✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Tradex Options

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Tradex-optioner (kallas även tradexoptions.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Tradex Options verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Tradex Options ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Tradex Options ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Interactive Services Worldwide.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att vara baserad i: mäklare nämner att vara baserat i London, Storbritannien (detta är falskt).

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering, mäklaren nämner inte dess reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradex Options noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, VIP -kontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Bronskonto- Upp till 85 cash back (vad det än betyder), kundsupport dygnet runt, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys, handelsverktyg.

Det följs av Silverkonto- Upp till 86% cashback, 24/7 kundsupport, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys, handelsverktyg, riskhantering, personlig kontohanterare.

Den tredje typen av konto är VIP-konto: Den specificerar inte egenskaperna hos kontotypen, bara att den har upp till 90% återbetalning.

Det följs av Guldkonto: upp till 87% cash back, 24/7 kundsupport, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys, handelsverktyg, riskhantering, personlig kontohanterare, 1 till 1 privata lektioner, premiumkapitaluttag.

Den sista typen av konto är Platinakonto: upp till 88% cash back, 24/7 kundsupport, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys, handelsverktyg, riskhantering, personlig kontohanterare, 1 till 1 privata lektioner, uttag av premiumkapital, tillgång till handelsrummet, ökning av gränser och exponering av verksamheten.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyper i följande bild:

Tradex Options -kontotyper
Några detaljer om Tradex Options -kontotyper

den plattformar att fungera att mäklarens erbjudanden är: vi tror att Tradex Options egen plattform, även om den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Tradex Options -mäklaren tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Tradex Options webbplats
Tradex Options webbplats

Tradex Options tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: det har ett utbildningscenter med olika förklarande videor, även om det inte är möjligt att komma åt dem om man inte är en klient.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Tradex-optioner 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradexoptions.com

📞 Telefonnummer: +44 203 3181 345 och +44 783 387 0552 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Tradex Options. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Tradex-optioner <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tradex-optioner är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare; lögner om plats (nämner felaktigt att de är baserade i London, Storbritannien); När vi letade efter recensioner på Tradex Options hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Tradex Options? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Tradex Options: Betyg och kommentarer»

 1. Isaac molina svar

  Det var en ära bluff.
  Jag hade en hemsk upplevelse och hotade att förtala dem om de inte gav mig pengarna tillbaka.
  Jag var så här i två månader tills de betalade tillbaka.
  Några år senare finns sidan inte ens längre.
  De var tjuvar.
  Jag lyckades få tillbaka det mesta av pengarna som tur var.
  Men visst fanns det tusentals människor som förlorade sina besparingar för skrupelfria människor.
  MYCKET akta dig för bedrägerier.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Isaac, tack för att du skrev om Tradex Options. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *