traderactive recensioner

Analys av Traderactive Group

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Traderactive Group (kallas även med namnet: traderactive.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Traderactive Group verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Traderactive Group ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Traderactive Group en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Traderactive Group nämner att vara en del av nämner det inte.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Gibraltar enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Traderactive Group inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Traderactive Group är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Traderactive GroupI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Micro-konto: minsta initiala insättning $250.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning $5.000.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $25.000.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning $100.000.
 • Exklusivt konto: minsta initiala insättning $250.000.

La plattform att fungera som Traderactive Group använder är: Webtrader och MT4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Traderactive Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

traderactive webbplats
Traderactive Groups webbplats

Traderactive Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, personliga erfarenheter, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Traderactive Group

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: traderactive.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad] | compliancetraderactive.com

Du kanske undrar varför vi granskar Traderactive Group. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Traderactive Group

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Traderactive Group-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig: det är ett olagligt företag (som inte har tillstånd att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk.

Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor.

Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag).❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 CONSOB lagt till i Traderactive Group till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från juli 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Traderactive Group? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Traderactive Group: betyg och recensioner»

 1. Segrare svar

  Problemet kommer när du försöker ta ut dina pengar till ditt bankkonto, de gör det omöjligt för dig, och ja, de ber om en lösensumma.
  Jag håller helt med om att det här företaget är väldigt riskabelt och väldigt lite pålitligt. Till en början har de kommersiella agenter för att locka kunder, de ger aldrig upp, de är väldigt enträgna och aggressiva. De ringer dig om och om igen i månader tills du registrerar dig för deras app. Sedan fortsätter de att ringa dig och kontrollera dig tills du äntligen investerar riktiga pengar... och då inser du att du har blivit lurad att investera dina pengar på en plattform som inte är godkänd av den spanska börskommissionen och med hög volatilitet. . Det är farligt att investera pengar under så mycket press och kontroll att de till och med sa till mig: "Jag ser att du inte investerar i automatiskt läge ännu". De försökte kontrollera mina rörelser konstant, med veckosamtal. Det var väldigt stressigt.
  Första gången jag frågade dem om de hade ett intyg från börskommissionen bråkade jag med tjejen i nästan en timme, men hon sa om och om igen på ett väldigt aggressivt sätt att de inte behövde det godkännandet. i Spanien. Vilket inte är sant, de behöver det.
  Folk borde börja sätta sin åsikt om detta företag, för det är väldigt farligt att registrera sig på dessa sajter om man inte har information från andra användare. Nu verkar det som att det under några veckor har kommit en del kommentarer, men fram till dess fanns det bara artiklar från välrenommerade webbsidor i branschen, skrivna av pseudo-proffs som rekommenderade Traderactive som ett av de säkraste företagen att verka online. De var betalda åsikter, eller "sponsrat innehåll", står det alltid i slutet av artiklarna, om man märker det.
  Traderactive erbjuder ingen insyn. Det är ett opålitligt företag.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Victor, tack för att du skrev om Traderactive Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ani_456 svar

  Jag har försökt få tillbaka mina pengar i flera dagar, jag kan inte...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ani, tack för att du skrev om Traderactive Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.