adressen till Trade GF Limited, mäklarens plats ligger i Kingstown, i San Vicente och The Grenadinerna. ⛔ Uppmärksamhet Vi har fått information om att deras verkliga huvudkontor (varifrån de ringer) ligger på följande adress: Stad Medellín på cra 50c # 10 sur - 146.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att detta är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Trade GF, vi noterar att det erbjuder fyra typer av konton: nybörjarkontot, handelskontot, expertkontot och VIP-kontot.

Nybörjarkonto: den minsta initiala insättningen är $ 250, minsta partistorlek på 0.01, flytande spread, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

Det följs av Handelskonto: den minsta initiala insättningen är $ 1.000, minsta partistorlek på 0.01, flytande spread, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

Den tredje typen av konto är Expertkonto: minsta initiala insättning är $ 5.000, minsta partistorlek på 0.01, FIXED spread, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig, handel från mobiltelefon / mobil, överföring utan extra avgifter, och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

Den sista typen av konto är VIP-konto: den minsta initiala insättningen är $ 50.000 XNUMX, och för resten av kontokarakteristiken måste du kontakta Trade GF.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

 

Handla GF-kontotyper
Vissa specifikationer om Trade GF-kontotyper

 

den plattformar att fungera som mäklaren erbjuder är: vi tror att Trade GFs egen plattform, även om den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Trade GF-mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Trade GF webbplats
Trade GF webbplats

Trade GF tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: det har ett utbildningscenter med olika förklarande videor, även om det inte är möjligt att komma åt dem om man inte är kund.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om Trade GF-mäklaren

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.tradegf.com/?lang=es y www.tradegf.net

Telefonnummer: +44 208 0890040, +44 208 0890039 och +44 203 1500376

E-post: [e-postskyddad][e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Trade GF. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt mäklarens rykte är oklart, men vi föreslår försiktighet Varför? Eftersom vi inte har hittat mycket om mäklaren på internet är dess rykte inte särskilt tydligt och det är en OREGULERAD mäklare.

 

Uppdatera januari 2018: På grund av mängden kommentarer (och e-postmeddelanden) som mottagits från Trade GF-kunder som nämner omöjligheten att ta ut sina pengar, rekommenderar vi det inte, vi tror att det inte är PÅLITBART, det är också en OREGULERAD mäklare.

 

Uppdatering augusti 2018: enligt mottagna meddelanden har Trade GF tydligen en klonsida som heter FX VIP, här kan du läs i detalj (tack till Robin för meddelandet).

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade GF? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

188 kommentarer om «Trade GF: Betyg och kommentarer»

 1. Mi svar

  Företaget TRADEGF ringde mig efter att jag såg en annons om hur du kan investera i Amazon för 250 dollar. En tjej ringde mig först som finansiell assistent, och hon gav mig säkerhet för att göra min första insättning. Sedan överförde jag till en kontoansvarig vid namn Jordán Palacio, hans nummer är +44 7480 022815, vilket står i Spanien. Han fick mig att göra en första överföring till ett konto som heter ”Asesorias y modi spa som har ett konto i den chilenska banken som ett investeringskonto.

  Sedan börjar han visa mig rörelse i kontot och ber mig att investera mer för att ha mer lönsamhet på en månad med uppföljning av seminariet. Jag investerade mer än 800.000 300 pesos. Och den dagen de gav mig att de skulle sätta in mig, fick de mig att ladda ner ANYdesk, de kopierade mitt lösenord och sedan bad de mig om den brådskande koden att sätta in, de tog alla pengar från mitt Rut -konto och mitt sparkonto. Han gav mig nästan en parro och de har inte hört av sig. För en kort tid sedan sa de till mig att jag har pengar tillgängliga men banken ber om ett belopp på XNUMX tusen för att låsa upp tillståndet, det gjorde det inte. Jag visste redan om din bluff, jag vill få tillbaka mina pengar, jag är fortfarande i skuld.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Min, du kan prata med vår CHAT så att de kan kontakta oss. Tack för att du kommenterar Trade GF. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Edison Galvez svar

  Hej, jag har blivit lurad! För en månad sedan började jag förmodligen investera med 2000 USD, de var väldigt insisterande! De kunde hjälpa mig att skriva till mannen som ringde men han svarar inte! Finns det någon möjlighet att få tillbaka pengarna? Tack så mycket mycket

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edison, du kan prata med vår CHAT så att de kan komma i kontakt. Tack för att du kommenterade Trade GF. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Charlie contreras svar

  Handla GF, de är professionella bedragare, de tar pengar från dig, under förevändning av att ha mer kapital att investera, men det är en fars, mäklare John Antoni och John Jiménez, är de som blöder oss ekonomiskt med sina lögner och sedan det blöda oss, stjäla våra pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Charlie, jag hoppas att vi är i tid, prata med vår CHAT så att de kan komma i kontakt. Tack för att du kommenterade Trade GF. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. BAYRON svar

  Hej god eftermiddag.

  Sanningen är att jag vill se möjligheten att få tillbaka mitt investerade kapital i TradeGf, det är 40000 3 dollar, vilket jag investerade under tre år och jag kan inte ta ut absolut ingenting.
  Om jag kan göra dem genom dig, berätta för mig vilket är vägen.

  hälsningar
  Bayron ortega

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej BAYRON, jag hoppas att vi är i tid, prata med vår CHAT så att de kan komma i kontakt. Tack för att du kommenterade Trade GF. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. Dario svar

  Killar jag kunde få tillbaka det !! Jag är mer än tacksam. Det är sant om min återkrav, jag trodde verkligen inte på dem, men de sa att jag skulle vara lugn och lämna allt i deras händer, de spelar inte spel, de vet vad de gör, de vet hur man presenterar återbetalningen och få tillbaka pengarna. Jag hoppas att du har den möjligheten också

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dario, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 6. David Lopez svar

  Hej god kväll, jag har information om tradegf-mäklaren tack vare det faktum att en person nära mig deltog i en utbildning för ett förmodat marknadsföringsföretag, utbildningen var i staden Medellín på adressen cra 50c # 10 sur - 146. Företaget heter media marketing och det tillhandahåller telesäljstjänster för denna förmodade mäklare och en annan mäklare som heter fxlatham, som är desamma men med olika namn. Tyvärr har jag inget namn för att när jag ringer och interagerar med varandra använder de fiktiva namn, min vän fortsatte inte i utbildningen på grund av en moralisk fråga men företaget anställer mer personal för att utöka sin verksamhet. Allt jag kan gärna hjälpa till med.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej David, din information är väldigt bra, utmärkt !!!, Tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återställa hela eller delar av pengarna hos ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 7. anonym svar

  Jag måste veta om du kan hjälpa mig:
  Jag kommer från Uruguay, i mars gjorde jag min första insättning via mitt visakort från mitt lands republik. Fram till oktober bad de mig om en eller annan sak, att göra insättningar: investering för att få vinst på sex månader, investering för att ha vinst på 45 dagar, skatter för att kunna samla in den (vilket jag aldrig kunde göra), investeringsförsäkring ... De bytte mig fem gånger som löpare och alla förlängde anklagelserna. Under tiden växte min tillgängliga ... Det måste bli 158000 dollar. Jag kunde bara ta ut pengar med hjälp av mäklaren en gång i augusti: $ 900. Det totala investerade beloppet uppgår till nästan 30000 XNUMX dollar, jag gjorde allt genom República-bankens visakort som sagt. När jag frågade i banken sa de till mig att fordran bara kan göras inom en månad efter transaktionen.
  I början av december förblev min tillgängliga, som magi, i negativa siffror och företaget gav mig ingen förklaring. Min mäklare satte mig x WhatsApp: "Jag är ledsen, du förlorade dina pengar" och jag blockerar mitt nummer. Från det ögonblicket försökte jag kontakta alla nummer och e-postmeddelanden som visas på plattformen utan lycka. Jag tog till och med upp möjligheten för dem att returnera pengarna och jag inledde inte en rättegång, men jag hade inget svar ... Jag uppskattar om du kan hjälpa mig, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 8. silvia svar

  Snälla, jag måste få tillbaka pengarna, det har gått två år sedan jag blev lurad av handel gf, DIMITRI BODCH pratade med mig, han fuskade mig, han började skicka vinster till mig tills han lurade mig med en stor summa, det bitcoins skulle vara, jag tappade mycket pengar, hittills fortsätter jag att betala det jag är skyldig, Vänligen kontakta mig,

  • Rosalia Castro svar

   Hej jag säger att jag också blev lurad av denna TRADE GF -mäklare, de tillåter dig inte att ta ut dina pengar och de vill bara att jag ska investera mer, jag satte totalt 8300 5 dollar med mina kort men jag ville ta ut dem efter 250 dagar som jag redan hade en vinst för förmodligen att kunna driva och återställa pengarna som investerats med korten! På grund av att de förmodade handelsrådgivarna vägrade och försenade uttag av pengarna kunde jag inse att något var fel eftersom de initialt hade indikerat att jag kunde ta ut pengarna om ett par dagar. Jag begärde att ta ut alla mina pengar och de sa till mig att jag inte kunde ta ut allt, att de skulle ge mig tillstånd att ta ut 3 inledningsvis och att de pengarna skulle komma på mitt kort om 4 eller XNUMX arbetsdagar, men det vänder ut att dagarna och det aldrig kom och de höll mig igång och att tillbakadragandet aldrig kom, jag blev mer misstänksam och jag började utreda på internet och det fanns fall som liknade det jag gick igenom med Trade GF. Något viktigt att nämna att olika personer ringer och var och en har en version av att motivera att inte ta ut pengar och de ber dig att skjuta upp kortet uppgår till en
   1 år för att förmodligen betala med det månadsbelopp de ger dig för att täcka avgiften. I slutändan gav de mig lång tid att ta ut pengarna och jag började skicka e -post till dem om att de har brutit mot tjänsten eftersom de inte lät mig ta ut pengarna, jag granskade villkoren för användningen av plattformen och med det guidade mig att skicka e -postmeddelanden, parallellt insisterade jag på att ta ut pengar på plattformen som skulle godkännas och de godkände aldrig uttag snarare manipulerade de uttagshistoriken och varje ändring jag fångade för att ha en post och skickade dem till deras e -post för att spela in.
   Jag var verkligen rädd eftersom jag var tvungen att täcka min månatliga betalning på kortet. Jag kontaktade mina kort så att de kunde avbryta den konsumtionen, för att indikera att den hade blivit lurad, och TMB kontaktade bankerna för att presentera mitt ärende och presentera mitt ärende som en TJÄNSTBROTT och begärde att konsumtionen skulle upphävas. De första insättningarna som jag gjorde till TRADE GF var mellan datumet 03/12/2020 och 05/12/2020, begäran på banken om SERVICEBREACH härmed daterad 22/12/2020. Presentera de e -postmeddelanden som skickats till Trade GF, fångar av plattformen som verifierar att pengarna inte gått förlorade och att mitt kapital inte gått förlorat, backupmeddelanden och fångar upp alla uttag som jag hade gjort utan att få svar och visade också manipulation på min plattform. Genom att presentera all denna dokumentation för bankerna inledde de en utredning och tack och lov för dem båda
   Banker efter ett par månader efter att ha undersökt mitt ärende fick jag bekräftelse att fallet hade gått till min fördel och de gjorde MYCHARGEBACK och jag kunde få tillbaka pengarna.

   Så jag kunde försvara mig från denna bedrägeri, jag rekommenderar att om du inser att du redan har blivit lurad, omedelbart göra anspråk via banken och presentera alla godkännanden.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Rosalía, tack för att du kommenterade Trade GF. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Hälsningar.

 9. antonio svar

  Hej, de bad mig om 200 euro i början. senare frågade de mig 2000 euro .. nu frågar de mig 3000 euro ..
  Vad rekommenderar du ... för mig är det mycket pengar, de pressar mig att få det i banken.
  enligt att inte förlora de 5400 euro som jag har ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, allt är en lögn, skicka inte mer pengar, du kommer att förlora det, det de säger är falskt.

   Hälsningar.

  • Laxmy silva svar

   Hej Antonio, sätt inte in mer pengar, dessa jävla människor är bedragare mer eller mindre de ringer dig i början, det varar mellan två månader därifrån tappar du kontakten de svarar inte på meddelandena du kan inte ta ut dina pengar, den här mäklaren bättre sa att dessa kriminella redan har klagat sedan 2017 från människor som lurats som du och jag och tydligen i år på grund av pandemin lurade de igen mer aggressivt

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Laxmy, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Laxmy och Antonio, tack för att du kommenterar Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

 10. upphöra svar

  Om jag har e-postmeddelanden och nummer som de har ringt och skrivit mig från, vill jag få tillbaka pengarna. Om någon kan hjälpa mig är vi redan några som har lurat oss om vi kan gå med och se hur vi kan sätta in de här bedragarna fängelset var bra.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för att du har lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 11. upphöra svar

  Hej god eftermiddag, dessa herrar ringer bara för att be om pengar och sätta in 1000 dollar och till och med samtidigt kan jag göra en rörelse. Jag har redan deponerat pengarna i en månad och ingenting nu ber de mig att göra en försäkring för kryptovalutor där jag ska sätta in de pengarna som är säkra. Det kommer att skydda mig om denna kryptovaluta går ner eller det finns någon annan risk, de ber mig om $ 600 till, jag har redan sagt till dem att jag inte har mer pengar och de fortsätter att insistera på att jag anstränga dig för att samla in. Jag gjorde en begäran om att ta ut mina pengar och jag väntar på att du berättar för mig. Om någon har kunnat ta ut sina pengar eller har lyckats göra det, vänligen meddela dem så att vi kan få tillbaka pengarna eller mer än att vara en del.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Vi rekommenderar inte att betala mer, eftersom ingenting garanterar att du efter att ha betalat igen kommer att kunna ta ut dina pengar.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 12. gabriela juarez svar

  Utan tvekan är de bedragare och investeringsplattformarna tradgf, fxlatam presenteras väl men i verkligheten är allt fiktivt och de har en väldigt djärv strategi för att stjäla dina pengar, jag föreslår att du sprider den här åtgärden på sociala nätverk som de ÄR bedragare. på ett samordnat sätt, alla tas bort från denna bedrägliga verksamhet. Associerade företag: FEX LATAM, TONINOLAMBORGHINI:
  LAMBORGHINI HOLDING: YEHUDA, ETC (du kan googla dem) och skicka dina observationer som ASSOCIATE BANDITS, kom ihåg att vi tillsammans kan få dem ur deras smutsiga affärer (detta är ett sätt som motsvarar deras estGanzu tova "allt är för det bästa"

  John Jimenez
  Senior mäklare
  Finansiell analys

  Telefon: + 44 20 8089 0040
  Webbplats: tradegf .com /
  afa nästan lärare)
  Yesenia Mejia

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gabriela, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Du säger det FXLATAM och Trade GF är anslutna?

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Laxmy silva svar

   Hej Gabriela, vi måste tvinga oss själva så att dessa brottslingar inte fortsätter att bluffa fler människor som tydligen i år återvände mer aggressivt för att bluffa människor som du eller jag som tjänade vårt bröd med mycket ansträngning jag är upprörd eftersom de lurade mig och Jag förlorade nästan mer pengar än jag hade satt in, tack och lov för att banken blockerade mitt konto och så att jag inte kunde förlora mer pengar men de lämnade mig på grund av ett kreditkort som kostar mig att betala om dessa jävla inte ger mig tillbaka pengarna

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Laxmy och Gabriela, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

 13. Hesekiel svar

  De är bluff .. de fick mig att betala för försäkring. De övertygade mig att investera 2500 dollar ... vilket jag förlorade. Nu säger de till mig att jag måste skicka ytterligare $ 1200 dollar för att få tillgång till försäkringen .. en viss Mateo från England ... de har ekonomiskt förstört mitt liv ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ezequiel, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Trade GF låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 14. Guillermo Mejia svar

  Javier Luna är en clown av mäklarhandeln GF allt i den mäklaren är bluff och den stora NEJ ... NEJ .. INTE investera INTE om du inte vill förlora pengar .. Jag bor i Medellin och jag är i en position att leta efter dem på den adress som Simon bidrog med; Om jag hittar dem kommer jag gärna att publicera resultaten från alla ledningar som jag utför här, men snälla invester inte med dessa rörråttor ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Laxmy silva svar

   Hej Guillermo, jag har blivit lurad av dessa brottslingar. Jag skulle vilja veta om du har hittat dem.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Laxmy och Guillermo, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

 15. Liz svar

  Hej alla, bara för att dela min erfarenhet och rekommendera att du inte faller för den här typen av "företag" FÖRSTA SCAMMERS, var mycket försiktig med var du investerar dina pengar, först sa de till mig att jag bara var tvungen att investera $ 250, det är enda investering som jag skulle göra, senare gav de mig vidare till sin chef och / eller chef, (de är mer än de själva som skickar samtalen till varandra och byter namn) att han skulle hälsa mig välkommen och sedan kontakta mig med en mäklare, som inte gjorde annat än att instruera mig att sätta in $ 3200 för att ge mig resultat om 2 månader, tyvärr blev jag lurad med det - senare fortsatte de att be mig att sätta in mer pengar när jag bad dem att sätta in ett visst belopp, de fortsatte runt och runt och ingenting kom någonsin till mitt konto, tills de i slutet berättade för mig att i ett uppenbart fall av påsen hade jag tappat allt och de kunde inte ge mig någonting tillbaka, även när de i början berättade för mig att jag alltid skulle vara säker på mängden som ue deponerad är att säga "huvudstaden" som var försäkrad.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Liz, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 16. ANDRE svar

  GOD NATT 5 DAGAR FÖR MER ELLER MINDRE ÄN 5 DAGAR Jag gjorde en insättning till detta företag med samma syfte att investera för att tjäna. Det händer att flera personer har kontaktat mig hittills men hittills inga nyheter om att börja generera vinster

  snälla fall inte för detta är en bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andre, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 17. Star svar

  Hej, god morgon, jag delar samma sak med dig, de är mycket uppmärksamma människor och de har många läppar, de övertygade mig om att aktivera mitt konto med 280 dollar, allt verkade lagligt Jag hade problem med mitt internet och med alla lugn i världen de tog hand om mig, de bad mig om data som jag gav dem (fel) eftersom jag hade aktiverat mitt konto, jag läste alla dessa kommentarer några minuter senare, mitt namn var en börsmäklare, men jag var redan misstänksam och på varningen, hon sa till mig att jag måste ha ett öppet sinne och vara smart att för att jag ska ha vinst skulle hon behöva sätta in mer pengar, minst tusen dollar, svarade jag att jag ville se hur det var redan deponerad flyttade först, hon berättade för mig eftersom det blir väldigt få vinster, hon sa till mig att med mitt kreditkort kan du etc. hon insisterade mycket och jag blev inte arg och hon blev arg och sa till mig att med den summan skulle hon inte arbeta med mig att jag var intelligent, jag slutade med att göra henne väldigt arg att hon lade på mig, direkt såg jag att hennes ac Denna attityd var inte normal på grund av hur det formulerades, det var en bluff, när hon sa till mig var smart och investera för din framtid vad du kommer att tjäna här eller i ett liv som fungerar där du kommer att kunna se alla pengar du kommer att tjäna här men du måste investera i det jag svarade: att jag naturligtvis var intelligent, det var därför jag inte skulle sätta in mer pengar förrän jag såg hur jag arbetade med den som redan var där och jag skulle inte riskera mer så hon blev arg och lade på och var väldigt oförskämd, ring omedelbart min bankrapport om att jag var offer för en bluff, jag sa till dem att om jag gav kort- och personlig information blockerade de omedelbart min mobilbank och mitt konto och bad mig gå till ett filial för att autentisera mig själv, som jag gick tidigt dagen efter och kollade Nu med mina nya data och jag gjorde min rapport igen, och de sa till mig att de skulle följa upp och om 38 dagar skulle de ge mig ett svar eftersom betalningen var i transit och var tvungen att anlända till företaget (laborghini: enligt jag gjorde ett köp där som var falskt) pa För att göra förtydligandet ansåg jag att förlorade pengar, sanningen är, jag tvivlar på att de kan återvinnas eftersom jag accepterar att jag hade stora fel i att lämna personuppgifter och mina kortuppgifter, men jag agerade snabbt och informerade min bank och idag tackar jag Gud fick tillbaka mina pengar.
  Jag tackar alla för att dela med sig av sina erfarenheter för tack vare det föll jag inte ner och agerade i tid för att få tillbaka mina pengar, jag hoppas att de hittar lösningen för att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Star, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Uppmärksamhet, Estrella ger en möjlig lösning för att ta ut pengar från TradeGF.

   hälsningar

 18. JOSE DOMINGUEZ svar

  EN UPPLEVELSE MED TRADE GF
  HIGH SCHOOL BEDRÄGARE

  MED TRE ANTAL KONTON ID… 443, ID… 928 OCH ID… 849

  1.- DENNA HANDEL GF-PLATFORM ÄR UTAN ATT tvivla på en bedrägeri SIDAN HAR RIKTIG INFORMATION OM ÅTGÄRDER,
  MYNT, RÅMATERIAL. ETC. .. OCH DET ÄR DESIGNAD ATT VERKA PÅ ETT MYCKET VÄNLIGT sätt i hanteringen av plattformen OM DET ÄR
  I RIKTIGT MEN VAD VERKLIGEN HÄNDER I VERKLIGHET ÄR DET DU INTE DELAR I AKTIERNA, RÅMATERIAL, VALUTA
  ETC. ALLT ÄR FALSKT (ÄVEN OM DET SER RIKTIGT (ÖGON)).
  2.- OCH DET VISAR ATT DET ÄR MYCKET VERKLIGT VAR BALANSKAPET OCH TILLGÄNGLIGHETEN UPPDATERAS (KAPITAL OCH RESULTAT / FÖRSLAG).
  3.- OCH GÖR DU KAPITALA AVGIFTER UTAN GODKÄNNANDE (DET TILLFÄLLER DIG SOM ÅTGÄRDER AV GOD TRO att generera vinster.
  3.- I VÅRT FALL genererades attraktiva vinster men du kan inte ta bort det och de deltar inte: telefonerna; POST, VAD ÄR APP.
  4.- OPERATÖRERNAS NAMN ÄR JOHN JIMENEZ: ERIK BROWN, PAOLA, ANGEL, GEO DANIEL OCH HANS ASSISTENT ANA ..
  5.- UTRUSTNINGAR ÄR ETT LITT PROCENT BARA FÖR ATT GENERERA DITT SJÄLVHET.

  SLUTSATS Jag hoppas att du lyssnar på den här typen av varningar via sociala nätverk och undviker inte att bli en annan offer för dessa * ¨¡? * &

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hälsningar

 19. abel svar

  EN UPPLEVELSE MED TRADE GF

  MED TRE KONTONUMMER ID 567543, ID 518728 OCH ID 163449

  DENNA HANDEL GF-PLATTFORM ÄR UTAN TVÄTT EN BEDRÄGNING PLATTFORMEN HAR RIKTIG INFORMATION
  AV AKTIER, VALUTOR, RÅMATERIAL. ETC. .. OCH är designad för att fungera på en mycket vänlig hanteringssätt
  AV PLATTFORMEN OM DET ÄR I VERKLIG TID, MEN VAD SOM HÄNDER I VERKLIGHET ÄR ATT DU INTE DELTAGAR I
  AKTIER, RÅMATERIAL, VALUTA etc. ALLT ÄR FALSKT OCH DET VERKAR ATT DET ÄR VERKLIGHET VAR STRATEGIEN VIDAR
  DET ÄR VERKLIGT I vårt fall, vinster genererades på räkenskaperna, men huvudstaden och de påstådda vinsterna var inte
  DE ÅTERVÄNDAS TILL INVESTERAREN, OCH DET FINNS INGEN VÄG att kommunicera med dem eller telefon eller nor post etc.
  RÅDGIVARENS NAMN ÄR JOHN JIMÉNEZ, ERIK BROWN, A GEO DANIEL, HAN ASSISTENT ANA OCH SOM EXTRAKTERAD FÖR
  BYGGNADSSÄKERHET ÄR ATT UTTRYCKNINGAR ÄR SMÅ PROCENTER 2% (FÖRSIKTIG, MYCKET FÖRSIKTIG DE ÄR
  PRAKTISK HÖGSKOLAÖVERTRÄDARE TACK

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Abel, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 20. ANTONIO LUNA svar

  Jag har försökt få tillbaka min investering med den här mäklaren och de svarar helt enkelt inte på mina mejl. Herr John Anthony, John Jiménez och Mr Green är de personer som jag har försökt återställa min investering med men de svarar helt enkelt inte på mejl eller whatsapps och när de ringer är det att begära att jag sätter in mer för att de ska investera i något mycket produktivt Och det är samma sak som alltid När jag vill ta ut mitt investerade kapital försvinner de bara och det finns inget sätt att kommunicera med dem. Det jag har investerat är $ 10,896.00 XNUMX euro.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 21. flau svar

  Tja, jag föll nästan med dessa tjuvar med ett uspuestso vinnande system som gör att du tjänar mycket pengar på att investera i cryptobitcoin

  Tack för informationen Rekommenderade mäklare. I vilken mäklare som är pålitlig kan jag investera? eftersom jag är intresserad men inte vill förlora mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Flau, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

   • claudia svar

    Tyvärr lade jag min information för att se hur det var, och nu slutar de inte ringa mig och skicka mejl. Lyckligtvis lade jag inte pengar. Jag sa redan till dem att jag skulle rapportera dem, men de fortsätter fortfarande, och idag fick jag det sista samtalet där de sa till mig att tills jag investerar kommer de att fortsätta ringa, och de avskärde mig. Jag ger dig de namn jag har.
    [e-postskyddad]
    [e-postskyddad]
    telefon: +44 203 322 1000 (det är en av dem, ta verkligen bort de andra)
    och samtalen har brittisk kod eller dolt nummer.

 22. Mercedes Mayta Campo svar

  Hur kan jag kommunicera med dessa människor från vilket land de kommer från? Jag har investeringar men de svarade mig aldrig, jag behöver deras hjälp, jag är väldigt rädd.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mercedes, tack för att du delade din erfarenhet med Trade GF, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer när du försöker kommunicera med dem?

   hälsningar

 23. Leticia hernandez lara svar

  Trade Gf är en plattform med demo-konton, de får dig att tro att de är riktiga konton men i slutändan får de dig att lägga in mycket pengar och de ger dig bara 10% av ditt kapital per månad tills de får dig att förlora allt, plattformen är utformad för att krascha och om det finns ett fall och du vill ta returen kommer plattformen att kosta dig priset för hösten, vilket innebär att de får dig att förlora alla dina pengar på ett ögonblick, de kommer alltid att trycka för att lägga mer pengar men i slutändan kommer de bara att ge dig mycket maximalt. Av de skäl som är 40% av ditt investerade kapital kommer resten att få dig att förlora det på ett eller annat sätt. Det är en bluff, företaget har inte ett dagligt saldo som proffsen så du kommer aldrig att veta hur mycket pengar du har och slutligen ger de dig alltid bonusar på tusentals eller hundratals dollar för jag upprepar, kontot finns inte det är bara imaginär, en demo, den största fällan kommer i lärlingskontot, det får dig att investera 1500 real och de ger dig 2000 imaginära 10 demo-konton, på ett eller annat sätt om du vinner, jag upprepar att de ger dig 150%, det vill säga 1,500 euro eller vad enligt dig har vunnit men alltid i slutändan De får dig att förlora dina pengar och när ditt konto åter är XNUMX, säger de dig att pengarna inte är dina, att det bara finns bonus kvar och det är deras för vilka dina pengar. Kort sagt, den här plattformen är en fälla och ett bedrägeri, investera inte eftersom du kommer att förlora dina pengar, de trycker hela tiden på att du lägger in mer pengar och ger dig tusentals euro från ingenstans men inget av det är riktigt, var försiktig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leticia, tack för att du delar din erfarenhet med Trade GF, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Vi är mycket ledsna för din situation. All information du har om din erfarenhet av företaget skulle vara till hjälp för oss.

   Hälsningar.

  • Nena svar

   Och det finns ingen enhet där bedrägerier kan rapporteras

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Nena, du kan göra det med ditt lands finansiella tillsynsmyndighet, var kommer du ifrån?

    Hälsningar.

 24. Regina mendo svar

  DImitri Bosch är en bedragare tillsammans med tradegf, de lämnade mig väldigt dåligt, snälla investera inte, de ber och ber om pengar, och när du inte skickar dem blir de arga, på plattformen ser du
  Pengar reflekterade, det är omöjligt att kommunicera med dem, och att de sätter in vinster, det är otroligt de falskheter som de säger dig, lovar, de är bedragare,

  Tro inte på något, även om allt verkar verkligt och de talar till dig som proffs.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Regina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Vi är mycket ledsna för vad du var tvungen att gå igenom.

   Hälsningar.

 25. elena svar

  Snälla till dem som läser det här kapitlet inte tror på tradegf att de är en bluff, och det är synd att det inte finns någon som kan hjälpa oss att återfå våra pengar som stulits från oss

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 26. edu svar

  hej, nyligen (för 1 eller 2 dagar sedan) har CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, markerat SPOTXTB som en finansiell bar och en möjlig bluff, var vänlig vänner

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edu, tack för informationen om Trade GF.

   Hälsningar.

 27. FRANKY RIVERA svar

  De är bedragare Lita inte på De får dig att investera $ 250 The Broker Made the Operations Då berättar han för dig att om de ska växa kommunicerar han inte längre med dig eftersom han måste betjäna andra kunder senare när du vill ta ut dina pengar för att komma ut får de dig att tappa allt genom att säga att det har fallit, men om de själva är de som gör operationerna ska det bara växa att de vill behålla dina pengar då ringer de dig och säger att den här gången kommer du att tjäna mer på att investera i aktier de ber dig att investera $ 2000 dollar mer men allt är en bluff de vill bara behålla dina pengar så nej DE INVESTERAR I DENNA PLATFORM DET ÄR INTE PÅLITLIGT JAG lämnar mitt vittnesbörd så att de INTE FÅR FÖRDELAR FÖR DE FOLKEN SOM HAR PENGAR TILL INVESTERA OCH MED BERÄTTELSEN OM ATT LÅTA DEM VÄXA. GÖR DET INTE, DU BLIR SKAMMAD AV MÄKLARNA SEDAN SEDAN ATT DE tog mig av plattformen SEDAN DE INTE LÄTTER DIG IN MED NYCKELN OCH ANVÄNDAREN ATT DE LEVERERADE ÄR STORA bedragare jag hoppas att du INTE INVESTERAR I DETTA PLATTFORM TILL ATT DU HAR ALLA.
  Binne oplichters netto fertrouwe jo förväntas $ 250 De Broker Hy Operations dan fertelt jo dat as se groeie dan wy net kommunisearje mei you, because hy hat by te wenjen nei other customers letter as you wolle returnlûke jo money te rapporten ut your do ferzelie it hat fallit, mar som inom sels skapa operaasjes måste groeie bara som skulle vilja fortsätta med dyn pengar dan neame dy och säga att denna tid kommer att bli piss genom det att investera i kanal freegje jo förvaltar $ 2000 piss, mar det är dollargearje $ XNUMX piss , mar det är dollargare $ XNUMX piss, mar det är dollargearje i bluff exakt skulle hållas dyn pengar nu net förvaltar i detta platform IS NET betrouber jag min tsjûgenis TILL profitera fan NET-medlemmar byinoar kräearje PENGAR EN GÖR DE TALE groeie. Net blir bedrogen av makelders eftersom nei my út PLATFORM EN JO IT NET litte ENTER MEI kaai en USER WHO gav binne oplichters GODKÄNNINGAR Ik hoopje net riskerar i denna PLATFORM till dan ALLE MIN tsjûgenis se motje.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Franky, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 28. Mario Nahum Villicaña Santos Del Prad svar

  Handla GF
  estafa
  tradegf .com / trade.php / trader / connection / login

  Att döma av kommentarerna visar det sig att alla manliga rådgivare / mäklare kallas "Jhon", i mitt fall tmb, kontaktade en viss "Jhon Anthony" mig och övertygade mig att investera efter hans råd om när man skulle investera, vilken CFD till välj och i Vilken tid för att öppna verksamheten, varje gång jag följde hans råd förlorade jag och frasen var alltid att detta är aktiemarknaden, och han bjöd in mig att investera mer för att återhämta det som tidigare var förlorat, efter cirka 4 gånger ansökte han för mig bestämde jag mig för att inte lita på kunskap som mäklare, jag investerade igen men den här gången öppnade jag min egen verksamhet, så jag började tjäna och jag tog upp mitt konto på 4500 euro investerat och förlorade flera gånger under processen tills jag kom till tjäna förmodade 7 tusen eu, då kontaktade Jhonny mig igen och berättade för mig att han skulle få ett massivt köp, där 150 köpare träffades för att öppna samma operation (olja) och det skulle inte finnas något sätt att förlora och efter den operationen, en gång vann han kommer att ta ut 1000 euro för att se frukten av ga nance, lita på igen eftersom jag argumenterar för att den operationen täcks 1000% för 100e, det vill säga om vi förlorade skulle de ersätta det, jag investerade dumt och nyfiken i den här operationen äntligen nu om vi vinner, så mitt konto ökade från 7000 till 9000 euro, begär ett uttag för 1000 euro, plattformen berättar att du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar din uttagsåtgärd till samma kort som du har registrerat, "ja" post som uppenbarligen aldrig kom, och därifrån finns det ingen kommunikation med företaget, den så kallade "Jhonny" slutade ringa mig, innan han gjorde det var tionde dag och en månad senare ringde det förmodade företaget till mig och berättade att de har upptäckt att jag inte längre har öppnat någon operation och att de ville vet varför, jag sa till dem att jag hade begärt ett uttag på 10 av mina förmodade 1 euro och att min mäklare inte längre kommunicerade och att företagets telefoner för kundtjänst inte svarade, han sa till mig att jag inte var orolig för att de hade hade problem med den förmodade Jhonny men att de skulle återvända till migatt ringa om 1000 dagar för att frigöra min insättning ... Ahahahahaha det är dags idag (9000 månad till) att jag fortfarande väntar på ditt samtal. 🙄😒 Mitt nummer om någon vill att jag ska skicka skärmdumpar av mitt konto med min 4 "pancholares" fastnar för att jag fortfarande tvivlar är: 1 Mexiko

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF ... Vad du nämner är verkligen sorgligt och vi är mycket ledsna ... Kan du dela skärmdumparna här? Det är så vi alla ser dem.

   Hälsningar.

 29. Simon svar

  Mina herrar, det första är att inte ge upp, vi måste hitta dem, det finns redan en adress, människor som är i Colombia spårar dem eller letar efter någon som kan göra det, vi är nära. Jag har människor i Europa som följer spåra för att se om de verkligen finns där, Publicera på dina sociala nätverk vad som hände så att ingen annan faller för denna bluff, Eric Brown skrev till mig och sa att de är seriösa och professionella etc etc etc, vad han inte vet är att vi är nära och vi kommer att se hans ansikte och de andra, jag kommer inte att vila förrän jag ser dem alla fängslade eller trasiga

  • Regina lurade svar

   Simon, var är du ifrån för att gå med oss, var kan jag hitta dig? Till mig
   De stal mycket pengar från mig

  • Regina lurade svar

   Simon, jag vet var du ska gå med oss? Snälla du !!!!

   • Diego Fernandez svar

    God kväll REGINA, GÅ IN PÅ PLATTFORMEN MED 250 NU FRÅGAR DE MIG PÅ MER PENGAR OCH DE SÄGGER MIG ATT DE KAN FINTA MIG FÖR JAG HAR ALLTID EN MOTTAGNING HANTERAD AV MORGONEN JAG GÅR INVESTERA MEN EFTER ATT LÄSA ALLA DESSA KOMMENTARER, DU DON T GÖR MIG TYCK?

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Diego, skicka inte något till TradeGF, du kommer också att förlora det. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

  • GUILLERMO svar

   SIMON JAG ÄR GUILLERMO FRÅN MEXICO, HUR GÖR DU DEM OCH ÅTERVINNER DE INVESTERADE?

  • Laxmy silva svar

   Hej Simon, vänligen meddela oss om du hittar dessa kriminella som lurade mig, dessa jävla människor, jag är en ensamstående mamma som investerade med dessa killar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Laxmy och Simon, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

  • Paola svar

   Hej, jag lurades av någon som kan hjälpa mig att få tillbaka en del av mina pengar, jag har stora ekonomiska problem.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Paola, prata med vår CHAT, tack för att du lämnat dina kommentarer om Trade GF och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som har specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar och tur!

 30. Harold svar

  För mig är de bedragare från det ögonblick de inte svarar på samtalen och säger att man, för att ha fått en bonus, måste fungera motsvarande 25 gånger kontots värde. Jag satte in 1250 dollar och de gav mig en bonus på 2000, så det betyder att jag måste driva eller generera 81 tusen dollar och utan det kan jag inte ta ut 1250. De är bedragare, för dessutom råder de inte ens en då, hur kommer det att genereras volym?, är en bluff. Jag kontaktades av Elizabeth Ruiz och därefter av Dimitri Bosch, av vilken jag inte har haft information på mer än två månader och det har gått 2 dagar sedan de har godkänt återkallandet ... .. Om detta kan skickas till en enhet som reglerar dem på ett sådant sätt att de kommer in i ett "formellt klagomål". De ringde mig och sa att de ringer från England men jag läser att de finns i Colombia ... Låt oss se om någon kan hjälpa mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Harold, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   När det gäller det formella klagomålet är det svårare eftersom företaget i det här fallet är en oreglerad mäklare, även om du bör kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrån?

   Hälsningar.

   • Harold svar

    De kontaktade mig, jag vet inte hur de hittade mig men det måste bero på vissa sökinställningar och så vidare.

    Även om de inte är en oreglerad mäklare är de "förmodligen" registrerade i något land. Jag kommer från Peru men den som ringde till mig sa att han ringde från Londonkontoret av den anledningen till samrådet.

    Om någon har någon information snälla skulle jag uppskatta det.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Harold, naturligtvis måste de vara registrerade i ett land, problemet är att de är ett oreglerat företag, de kan ljuga om deras verkliga läge ... Tack för att du delar din erfarenhet.

     Samtidigt, om du är från PErú, om du vill, kan du kontakta det peruanska finansiella tillsynsorganet, SMV.

     Hälsningar.

 31. Simon svar

  Hej alla, vi har redan hittat Carrera 45 # 14 - 90 Medellin, nu måste du komma till dem och få dem att betala, alla som har ett sätt att komma dit, säg det, jag kommer att gå lagligt, säga det och de andra kommer skicka en kopia av allt vi bidrar med och vi pratar för att även chattarna finns där

  ge inte upp, så vi får inte tillbaka våra pengar, vi måste få dem att betala. För några dagar sedan fick jag en chans från en Sebastian Sanchez att notera det namnet, sprida namnen på dem alla och av Trade GF, så att ingen annan blir lurad, måste du se till att de inte kan sälja ett lager eller papper av vad det än är, att de går i konkurs och når dem i Medellin och får dem att betala

  • Regina Estadada svar

   Simon, hur kontaktade vi dig? Berätta för oss, måste du betala vad du gjorde?

 32. GIOVANY MENDOZA CASADIEGO svar

  Jag investerade nästan 3.000.000 02 2019 dollar i colombianska pesos, en mr. ringde Dimitri Bosch, han kontaktade mig och övertygade mig och jag bestämde mig för att investera mina pengar, på sidan visar det att jag har vunnit, men jag har försökt kommunicera med det för att ta ut pengar, men det har inte varit möjligt, den XNUMX feb XNUMX ringer han mig per telefon och han säger till mig att om jag vill investera för att köpa oljelager men jag sa nej, eftersom jag hade ringt och de inte längre skapat förtroende för mig, går han med på att ge mig ett mejl " [e-postskyddad] "Idag 24 februari skriver jag till dig för att berätta för mig hur jag kan ta ut mina pengar. min whatsapp är +57 310 221 8654 min e -post är [e-postskyddad] om någon kan berätta för mig hur jag kan få tillbaka mina pengar. glad Gud välsigne dig och snälla invester inte i TRADEGF. Jag lämnar mina uppgifter för att jag har rätt och ärlighet och om någon tvivlar på vad jag skriver kan jag skicka dem bevis.

  Jag investerade nästan 3,000,000 02 2019 dollar i colombianska pesos, till sr. ringde Dimitri Bosch, kontaktade mig och övertygade mig och jag bestämde mig för att investera mina pengar, på sidan visas att jag vann, men jag försökte kommunicera med dem för att ta ut pengar, men det har inte varit möjligt, den XNUMX februari XNUMX ringde han mig via telefon och Han säger till mig att om jag vill investera för att köpa oljeaktier men jag sa nej, eftersom jag hade ringt och att de inte längre litade på mig, går han med på att ge mig ett mejl "[e-postskyddad]”Idag 24 februari skriver jag så att du kan berätta för mig hur jag kan ta ut mina pengar. min whatsapp är +57 310 221 8654 min e -post är [e-postskyddad] om någon kan berätta för mig hur jag kan få tillbaka mina pengar. glad Gud välsigna dig och snälla investera inte i TRADEGF. Jag lämnar mina uppgifter för att jag är korrekt och ärlig och om någon tvivlar på vad jag skriver kan jag skicka bevis till honom.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Giovany, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Hälsningar.

 33. Ruben svar

  Berätta först för dem att de har samma plattform som fly Financial Group, som lurade mig 1800 USD, jag berättade för dem varför de bara ringde mig och det är inte bra att leta efter referenser. När det gäller återhämtningen var det omöjligt för mig. Jag höjde den till IC3, av bedrägerier som finansierades av FBI, som begärde alla de snabba som jag gjorde överföringar till och med all kommunikation via post. Endast för information och bidrag eftersom jag bara undersöker det för att det inte är reglerat i användarväskan. eller av en slump en månad ringer de för att få mig en återbetalning på 12.300 15 USD för fordran. en annan bluff. eftersom de i MIAMI: s förmodade kontor inte fanns. tyvärr satt jag utan bil och verktyg för att kunna ha lönsamhet i binära investeringar. Det kostade mig min familj och min dotters ilska eftersom min avsikt var att kunna få vinst för min dotters XNUMX. Idag har jag inte kapital nu för att kunna göra det i någon av de som är registrerade och reglerade.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rubén, tack för informationen, varför nämnde du att de är desamma som Fly Financial Group? Å andra sidan kan du här läsa recensionen om Fly Financial Group (och kanske lämna din erfarenhet hos mäklaren där). Det är verkligen synd vad du nämner om Trade GF och vi är mycket ledsna, vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss.

   Hälsningar.

 34. Carlos c svar

  Om Simon dessa människor hade sin tid, undersöker vi redan för dem, titta på adressen de gav oss Carrera 45 # 14 - 90 de kommer inte undan med det, du måste ringa banken för att avbryta allt och rapportera dem så att de blockerar allt, jag blockerar kontot eftersom de tömde allt. De är i Medellin så att alla vet att min familj inte kommer att förstöras av dem.

 35. Carlos svar

  Samma sak hände dig men du befinner dig redan i Medellin-Colombia, Carrera 45 # 14 - 90 låt dem veta att det prat som de stal från oss kommer att återhämta min familj, de kommer inte att lämna dig med någonting även om vi är i ett annat land.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du i första hand kom över Trade GF?

   Hälsningar.

 36. Sar svar

  Jag hade personligen en förlust på 4900 euro under hela mitt sparande i tradegf utan hopp om att få tillbaka pengarna😣

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sar, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du i första hand kom över Trade GF?

   Hälsningar.

 37. Simon Manrique svar

  Mina herrar god eftermiddag

  Ge inte upp, vi måste göra det här företaget TRADE GF till något viralt som alla vet att de är bedragare, att ingen ens av misstag investerar med dem och vi förstör denna sträng bedragare som låter sig bluffa ärliga människor som letar efter för att investera och lära av den verksamheten är de skadliga, vi måste kontakta andra mäklare så att de blir informationsagenter och dessa karaktärer inte har en enda klient. Jag väntar på dina kommentarer

 38. ANA CECILIA RODRIGUEZ svar

  HEJ, JAG ÄR INTE SÄKER OM OM MED DETTA MEDDELANDET BIDRAR JAG TILL ATT FOLKET INTE FORTSÄTTER ATT FÄLLA IN I DEN BORG JAG VAR AV DENNA BARN F .. DE ERBJUDER DIG EXTRAINKOMSTER MED MINST INVESTERING PÅ 200 ELLER 250 EUR ELLER DOLLAR, DETTA ÅTERDAMADE DIG ATT DU ÖVERTYGER DIG PÅ ETT SÅTT sätt, ATT EFTER DU VILL DÖDA DIG SJÄLV FRÅN DET DOMMA OTROLIGA DU KÄNNER EFTER ATT DU VERKLAR ATT DU ÄR EN ANNAN FOS SOM BIDRAR TILL VÄRLDENS NIVÅ, MED FUNDSEN SOM ÄR DET. MITT NAMN ÄR EN CAROLINA HENAO (COLOMBIAN), OCH RÅDGIVARE ÄR OCKSÅ COLOMBIAN ,,,, FÖRSÖK MIG MY COLOMBIAN -grannar, FÖRSTÅ DET ATT TRÄDLIGT ÄR MAFIAS INTERESSERADE TILL ATT LÄNDA PENGAR, FRÅN INKLÄMNING PENGAR, INTE FRAMHETSKAMPAR, INTE FRÅN JÄMNKLÄDER. VAR EN AV DEM… ..DOTTERN AV P .. ÖVERTALADE MIG ATT FRÅGA HAN BANK VILL KONTAKTA MIN BANK FÖR ATT SKAPA EN FINANSIERINGSFORM SOM INTE KAN PÅVERKA MITT BALANSBILD SEDAN JAG INTE HAR RIKTIGA FONDER PÅ MITT KORT, NÄR JAG MÄTTER SÄGER KONTOET ALLTID POSITIONEN VAR KLAR, DET ÄR MIN RING, MIN RÅDGIVARE, JAG FÖRKLARADE SITUATIONEN OCH ÄVEN ATT JAG INTE VAR FÖR ATT FORTSÄTTA MED PROCESSEN ... JAG HAR SKICKAT FÖR ÅTERGÅNG AV MIN PENG ... ATT FORTSÄTTA SKAPA MEDVETSHET MED DE MILJONER Människor SOM SÖKER MER INKOMMANDE ,,, MED EN SÅ DESPERATION SOM VI ENDAR FÄLLER IN I HANDARNA PÅ SCAMMERS, ATT DET INTE GÖR OM DU HAR ELLER INTE TALAR, OM DU HÅLLER ... ENDAST TILL BAGS CO MO VI GÖR FÖR ATT INSÄTTA ELLER BETALA NÅGON SOM DU INTE KÄNNER OCH ÖVER ALLA UNDERSÖK INTE FÖRE….

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för dina kommentarer, vi är mycket ledsna över vad som hände med Trade GF ...

   Hälsningar.

 39. Carlos vargas svar

  Samma sak hände mig, jag gjorde en investering, och nu har jag ingen kommunikation med dem TRADE GF

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, det är verkligen synd vad du nämner om Trade GF. Tack så mycket för att du delar din erfarenhet av Trade GF med oss. Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

   Hälsningar.

 40. Simon Manrique svar

  Jag insisterar på att vi måste hitta ett sätt att förena oss och möta dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Simon, tack för dina kommentarer, kan du berätta lite mer om din erfarenhet av Trade GF?

   Hälsningar.

   • Carlos A. svar

    Jag är från Peru hur som helst, de lurade mig med 300 dollar, sanningen är ingen aning om hur de kom till mig
    hur man går vidare med dessa bedragare

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Carlos, det är svårt eftersom det är en oreglerad mäklare. Det är kanske det bästa alternativet att kontakta det peruanska regleringsorganet. SMV.

     Hälsningar.

 41. Simon Manrique svar

  På Internet när du letar efter information om ämnet

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Okej, någon reklam, kan du vara lite mer specifik?

  • Silvia svar

   Jag är med dig Simón, jag är från Mexiko och jag satt utan lön, snälla gå med oss, hur gör vi det?

 42. Alma svar

  Jag pratar snabbt med dem, jag bad om rapporter, sedan letade jag efter information om dem, jag var inte längre intresserad och gjorde dem medvetna och tittade ...

  Jag: Jag var intresserad men jag läste en hel del negativa åsikter.
  TradeGF: tanken är att du lyssnar på oss hur vi arbetar, inte att du ändrar antalet som inte är vettigt, jag letar efter dig på internet och du har också negativa kommentarer om ditt arbete och fortfarande litar folk på dig, så du ska inte döma utan att först leva eller lyssna på saker ... glad kväll, så jag hoppas att du svarar mig imorgon och vi kan prata ...

  Jag: Jag ändrar numret för att se om de förstår antydan till att inte ringa mig, men det verkar som inte. Jag kommer inte att svara, jag är inte intresserad. Du erbjuder en offentlig tjänst, därför måste du dömas. Inte jag, bli inte förvirrad. Återigen, jag är inte intresserad, vänligen avstå från att ringa.
  TradeGF: Först och främst, här har vi redan ditt nummer och tills du investerar kommer vi inte att sluta ringa dig och om du ändrar ditt nummer kommer vi att fortsätta ringa till dig och också ta bort alla de dåliga kommentarerna som du har på internet som ingen kommer att ta dina tjänster. ta hand om dina bankkonton .. hejdå hej ... så jag upprepar åt helvete att vi går efter dig jag försäkrar dig, du kommer att komma ihåg mig för hela ditt liv, om du har liv, ... ta hand om dina konton

  Så spenderas de.

  Personen kallar sig Daniel Rojas.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alma, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Kommer du ihåg hur du först hittade detta investeringsbolag? Samtalen med Trade GF-anställda är verkligen fantastisk.

   Hälsningar.

 43. Simon Manrique svar

  Hej god kväll, min historia skiljer sig inte från de flesta av er, låt mig bli övertygad av denna herr Jhonny Anthony för ungefär 3 månader sedan, jag har två månader att be om min återbetalning, varannan vecka svarar han mig och säger att nu om han skulle hjälp mig ta ut mina pengar, hoppet återupplivar mig och jag väntar igen, att pengar är det enda jag har, jag vet inte på vilket språk jag ska förklara det för dem, jag kommer inte låta bli att förlora dem! kommer att vara evigt tacksam till dig, och min vän som skrev att jhonn kontaktade henne, det är för att lugna dig och fortsätta fördriva tiden, vi måste samlas och ta detta till en annan nivå, vi måste hitta dem och få dem att betala.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Simon, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Det är verkligen synd vad du nämner om den här mäklaren, och det låter hemskt. Kommer du ihåg hur du i första hand stötte på Trade GF?

   En hälsning.

  • Carlos svar

   Simon, var är du ifrån? De är i Medellin, pratar med banken för att få tillbaka allt

 44. Roberto svar

  Hej, jag är i samma situation, jag öppnade med 250 euro, de bad mig om en tc för att registrera mig och debiterade 1000 euro som det aldrig godkänner. Enligt dem med bonusar har jag cirka 2700 euro varav 250 är med vad jag startade och 1000 som de hade. E -postmeddelanden svarar inte längre, varken min rådgivare Andres Gomez eller Carolina Henao eller John Anthony Jag hoppas att detta kommer att kommuniceras för att lösa denna situation

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Om du har mer information om företaget som du tycker är viktigt, uppmanar vi dig att dela det med oss. Vi rekommenderar att du läser resten av kommentarerna i detta avsnitt.

   En hälsning.

 45. gerardo svar

  TRADEGF
  Det är en total bluff. Investera inte någonting. Chefer försvinner.
  Jag heter Michael Goldman. Han är en säker bedragare och kallar sig inte så.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gerardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... All annan information du har, om möjligt, gör den offentlig ...

   En hälsning.

 46. Ana svar

  God eftermiddag,
  Jag bad om information från en AXEEC -sida. IO / ES /. och i slutändan övertygade de mig att investera. Lyckligtvis var det minst, men ändå har det varit en pinne eftersom jag är en mamma med en stor familj och det här är en störning. Runt sommaren ville jag få pengar, och Sebastián Rodríguez, min rådgivare, har försvunnit, han svarar inte på mejl eller samtal eller tvättar. Det är skamligt att pengarna från en fattig hemmafru som litar på sin person är användbar för honom att leva på. Jag hoppas att du gillar det och att Karma eller Divine Justice sätter dig i din plats

 47. Roland svar

  Den tradegf.com-plattformen är en bluff, det är framför allt den professionella som heter Jhon Jimenez, som är professionell för att få pengar men nu när han blir ombedd att ta ut det investerade kapitalet försvinner det, de svarar inte på e-postmeddelandena och ännu mindre De kommunicerar med dig, på insikt av det ämnet förlorade jag 2000 euro, och jag kan inte få tillbaka ett öre. För dem som kan läsa detta är det inte tillrådligt att lita på att mäklare den plattformen till slut är en bluff. Om det fanns en plats där du kunde rapportera dessa ämnen skulle du göra det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rolando, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF med oss, det är verkligen synd vad du nämner ...

   En hälsning.

   • Roland svar

    Hälsningar, jag vill kommentera de händelser som har inträffat i min erfarenhet av Trade gf -sidan, det är sant att jag var mycket orolig för den bristande kommunikation med analytikern som jag nämnde, och tack vare detta medium och dessa kommentarer, vi kunde återupprätta kommunikationen, det är Säg att herr Jimenez ringde mig per telefon och vi kunde klargöra situationer som stör oss, för mig är det redan ett viktigt framsteg, ja, vi håller på att återställa det investerade kapitalet , det är åtminstone mitt mål, men jag vill tacka detta medium, (Brokersrecomendados.com) eftersom jag genom dem kunde ha kontakt igen med den aktuella analytikern, jag vill bara framhäva detta ögonblick som vi försöker för att åtgärda problem, och förhoppningsvis uppnås de föreslagna målen, och sedan min tillförlitlighet med denna typ av företag tror jag att det kommer att öka, tack än en gång till detta medium och jag kommer att kommentera de positiva förbättringarna med Trade gf, för nu en ursäkt till herr Jimen ez, men jag vill förtydliga att reccionen berodde på att det investerade kapitalet gick förlorat, nu åter finns det hopp om att återhämta sig och för nästa gång hoppas jag få fler positiva kommentarer från dem, tack.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Rolando, vi är glada att ha varit till hjälp, vänligen håll oss informerade om din situation.

     En hälsning.

    • Harold svar

     Kära Rolando,

     Kan du nämna för Mr. Anthony, som inte vill delta i mina e-postmeddelanden, att jag väntar på att min investering ska återlämnas?…. Har du kunnat göra ett uttag? Snälla, jag kommer att uppskatta all information om hur du gjorde så att de kommer att uppmärksamma dig.

     tack

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Harlod, försök att kontakta dem från ett annat e-postmeddelande eller telefonnummer.

 48. Daymarris svar

  Bra att jag bara läste alla kommentarer, jag var 5 minuter från att investera där. Det var ett nära samtal

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Daymarris, kommer du ihåg hur du hittade Trade GF?

   En hälsning.

 49. elena svar

  Tydligen hjälper den här sidan inte att göra rekommendationer eller klagomål om vad tradegf är, det är bara för att diskreditera tradegf, jag gjorde en dålig kommentar från Booker jonh jimenez men jag blev besviken över kapitalförlusten men sanningen är att han beter sig väldigt bra med mig hjälper mig att återhämta mig

  • Harold svar

   Hej Elena

   Har du kunnat göra uttag? Kan du kommentera hur det har hjälpt dig? För om du är den enda de svarar på, berätta för dem att det är många av oss här som behöver samma, åtminstone en uppmärksamhet.

 50. Star svar

  Att Jhon Antony fick mitt konto att växa till mer än 30,000 XNUMX amerikanska dollar vilket var en falskhet eftersom jag vid den tiden sa till honom att jag skulle dra ut för att betala banken eftersom jag gjorde misstaget att investera ett lån, de slutade helt enkelt svara och pengar Han försvann. Så de kommer att försvinna en dag, de kommer att betala det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Star, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 51. Nestor svar

  Tja, herrar, handla gf, om det verkar som en bluff med vad du säger, och jag säger till dig för två sedan, kontaktade de mig och tog 200 ur mig och då skulle mitt konto nanager kalla mig samma John Anthony som talar till alla och de insisterade på att jag skulle börja med 5000 pars. Att kontot rör sig bättre och en rad saker, att jag nästan föll, och det mest nyfikna med det här var för att jag hade tvivel i bakgrunden. Jag hörde konversationer som skiljer sig från ämnet och till och med en låt 🐓 sång låter som ett skämt men det var sant och härifrån misstro jag och jag började söka i forum och jag hittade dig och bekräftade misstanken.
  Dessutom har de en stark kampanj på Facebook, varför de kontaktade mig för att jag satte fel telefonnummer när jag registrerade mig och de ringde mig fortfarande på Facebook.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nestor, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF med oss.

   En hälsning.

 52. Fabian VASQUEZ svar

  Några av de närvarande har kunnat ta ut sina pengar. Jag har samma sak av er alla, hälsningar.

 53. felix godoy svar

  handel gf ... en bluff ... de returnerar inte investeringen och vinsten ... de leker med människors kapital för att finansiera sig själva och behålla vinsten och sedan ber du om återbetalning och de ringer aldrig till dig och svarar på meddelanden ... de är skurkar ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felix, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren?

   En hälsning.

 54. felix godoy svar

  De här mäklarna är en bluff ... Jag bad dem göra en återbetalning av mitt kapital ... till Mr. Jonh Jimenez som var den förmodade kontoansvariga ... som jag aldrig fått fler svar hittills ... ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Robin, tack så mycket för denna information, vi fortsätter att uppdatera översynen av Trade GF.

   En hälsning.

 55. Alfred svar

  Jag började med ett konto på 250 euro. Med stora svårigheter, med ansträngning och självutbildning kunde jag tjäna pengar, men jag kan inte ta ut pengar, jag är inte intresserad av bonusen. Jag vill bara få tillbaka min investering och den lilla vinst som jag gjorde. De ville att jag skulle investera mer, men jag gjorde inte det och jag fungerade inte, en månad öppnade de positioner ensamma som hade genererat vinster och särskilt förluster. Jag insisterade på tillbakadragandet och de sa till mig att jag inte kunde dra tillbaka om jag inte utför operationer. Men mina pengar? "Det om jag kunde dra mig tillbaka" i min logik, men det var inte så. Oavsiktligt var jag tvungen att operera på deras plattform, som skiljer sig från 0.05 poäng från andra företags live, så de är inte riktiga intäkter. Nu har jag slutat fungera. Jag vill bara ta ut pengarna, jag tar inte ut bonusen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade GF med oss ​​... Som du kommer att se i resten av kommentarerna är du inte den enda med problem att göra ett uttag ...

   En hälsning.

 56. Jaime svar

  De är bedragare, de trasslar in dig med sina kommentarer och de svarar inte på e-postmeddelanden hittills. Jag har inte lyckats få tillbaka några av mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack så mycket för att du delar dina kommentarer om Trade GF med oss, hur länge har du väntat på svar?

   En hälsning.

  • sara svar

   De ringde mig idag +442031500376 de sa att de var i London, och sedan sa de en annan plats som jag aldrig hört, som om det var från Karibien eller en del av Afrika, (som jag pratade med en Carolina [e-postskyddad] och sedan med en annan som lät hans svan efternamn, kort sagt vi gjorde några tester, för jag är misstro och eftersom banker i Bolivia är mycket kontrollerade här och de behöver min kod för att godkänna överföringen.
   Så de gick med på att ringa mig och jag lade på telefonen och nu blir jag informerad !! 😀 tack !!

 57. elena svar

  Hej, jag investerar i trade gf och istället för att vinna och förlora och jag vill dra mig tillbaka och de kommer ut med en lögn

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, det är verkligen synd vad du nämner om Trade GF, men som du ser är du inte den enda med detta problem. Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 58. elena svar

  Hej, jag har haft problem med sen gf med John Jiménez, han skickade meddelanden och han svarar inte på mig. Jag har en månad som väntar på ett uttag och de gör det inte, jag vill ta ut alla mina pengar eftersom de inte hjälper mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, som du kan se i de andra kommentarerna i detta avsnitt, tyvärr är du inte den enda med detta problem.

   En hälsning.

 59. cesar smyger svar

  vänner jag har kommunicerat med TRADEGF genom Mr. BROKER JOHN ANTHONY berättar för mig att de kommer att returnera mina pengar på 230 dollar som jag sätter in dem nästa vecka sedan drar jag tillbaka det jag sa om att ha nämnt dem som SCAMMERS nu kan jag bara vänta på att de ska sätta in mig mina pengar Jag kommer att fortsätta att kommunicera med dig för att meddela om du har skickat tillbaka mina pengar tack och VÄLSKNINGAR till alla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej César, vi väntar på att se om du kan lösa ditt uttag med Trade GF eller inte.

   En hälsning.

 60. cesar smyger svar

  TRADEGF är bedragare, de bad mig sätta in 230 US-dollar genom BROKER CRISTHOPER LOPEZ och jag deponerade dem senare kommunicerade denna person med en annan BROKER som heter JOHN ANTHONY och med den här personen skulle jag ge rörelse till mina pengar som hände men vid tidpunkten för uttaget mina pengar jag skickar flera e-postmeddelanden till dem och de svarar inte på mig, var försiktig med dessa eftersom de är bedragare. Jag hoppas att de kan sova lugnt och fuska människor som jag som med mycket uppoffring kan spara öre för öre för dessa sjuka född ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej César, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss, det är verkligen synd vad du säger ... Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 61. Carlos Beato svar

  Hälsningar.

  Kan någon ge ett telefonnummer där jag kan kontaktas av Trade GF?

 62. Luis svar

  De är bedragare, först insisterar de på ditt ursprungliga belopp på 250 dollar, jag investerade det beloppet och sedan bad de mig om mer, jag gjorde inte det, nu vill jag återställa mitt ursprungliga belopp och de svarar inte på mina e-postmeddelanden .

  Var försiktig så att du inte slösar bort dina pengar med så kallade lögner.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss, kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 63. katty svar

  Ja, det här är en bluff, de säger att pengarna är dina och att du kan ta ut dem när du vill och jag kan inte ta ut dem.
  de svarar mig inte

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Katty, som ni ser har vi betygsatt Trade GF negativt, eftersom vi har fått många klagomål från kunder som inte kan ta ut sitt kapital. Kommer du ihåg hur du hittade dem? Hur länge har det gått sedan de svarade dig?

   hälsningar

 64. Grisell Delgado svar

  Hej Javier, kan du berätta vad du gjorde och om du har kunnat ta ut dina pengar för att jag blir värre och värre, om du kan hjälpa oss skulle jag uppskatta det väldigt mycket

 65. elena svar

  Jag begärde det i början av januari 2018,
  kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, eftersom du är en icke-REGLERAD mäklare är du oskyddad i fall av klagomål eller sådana typer av problem som du nu har, vi lämnar dig en lösning som en kund nämnde för oss för ett annat företag, kanske det hjälper dig> “ kära vänner
   initiera återbetalningen med min bank som utfärdade kreditkortet, kan de initiera återbetalningen med dessa bedragare med följande punkter.
   1. deras licens gick ut i slutet av 2015, om du har kontraktet säger de att de är licensierade av vfsc .vu detta är början de kan inte ge råd eller hantera konton om de inte har regler.
   2. Du kan göra anspråk på återbetalning eftersom företaget inte tillhandahöll tjänsten enligt de tjänster som erbjuds, hävstången inte är vad de säger på sin sida, spridningarna är för höga och de manipulerar också verksamheten.
   3. operationerna kan inte överstiga 10% av kontot i mitt fall de använde 80% också sämre om det inte har någon reglering.
   4. De måste ha minst ett kontor i stället för reglering, i detta fall har de inte en uppdaterad och aktuell licens eller reglering.

   Jag hoppas att den här informationen hjälper dig att starta din återbetalning om du betalade med kort om det var med banköverföring, processen är längre men den börjar med efterfrågan i landet, varför det är nästan omöjligt på grund av detta lands avlägsenhet. "

   Vi hoppas att det är användbart, en hälsning.

 66. elena svar

  Jag lämnar e-postmeddelanden till mäklaren och de svarar inte nu när jag vill ta ut, men när de ville att jag skulle sätta in nästan varje dag ringde de mig, de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, det är synd att läsa om din situation. Hur länge har du begärt ditt uttag?

   En hälsning.

 67. Stämma svar

  Den här sidan är en bluff, de tog mina pengar, jag gjorde ingen transaktion och jag ville ta ut pengarna som jag lade in samma dag, de nekade mig uttaget och de skickade ett mejl till mig om att de inte längre skulle göra det svara på mina e-postmeddelanden när jag bad dem att låta mig ta ut pengarna. Är en gotcha. LÄGG INTE DIN PENGAR HÄR, DE FÅR ENKELT DET BORT OCH LÅT INTE ATT TA BORT NÅGOT.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sue, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss, hälsningar.

 68. elena svar

  Hur kan jag ta ut mina pengar för att hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elena, har du redan försökt kommunicera med Trade GFs kundtjänstpersonal eller din rådgivare?

   En hälsning.

 69. elena svar

  Hej, jag investerade i tradegf och nu när jag vill dra tillbaka verkar inte min mäklare hjälpa mig

 70. Viridiana svar

  Vad händer när det inte finns någon reglerad mäklare?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Viridiana, en icke-reglerad mäklare betyder att den inte har ett reglerande organ som kontrollerar det och skyddar klienten. Detta innebär att om du hade problem med mäklaren skulle du vara mycket mindre skyddad än med en reglerad mäklare. I grund och botten, om du var i trubbel, skulle du inte ha någon att klaga på.

   En hälsning.

 71. Pierre svar

  Det är de som insisterar på mig mycket och ringer varje ögonblick och på grund av kommentarerna som jag just har läst för att jag ska lägga dem åt sidan och jag nästan gjorde överföringen
  Förmodligen ringer de dig från London men jag tror inte att de fungerar förrän mycket sent eftersom det senaste samtalet de ringde till mig var i genomsnitt 7 på natten och i så fall i London skulle det redan vara efter 12 på natten och det är komplicerat att tro på allt detta och andra misstankar
  Tack för dina kommentarer

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pierre, tack så mycket för att du delade din åsikt med oss, kommer du ihåg hur du hittade Trade GF?

   En hälsning.

 72. Vereny svar

  Hej god eftermiddag. Som många i början ringde de mig hela tiden, jag investerade de första 250 och sedan ville de att jag skulle investera 1000 när jag sa till dem att de inte slutade ringa. Och nu kan jag inte kontakta dem. De svarar inte på mejl. Jag antar att jag inte ska återbetala min initialinvestering. Det luktar bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Vereny, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trade GF med oss, vi har två frågor, kommer du ihåg hur du hittade dem? Och hur lång tid har det gått sedan de inte kontaktades?

   En hälsning.

 73. Franke bofi svar

  Skicka inte pengar till dem. De flyr från Israel och kommer att stjäla allt du har. Handelsplattformen är Airsoft, som stöder minst 30 icke-licensierade agenter som lurar människor från hela världen. Lita inte på dem ett ögonblick.
  Du har blivit varnad !!
  Bedrägeriutredare för binära optioner

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Franke, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

 74. Reste sig svar

  Hej, god kväll, nu är jag intresserad av handel Gf, men jag vet inte hur bra och pålitlig de är, jag skulle behöva låna pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rose, det är i tvivel, vi är ännu inte så tydliga om Trade GFs rykte, men vi föreslår försiktighet eftersom det är en icke-reglerad mäklare, hälsningar.

 75. Pedro Lopez svar

  Hälsningar till Javier, kan du berätta hur du har gjort för att ta ut pengarna och hur har hanterats med Antonny

 76. Pedro Lopez svar

  b
  Hälsningar till alla, sanningen är att läsa dessa kommentarer, samma sak händer mig, herr Antony, insisterar på att han öppnade kontot med 1000 euro, och de insisterar på mer och mer. Kortet vet inte hur han gav ytterligare 500 EU.
  Och inte mer angelägna om att ge information, jag ska se hur jag får tillbaka pengarna, jag köper aktier i Apple och jag avslutade transaktionen och han blev arg, men jag tappar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack så mycket för att du delade din åsikt om mäklaren med oss, jag hoppas att du håller oss uppdaterade om du kan ta ut pengarna eller inte.

   hälsningar

 77. Maritza svar

  Det ger mig inte självförtroende och de är envisa och jag vet inte hur de fick mitt nummer så snälla jag måste avbryta det, snälla hjälp och inte störa mig igen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maritza, vi är Rekommenderade mäklare och vi har skrivit en recension om Trade GF, men vi är inte Trade GF, i samma avsnitt kan du hitta kontaktmedel för att kontakta Trade GF (och i ditt fall, berätta för dem att du inte är det intresserad).

   En hälsning.

 78. Carlos svar

  Hej, jag har samma erfarenhet som Andrea, de är intresserade när du investerar, först satte de mig en mäklare som heter John Anthony, han hjälpte inte mycket och fick mig att förlora pengar, därför klagade jag till dem när jag såg att de är inte proffs och de bytte mig med en annan mäklare som heter John Jimenez. Han började tjäna pengar på plattformen när jag hade en mycket hög summa, jag bad dem att ge mig en del av pengarna och de sa till mig att det inte kunde tas ut , Jag vill veta var det kan rapporteras ....

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delade din åsikt om Trade GF med oss, kommer du ihåg hur du hittade mäklaren? Att rapportera beror också på vilket land du är, var kommer du ifrån? Om du vill, även genom vår kontaktavsnitt du kan skriva oss privat. Med vänliga hälsningar.

 79. Andrea svar

  De är bedragare, först är de superinsisterande på investeringen och när du gör det, för ett minimumbelopp på 250 euro, ber de dig om mer, uppenbarligen gjorde jag inte det. men efter två dagar förlorade jag min investering, efter det svarar de inte längre på meddelanden, och de kommunicerar inte heller ...

  Var försiktig så att du inte tappar dina pengar. Namnet på de personer som deltog i mig är: John Anthony som insisterar mycket på "Jag är professionell i mitt arbete" och Robinson Carter.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack så mycket för att du delade din åsikt om mäklaren, kommer du ihåg hur du hittade Trade GF?

   En hälsning.

 80. Javier Luna svar

  Det är den bästa mäklaren som finns, till skillnad från andra mäklare, tradegf-samtal, hjälper och ger ständigt stöd för att göra verksamhet med vinst

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack så mycket för att du berättade om din erfarenhet av Trade GF, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

  • Lennin hoppar svar

   Javier, varför anser du att han är den bästa mäklaren? har du kunnat ta ut vinster?
   hälsningar från Ecuador

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *