Kommentarer på TradePro.org.uk

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TradePro.org.uk (även kallad TradePro.org.uk), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas TradePro.org.uk verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TradePro.org.uk. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: UNIONERAD 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av TradePro.org.uk, vi noterar att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

den plattformar att fungera som TradePro.org.uk erbjuder är: TradePro.org.uks egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TradePro.org.uk tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

TradePro.org.uk webbplats
TradePro.org.uk webbplats

TradePro.org.uk tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: Webbplatsen verkar vara oavslutad. Det ser verkligen väldigt oprofessionellt ut.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

 

| Annan information om TradePro.org.uk |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: traderpro.org.uk

Telefonnummer: UNIONERAD

E-post: UNIONERAD

 

>>> Bedömning på TradePro.org.uk <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att TradePro.org.uk är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, webbplatsen verkar ofullständig eller oavslutad när man tittar för recensioner om TradePro.org.uk Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TradePro.org.uk? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «TradePro.org.uk: Betyg och kommentarer»

 1. Andrew svar

  Det är en bluff, de lurade mig med 1,400 USD de försvann från ett ögonblick till ett annat de har lurat andra människor i Chile också, det uppskattas att bedrägeriet uppgår till minst 10 XNUMX USD

  • Valeska svar

   Hej Andres .... Kan du berätta hur du kom till den här mäklaren ... Jag är också i samma situation som du ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack för att du delar din erfarenhet med TradePro.org.uk. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *