✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Tradextra feedback

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren Tradextra, en Forex- och binäroptionsmäklare. Mäklaren är baserad i Sofia, Bulgarien. Mäklaren är åtminstone uppenbarligen inte reglerad, den nämner den inte på sin webbplats, som vanligt för reglerade mäklare.

Mäklaren är en del av Pacifix Ltd. och grundades 2014.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu kommer vi att analysera mäklarens olika kontotyper, i detta fall har mäklaren 2 olika kontotyper, minikontot och guldkontot.
Vi börjar då med Mini -kontot, några av dess egenskaper är: den minsta initiala insättningen är $ 250, utan provision, möjligheten att arbeta 24 timmar om dygnet, tillgängliga utbildningsresurser. Vi fortsätter med guldkontot: minsta initiala insättning på $ 5.000, möjlighet att arbeta 24 timmar om dygnet, utan provision, portföljförvaltare och rådgivare, högkvalitativa utbildningsresurser, speciell VIP -tjänst.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild (klicka här för att se den i full storlek):

Tradextra kontotyper Tradextra kontotyper

Plattformarna för att fungera som mäklaren erbjuder är: den specificerar den inte, det är omöjligt att hitta den på sin webbplats.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

Tradextras webbplats Tradextras webbplats

Nu kommer vi att analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och hjälp för näringsidkaren: de förklarar olika koncept om hur man fungerar och hur man använder plattformen, förklaring av hur investeringar med valutor fungerar, hur investeringar med aktier, med rå material fungerar, med index. De förklarar också hur man gör en insättning, de har en ekonomisk kalender men det fungerar inte, åtminstone inte vid tidpunkten för översynen på Tradextra, samma sak med Fibonacci -kalkylatorn. Även en förklaring av olika index.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Tradextra

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.tradextra.com

Telefonnummer: Tillhandahålls inte, även om de har chatt och kontaktformulär på sin webbplats

E-post: Tillhandahålls inte, även om de har chatt och kontaktformulär på sin webbplats

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tradextra -mäklaren är inte pålitlig. Varför? Det är inte bara reglerat utan vi har också hittat många kommentarer från kunder med problem med att ta ut pengar.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet.

Observera: olika Tradextra -klienter har skickat e -postmeddelanden till oss om att de kom till Tradextra via webben dubailifestyleapp.com
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

[demokrati id=”27″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

46 kommentarer om «Tradextra: Betyg och kommentarer»

 1. Carina svar

  Jag förlorade mer än 15.000 XNUMX euro till dessa tjuvar. Men som tur var kunde jag återställa nästan allt genom min återbetalning, det blev sant, det gick bra för mig, du borde prova.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carina, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *