✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer från Trade GF

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Trade GF (även kallad med namnet: tradegf.com och tradegf.net), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Trade GF verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Trade GF ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Trade GF ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Handla GF nämner att vara en del av: TradeGF Limited.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om baserat på informationen vi har fått, är din faktiska plats på Medellin Colombia.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Trade GF-webbplatsen nämner VFSC-reglering, men detta är helt falskt, certifikaten som visas är endast förfalskade dokument.

UPPMÄRKSAMHET: Trade GF är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Handla GF, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning $250, minsta partistorlek på 0.01, flytande spridning, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

Handelskonto: minsta initiala insättning $1.000, minsta partistorlek på 0.01, flytande spridning, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

Expertkonto: minsta initiala insättning $5.000, minsta lotstorlek på 0.01, FAST spridning, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig, mobilhandel, överföring utan extra avgifter och daglig marknadsanalys kommer också att tillhandahållas, bland andra funktioner.

VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, för alla andra kontofunktioner måste du kontakta Trade GF.

Handla GF-kontotyper
Handla GF-kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Trade GF erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Handla GF tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Trade GF webbplats
Trade GF webbplats

Handla GF ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, utbildningscenter med olika förklarande videor, även om det inte är möjligt att komma åt dem om du inte är kund.

 

Nyheter om TradeGF

I videon kan du se en nyhet från en tv-kanal i Peru som namnger mäklare som lurat ett stort antal peruanska medborgare, bland dem är mäklarna: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx Orotrader, TradeGF, Tradeprincipal, Tradeview. VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DETTA SLAG AV BEDREGERANDE FÖRETAG.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Handla GF

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: tradegf.com | tradegf.net

📞 Telefonnummer: +44 208 0890040 | +44 208 0890039 | +44 203 1500376

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade GF. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Handla GF

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Trade GF-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte sanna uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Handla GF upprätthåller en nära relation med fxlatam, en mäklare med ett uselt rykte och med många klagomål mot det, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

[demokrati id=”61″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

211 kommentarer om «Trade GF: Betyg och kommentarer»

 1. Mary svar

  TRADER GF lurade mig med $750 och när jag ville ta ut det sa de åt mig att investera $500. att kunna dra sig ur och då blockerade de mig och jag har inte hört något från dessa lurade hundar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tack för din kommentar om Trade GF. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Aniceto Rivera svar

  Tyvärr blev jag också lurad av den här mäklaren som heter TRADER GF, jag satt i en massa skulder som jag tills nu betalar dyrt för konsekvenserna, det värsta är att nu gör de det i FCAs namn. De utger sig som FCA-personal som ber om belopp för att återkräva de investerade pengarna, vilket förmodligen FCA. Den bedrägliga TRADER GF har ingripit. Mycket olyckligt, jag hoppas att någon kan hjälpa mig att få tillbaka de förlorade pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aniceto, tack för din kommentar om Trade GF. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *