Trader's Way Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Trader's Way (kallas även av namnet: Trader's Way.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Trader's Way verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Trader's Way ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Trader's Way ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TW Corp.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Trader's Way är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trader's Way noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: MT4 FIX -konto, MT4 VAR -konto, MT4 ECN -konto och CT ECN -konto.

MT4 FIX -konto: fast spridning, minsta spridning på 2 pips, standardlottstorlek (100.000 enheter), hävstångseffekt upp till 1: 1000, omedelbar körning, stoppnivå på 40.

MT4 VAR -konto: variabel spridning, minsta spridning på 0,7 pips, standardlottstorlek (100.000 1 enheter), hävstångseffekt upp till 1000: 40, marknadsföring, stoppnivå på XNUMX.

MT4 ECN -konto: minsta initiala insättning på $100, variabel spridning, minsta spridning på 0 pips, standardlottstorlek (100.000 1 enheter), hävstångseffekt upp till 1000: 40, marknadsföring, stoppnivå på XNUMX.

CT ECN -konto: minsta initiala insättning på $50, variabel spridning, minsta spridning på 0 pips, standardlottstorlek (100.000 1 enheter), hävstångseffekt upp till 500: 40, marknadsutförande, stoppnivå på XNUMX, cTrader -plattform.

Las plattformar att fungera som Trader's Way erbjuder är: plattformar MT4 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Trader's Way tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Trader's Way webbplats
Trader's Way webbplats

Trader's Way ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: kampanjer, live -diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Trader's Way 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradersway.com

📞 Telefonnummer: + 1 849 9370815

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Trader's Way. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Trader's Way <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Trader's Way är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Dominica), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Trader's Way som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trader's Way? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Trader's Way: Betyg och kommentarer»

 1. Ignacio svar

  Jag blev lurad jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar, oavsett

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du kommenterar Trader's Way. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *