Trade Nation kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Handelsnation (kallas även av namnet: tradenation.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Trade Nation verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Trade Nation ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av detta företags viktigaste egenskaper (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är det handelsnation ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Trade Nation nämner vara del av: Finsa Europe Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, nämner de FCA -förordning, men detta är omöjligt, eftersom namnet på denna mäklare inte visas i byråns register.

 

UPPMÄRKSAMHET: Trade Nation är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder HandelsnationI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Trade Nation erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Trade Nation tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Trade Nation webbplats
Trade Nation webbplats

Handelsnation ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, utbildningsavsnitt, FAQ -avsnitt, nyheter och analys, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Handelsnation 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: tradenation.com

📞 Telefonnummer: + 44 (0) 203 180 5952

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Trade Nation. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Trade Nation ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handelsnation är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder korrekt juridisk information (tydligen kopieras från en annan mäklare), det är inte registrerat där det nämns det är och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Trade Nation? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Trade Nation: Betyg och kommentarer»

 1. alvaro svar

  Jag påverkas av denna bedrägeri, jag ser ut överallt och jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Álvaro, tack för att du kommenterar Trade Nation. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.