TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Tradeoption-max (Ă€ven kallad tradeoption-max.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Tradeoption-max verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Tradeoption-max. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: USA (förmodligen falskt, eftersom det inte Ă€r reglerat dĂ€r, VARNING). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: webbplatsen pĂ„stĂ„r sig vara reglerad av CFTC i Florida (USA), men nĂ€mner inte detaljer om det, till exempel licens och regleringsnummer, vi kommer att betrakta det som en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradeoption-max, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startkonto, Silverkonto, Pro -konto och Premium -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, 100% avkastning vid utgÄngen, omedelbara uttag, professionella sjökort, 24/7 support, högsta insÀttning pÄ $ 2.000.

Standardkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.001, 120% avkastning vid utgÄngen, omedelbara uttag, professionella sjökort, 24/7 support, högsta insÀttning pÄ $ 5.000.

Privilegierat konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.001, 170% avkastning vid utgÄngen, omedelbara uttag, professionella sjökort, 24/7 support, högsta insÀttning pÄ $ 10.000.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.001, 200% avkastning vid utgÄngen, omedelbara uttag, professionella sjökort, 24/7 support, högsta insÀttning pÄ $ 25.000.

TOLTECHFX kontotyper
Tradeoption-max kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Tradeoption-max-erbjudanden Àr: Tradeoption-maxs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Tradeoption-max tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

TOLTECHFX webbplats
Tradeoption-max webbplats

Tradeoption-max tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, rÀknare, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Tradeoption-max |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.tradeoption-max.com

Telefonnummer: +15022578016 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ tradeoption-max <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Tradeoption-max-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, vi vet inte var den verkligen har sin bas, nÀr vi letade efter recensioner om Tradeoption-max hittade vi ingen annan recension, vi tror att det Àr en ny mÀklare, ingen bana. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradeoption-max? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *