Tradextra feedback

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren Tradextra, en Forex- och binÀroptionsmÀklare. MÀklaren Àr baserad i Sofia, Bulgarien. MÀklaren Àr Ätminstone uppenbarligen inte reglerad, den nÀmner den inte pÄ sin webbplats, som vanligt för reglerade mÀklare.

MÀklaren Àr en del av Pacifix Ltd. och grundades 2014.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu kommer vi att analysera mÀklarens olika kontotyper, i detta fall har mÀklaren 2 olika kontotyper, minikontot och guldkontot.
Vi börjar dÄ med Mini -kontot, nÄgra av dess egenskaper Àr: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 250, utan provision, möjligheten att arbeta 24 timmar om dygnet, tillgÀngliga utbildningsresurser. Vi fortsÀtter med guldkontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, möjlighet att arbeta 24 timmar om dygnet, utan provision, portföljförvaltare och rÄdgivare, högkvalitativa utbildningsresurser, speciell VIP -tjÀnst.

Det Àr möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild (klicka hÀr för att se den i full storlek):

Tradextra kontotyper Tradextra kontotyper

Plattformarna för att fungera som mÀklaren erbjuder Àr: den specificerar den inte, det Àr omöjligt att hitta den pÄ sin webbplats.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjÀlpmedel som mÀklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Tradextras webbplats Tradextras webbplats

Nu kommer vi att analysera mĂ€klarens webbplats pĂ„ jakt efter resurser och hjĂ€lp för nĂ€ringsidkaren: de förklarar olika koncept om hur man fungerar och hur man anvĂ€nder plattformen, förklaring av hur investeringar med valutor fungerar, hur investeringar med aktier, med rĂ„ material fungerar, med index. De förklarar ocksĂ„ hur man gör en insĂ€ttning, de har en ekonomisk kalender men det fungerar inte, Ă„tminstone inte vid tidpunkten för översynen pĂ„ Tradextra, samma sak med Fibonacci -kalkylatorn. Även en förklaring av olika index.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Tradextra

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: http://www.tradextra.com/

Telefonnummer: TillhandahÄlls inte, Àven om de har chatt och kontaktformulÀr pÄ sin webbplats

E-post: TillhandahÄlls inte, Àven om de har chatt och kontaktformulÀr pÄ sin webbplats

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tradextra -mÀklaren Àr inte pÄlitlig. Varför? Det Àr inte bara reglerat utan vi har ocksÄ hittat mÄnga kommentarer frÄn kunder med problem med att ta ut pengar.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet.

 

Observera: olika Tradextra -klienter har skickat e -postmeddelanden till oss om att de kom till Tradextra via webben dubailifestyleapp.com
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Tradextra? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

 

Annonsera med oss

46 kommentarer om «Tradextra: Betyg och kommentarer»

 1. Carina svar

  Jag förlorade mer Àn 15.000 XNUMX euro till dessa tjuvar. Men som tur var kunde jag ÄterstÀlla nÀstan allt genom min Äterbetalning, det blev sant, det gick bra för mig, du borde prova.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carina, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Luis Alberto Leon Obregon svar

  God morgon, jag skulle vilja dela med mig av den erfarenhet jag hade med denna mÀklare, liksom alla jag förlorade ocksÄ 5800 dollar.
  Under de första dagarna var det fantastiskt att vi genererade nÄgot för 26500 50000 dollar med operationerna som fick mig att öppna med samtal, och dÀrifrÄn nÀmnde de att vi var tvungna att generera mer Àn XNUMX XNUMX dollar för att göra uttag, under den perioden jag öppnade operationer gör jag vet inte vad som hÀnde! Enligt dem informerade de mig om att operationerna hade förluster, jag lÀmnades utan att förstÄ nÄgonting men först var det frestande.
  Jag insisterade pÄ att fÄ tillbaka pengar men tyvÀrr genererades ingenting i första hand, eftersom de insisterade pÄ att sÀtta in mer pengar och dÀrmed ÄterstÀlla det som gick förlorat men inte göra fler insÀttningar.
  Jag stod i skuld till banker eftersom jag hade tillgÄng till kreditkort, jag anvÀnde dem och till slut visste jag inte hur jag skulle betala dem.
  nu Àr mitt konto bara med 280 dollar, för att inte gÄ in i depression och inte heller ange mitt konto för att betala rÀkningarna.

  NÄgra förslag, kanske de fick lite pengar tillbaka, det skulle vara till stor hjÀlp.

  gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Tradextra med oss.

   En hÀlsning.

 3. Lubin Stone svar

  De tog pengarna frÄn mitt kort med tidigare pÄgÄende samtal och med en kopia av den skickade dokumentationen anvÀnde de dem för att fÄ mer pengar Àn jag hade godkÀnt. Jag var tvungen att stÀnga kontot eftersom de hade min databas. Jag följde flödet och blev kontaktad av en agent frÄn Tradextra.com -företaget vid namn Terry Seed med samtal, förmodligen frÄn London och hans telefon: 4001 9676. De gjorde poster till olika par och slutligen fanns en balans pÄ $ 625.00 kvar, vilket jag har inte lyckats ÄterstÀlla genom att stÀnga sidan. Denna balans var kvar eftersom jag blockerade mitt kort och var tvungen att byta det. Jag har ingen att vÀnda mig till för att fÄ tillbaka mina pengar. Nu har jag inga register över det totala stulna, jag tror att det var ungefÀr $ 1000. Du mÄste söka i digitala filer.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lubin, tack sÄ mycket för att du delar din Tradextra -upplevelse med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om denna mÀklare.

   En hÀlsning.

 4. Waldo rodriguez svar

  Hej vÀnner, jag har velat gÄ in pÄ Tradextra -sidan i mer Àn 3 mÄnader men jag kan inte eftersom jag tror att de stÀngde den, jag blev ocksÄ lurad av dessa bedragare att om de vet var deras kontor Àr, ska de lÄsa in dem eftersom de fÄr de auktoriserade mÀklarna att se dÄliga ut. Han hade en rÄdgivare vid namn Larry Miller, sÀkert en stor skÄdespelare för att fÄ den hÀr mannen att falla i fÀllan, de borde ocksÄ undersöka honom, och om det finns nÄgon möjlighet att fÄ tillbaka vÄra pengar tycker jag att alla inblandade borde betala en provision.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Waldo, tack sÄ mycket för att du delar denna information om Tradextra med oss, som du nÀmnde verkar det som att Tradextras webbplats inte lÀngre Àr tillgÀnglig ... TyvÀrr Àr detta normalt i denna typ av bedrÀgliga företag. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 5. sandra gonzalez svar

  God morgon, hur kan du fÄ pengarna med dem, de lÄter dig inte fÄ det du har i balans, vad Àr deras sida, jag ser det inte, för att se om det fortfarande finns en balans

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sandra, sÀger det att genom att logga in pÄ ditt Tradextra -konto och begÀra uttag Àr det inte möjligt för dig att ta ut kapitalet?

   hÀlsningar

  • Felix aguilar svar

   För nÄgra dagar sedan tillÀt det dig inte att gÄ in, problemet Àr att det inte finns nÄgra personer som Àr ansvariga för denna bluff.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Felix, exakt, nÀr det Àr en oreglerad mÀklare som Tradextra, kan de anvÀnda falska namn, adresser, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar reglerade mÀklare, dÀr man kan lÀmna in ett klagomÄl till tillsynsorganet om det Àr nödvÀndigt.

 6. maritza svar

  För ett och ett halvt Är sedan har jag hÀvdat att pengar som jag investerat Àr smÄ ... men det Àr mina pengar och de lÄter mig inte ta ut dem, de Àr bedragare jag behöver de pengarna ... och de ringer dig och nÀr du klagar de klippte din telefon ... Jag tÀnkte lÀmna in ett klagomÄl

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maritza, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Tradextra med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger ... Minns du hur du hittade dem? Om du Àr frÄn Spanien borde du kontakta CNMV.

   En hÀlsning.

 7. Bruno svar

  TRADEXTRA THIEVES !!!! 


 .. Jag har vĂ€ntat pĂ„ mina pengar tillbaka frĂ„n 25 oktober 2017, det Ă€r inte mycket men det Ă€r mina pengar och de kan inte svara pĂ„ grund av förseningen.
  SnÀlla folk faller inte för detta bedrag, förmögenheter görs pÄ vÄr bekostnad.

  hÀlsningar,

  Bruno

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bruno, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Tradextra med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning


 8. Peter svar

  Det Àr en SCAM. De Àr tjuvar.
  De anvÀnder vilseledande reklam för att tjÀna $ 30.000 1 pÄ en mÄnad.
  Jag trodde dem och de stal $ 5.000 frÄn mig.
  FÖRSIKTIGHET: eftersom de ocksĂ„ anvĂ€nder vĂ„r data för att presentera sig under andra mĂ€klarnamn, till exempel 53CAPITALTRADE.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, vi har betygsatt bÄde Tradextra och 53CapitalTRade negativt, men varför sÀger du att det Àr samma företag?

   En hÀlsning


 9. Paty svar

  För ungefÀr sex mÄnader sedan investerade jag utan att leta efter information först. Det visade sig vara en bluff, de lÀt mig inte ta ut mina pengar, de kom med ursÀkter, de sa att jag var tvungen att investera mer osv.
  En ringer dig, sedan en annan, de berÀttar att en ansvarig konsult ringer dig, de behandlar dig med överdrivet förtroende. Det Àr det fulaste, nÀr man vÀl lagt in pengarna gÄr det förlorat. Falla inte för det. Hur ser du att jag inte vill lÀgga mer pengar, de ringer mig inte lÀngre. Och det finns mitt förmodade konto med mina förmodade pengar och de vill inte ge det till mig. Allt Àr bluff och lögn.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paty, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, kommer du ihÄg hur du kom till Tradextra? Med vÀnliga hÀlsningar.

 10. Carmen svar

  TyvÀrr föll jag ocksÄ i fÀllan för dessa skrupelfria mÀnniskor, först med 250 dll. Och sedan ringde de mig för att utöka den till 1000 dll, de första dagarna i tidningen ringde en viss ana mig eftersom hon skulle vara min finansiella rÄdgivare, efter en mÄnad talade en viss demetrio redan till mig att han skulle vara min rÄdgivare, eftersom det ana först att jag var ute och gjorde nÄgot större, nÄgra dagar senare frÄgade jag den hÀr Demetrius igen för att Ana berÀttade att han var pÄ semester, men att hon inte lÀngre skulle vara min rÄdgivare om att det redan skulle vara han, men hÀr kommer det goda demetrio Det kom till mig att jag var tvungen att sÀtta in 750 dll, mer för att enligt honom sÄ att jag tillhörde gruppen stora investerare och kunde generera mer vinster, Àven att jag tÀnkte lÀgga den andra delen sÄ att vinsten var större och sÄ vi bÄda skulle tjÀna mycket bra, sa jag till dig att jag inte kunde göra nÄgon mer insÀttning eftersom jag hade varit med samma Är att med de 1000 dll som jag redan hade deponerat skulle det rÀcka sÄ att per mÄnad Jag skulle generera en vinst pÄ 3000 dll, svarade detta Àmne mig Jag förstod att det var annorlunda med honom, sÄ vi skulle behöva arbeta pÄ ett annat sÀtt att jag var tvungen att sÀtta in 750 dll för att börja arbeta stort, jag frÄgade honom vad som skulle hÀnda om han inte gjorde insÀttningen, varför arbetade vi med vad han redan hade deponerat, svarade han att om jag inte deponerade det han frÄgade mig, skulle jag inte kunna göra med nÄgra ord, det som tidigare deponerades gick förlorat, för pÄ det sÀttet kunde han inte fungera, jag hade för att följa strömmen för att kunna avsluta samtalet eftersom han lÀtt hade mig Cirka en timme utan att kunna göra nÄgot skickade han mig en bauchet via e -post för att sÀtta in 750 dll i en oxxo och stannade senare för att ringa mig för att bekrÀfta deposition.

  Tja, han vÀntade eftersom jag inte gjorde nÄgon mer insÀttning, tyvÀrr vÀldigt sent sökte jag pÄ internet hur seriöst detta företag var, och hittade en rad mycket olyckliga svar, jag vet att jag redan förlorade de 1000 dll som jag deponerade, och frÄn kommentarerna som jag har Efter att ha lÀst inser jag att de inte kommer att returnera nÄgot till mig, för under en mÄnad som jag har pratat med det hÀr Demetrius -Àmnet har jag inte svarat pÄ nÄgot samtal frÄn dem, som förresten ringer nÀstan hela dagen och varje dag. Det enda som Àr bra med allt detta Àr att tack och lov jag insÄg i tid eftersom jag kunde ha förlorat mer av allt detta jag pratar om bara i oktober 2017.

  Dessa förbannade mÀnniskor Àr inte rÀdda för att de nÄgon gÄng ska betala för allt de gör, att förresten inte har mycket tid kvar av vÄr Skapare, ingen hÄnar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carmen, det Àr synd att se att det fortfarande Àr fler som pÄverkas av Tradextra, du har gjort det bra att undersöka, Àven om du borde ha gjort det innan du investerade ett öre, uppskattar vi att du delar din erfarenhet med oss. Försök ocksÄ att göra uttag och berÀtta vad som hÀnder.

   Kommer du ihÄg hur du kom till Tradextra?

   En hÀlsning.

 11. Peter Loredo svar

  Hej, jag hade en mycket dÄlig erfarenhet av TradeXtra, allt för att inte grundligt undersöka företaget 3000 dollar som jag fick skuld med mitt kreditkort att ha om jag fick det att fungera och jag fick lite av mina ekonomiska problem, men det var vÀrre, nÀr jag undersökte företaget och hundratals negativa kommentarer och att det inte Àr ett reglerat företag, frÄgade jag min bank om hjÀlp om de kunde hÀva köpet, eftersom det framstÄr som ett köp, inte som en investering, pengarna var dÀr kunde jag se det, det var dÀrför jag begÀrde att göra uttaget bÀttre pÄ plattformen som de indikerade, det tog en vecka att svara pÄ mig, och som förvÀntat den veckan bleknade pengarna, och nÀr de svarade mig Àr det att sÀga att jag inte lÀngre har pengar det fanns bara 317 dollar kvar och jag bad dem att ta ut dem men jag har inte fÄtt nÄgot svar, jag tror att de förvÀntar mig att vara pÄ 0 för att berÀtta att jag inte lÀngre har nÄgot, och de fortfarande ringa dig att be om mer, det Àr synd med nÄgra bedragare av de vÀrsta, jag hoppas att jag inte har pr problem Jag berÀttade för dem att deras namn fanns pÄ listorna över bluffmÀklare och det Àr sant dÀr jag sÄg namnet pÄ Mark Rodríguez som utan att frÄga mig eftersom han inte hade fler kreditkort för att han ville att jag skulle sÀtta in mer, det dÀr lilla, jag var kvar med ingenting bara skulden pÄ 3000 dollar som jag inte vet hur jag ska betala min bank ....

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Pedro, det Àr synd att lÀsa om din situation med Tradextra, vi tackar dig för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 12. Aguilera svar

  Jag har precis skrivit in tradextra, det kom frĂ„n binĂ€ra optioner strategies.com. Jag har inte haft nĂ„gon olycka med dem. Jag tycker att det Ă€r en mycket bra mĂ€klare. Har du hört talas om mĂ€klaren som lĂ€mnade lĂ€nken till dig? Jag vet inte om jag verkligen Ă€r en bra mĂ€klare haha. HĂ€lsningar 🙂

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Aguilera, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 13. Maria Graziella svar

  Hej, jag har precis skrivit in tradextra och sanningen Àr att jag hittills inte har haft problem med dem, faktiskt ringer samma person alltid till mig och nÀr jag ber honom ringa mig gör han det ocksÄ. Bara pÄ tisdag skulle jag fÄ mina pengar sÄ dÀr fÄr jag se om det stÀmmer.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av Tradextra, jag hoppas att du kan hÄlla oss informerade om det, hÀlsningar.

 14. Martha svar

  SnÀlla hjÀlp mig, jag investerade de pengar jag inte hade för att förbÀttra min ekonomiska situation, men fram till idag har de inte gett mig nÄgot svar om mina investeringar och mitt konto Àr pÄ noll, vad ska jag göra? Finns det nÄgot sÀtt att rapportera detta faktum?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Martha, men begÀrde du att ta ut ditt kapital innan ditt konto var noll? Kan du förklara din erfarenhet mer detaljerat för oss? Med vÀnliga hÀlsningar

 15. jo ribas svar

  Hej, jag önskar att jag hade lĂ€st dessa kommentarer innan min partner deponerade vĂ„ra besparingar, DET ÄR EN BLUTSKA MED ALLA BREV, DE LÅTTER INTE DIG ATT TÄNKA ÄN EN HÅRD ... LÄMNAR ATT KÖRA

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jo Ribas, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, jag hoppas att du kan utöka din erfarenhet med mÀklaren lite, hÀlsningar.

 16. Danny Gerez svar

  Som vi sÀger i Argentina ...
  De Àr GARCAS, kriminella, lögnare, bedragare.
  GÅ INTE IN

  Motta INTE nÄgonting
  REGISTRERA INTE
  MYCKET MINDRE PUT PENGAR

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Dany, tack sÄ mycket för att du kommenterar din upplevelse, kan du berÀtta lite mer? Med vÀnliga hÀlsningar

 17. Holman Lizarazo svar

  de Àr en bluff. Jag skickade pengarna och de försvann, de ringde inte igen eller svarade. faller inte ocksÄ.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Holman, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 18. Yadira svar

  Hej, frÄga om jag inte lÀngre vill Àta inom tradextra, hur fÄr jag tillbaka min investering, det uppmanar mig verkligen, jag vet inte ens hur jag ska anvÀnda den och jag vill inte ha mina pengar investerade utan att anvÀnda den

  • Administration Postförfattaresvar

   Hej Yadira, har du försökt kontakta rÄdgivaren eller via telefon eller e -post frÄn Tradextra och begÀra att ditt konto ska stÀngas? Med vÀnliga hÀlsningar

 19. Enrique San Gil Caballero svar

  Jag begÀrde en delvis Äterbetalning av investeringen och de svarar inte ens mig om det, jag Àr rÀdd att jag har förlorat mer Àn $ 55,000.00! Dumma vi som tror pÄ mÀnniskors Àrlighet, vi Àr omgivna av bedragare överallt! Skurkar, tjuvar, lögnare, utan skam utan vÀrderingar, etiska principer eller nÄgon moral. De tjÀnar pÄ pengarna frÄn trogna och dumma mÀnniskor som jag, som vi tror att vi investerar och de slarvar oss! Vi ger dem vÄrt utan att veta det! Hur finns det lika skamlösa regeringar som tillÄter olagliga företag att verka pÄ deras territorier? Tro inte, lita inte, AVSLUTA INTE dina pengar med TRADEXTRA!

  • Administration Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt. Kan du berÀtta hur du hittade Tradextra? Med vÀnliga hÀlsningar

 20. Veronica svar

  Tradextra Àr en av dem som Àr bedrÀgerier ... de ber dig att investera pengar med bedrÀgeri, de fÄr dig att investera och ser sedan att dina pengar har försvunnit, nÀr detta hÀnder ringer de dig inte igen, ingen svarar dig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Veronica, kan du berÀtta lite mer om din erfarenhet av Tradextra? Med vÀnliga hÀlsningar

   • Veronica svar

    Hej, eftersom jag berÀttar att en rÄdgivare under bedrÀgeri gav mig sitt telefonnummer sÄ att det förmodligen skulle skapa förtroende, detta fick mig att göra en rad operationer, nÀr jag dagen efter sÄg att mitt kapital lÄg pÄ 40 dollar och hans svar var att han hade MÄnga öppna operationer som jag var tvungen att stÀnga dem, vilket jag gjorde, men kapitalet ökade aldrig, nÀsta dag slutade han ringa mig, jag försökte kommunicera med det telefonnummer de gav mig och jag fick ett fel, jag försökte per post och svaren var att pÄ ett ögonblick kommunicerade rÄdgivaren vid namn Larry Miller, och det gjorde han aldrig, jag försökte kommunicera genom honom chatt och samma svar, att han var upptagen, att han inte var det, att han var i ett möte , att han redan ringde mig, jag frÄgade dem om nÄgon annan kunde ge mig en anledning och de svarade mig aldrig, och hur mycket jag Àn försökte gav ingen mig svar om vad som hade hÀnt med mina pengar eller investeringar.

    • Rekommenderade mĂ€klare svar

     Hej Veronica, det Àr synd att höra detta och tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Tradextra med oss, du kommer sÀkert att hjÀlpa mÄnga som söker information och Äsikter om företaget, hÀlsningar.

 21. Thomas Rodriguez svar

  Jag gav inte min information men jag har tvÄ avgifter pÄ mitt konto för det hÀr företaget som jag inte kÀnner till, min bank sÀger att det var online och att eftersom de har mina personuppgifter kan de inte lösa det och avgifterna kvarstÄr och de fortsÀtter att ringa mig för att betala gick jag redan till condusef och jag vÀntar pÄ ditt svar, men jag vill veta hur jag kan stÀmma detta företag

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Tomas, först och frÀmst, tack för att du kommenterar din erfarenhet av Tradextra, det verkar konstigt för oss att de kan ha dina personuppgifter utan att du lÀmnar det ... kan du berÀtta lite mer?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *