Bux mäklare

Kommentarer om Trading-Coast

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Handels-kusten (kallas även trading-Coast.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Trading-Coast att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trading-Coast ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Trading-Coast ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TRADING COAST LIMITED.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trading-Coast noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Nykomlingens portföljkonto, Silverportföljkontot, Investorportföljkontot, Premiumportföljkontot, Golden Portfolio -kontot och Black VIP -portföljkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nykomling Portföljkonto: minsta initiala insättning på € 250, personlig kontohanterare, 3 säkrade affärer, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads.

Silverportföljkonto: minsta initiala insättning på € 2.000, personlig kontoansvarig, 4 säkrade verksamheter, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån.

Investor Portfolio -konto: minsta initiala insättning på € 5.000, personlig kontoansvarig, 5 säkrade verksamheter, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring.

Premiumportföljkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, personlig kontoansvarig, 10 försäkrade affärer, handel med mikrolotter, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring, 50% kontobonus, utbildning.

Golden Portfolio -konto: minsta initiala insättning på € 50.000, personlig kontoansvarig, 10 försäkrade affärer, handel med mikrolotter, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring, 50% kontobonus, utbildning.

Svart VIP -portföljkonto: minsta initiala insättning på € 100.000, personlig kontoansvarig, 15 försäkrade affärer, handel med mikrolotter, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring, 70% kontobonus, utbildning, VIP -signaler.

Typer av handelskustkonton
Typer av handelskustkonton (1)
Typer av handelskustkonton
Typer av handelskustkonton (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek y Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Trading-Coast erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Trading-Coast tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Trading-Coast webbplats
Trading-Coast webbplats

Handels-kusten ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Handels-kusten 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: trading-coast.com

📞 Telefonnummer: +442030977333 | +74950495996

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trading-Coast. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Handels-kusten <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handels-kusten är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom fann vi bara recensioner som är negativa och varnar för detta när vi letar efter recensioner om Trading-Coast. mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trading-Coast? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.