Tradimo kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Tradimo -mäklaren (även kallad tradimo.com), är mäklare för kurser om handel. Rekommenderas Tradimo verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar Tradimo. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Tradimo Interactive ApS.

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Danmark. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Tradimo erbjuder, noterar vi att det inte ger information om att ha olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Tradimo erbjuder är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tradimo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Tradimos webbplats
Tradimos webbplats

Tradimo tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: endast ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Tradimo |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradimo.es

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 

>>> Bedömning på Tradimo <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Tradimo -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en tjänst där det är omöjligt att veta produktens kvalitet, och de arbetar också med en mäklare som vi anser osäkra på grund av dess läge (Cypern), när vi letade efter recensioner om Tradimo hittade vi inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradimo? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *