Kommentarer om TradingWavesFusion

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TradingWavesFusion, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas TradingWavesFusion verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TradingWavesFusion ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: INTRADAY TRADING.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: de nämner det inte.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TradingWavesFusion, märkte vi att de erbjuder olika konton eller planer, det som fångade vår uppmärksamhet är att både i typerna av planer, som i andra avsnitt på TradingWavesFusion -webbplatsen, nämner de avkastning som 3% per dag, vilket helt enkelt är omöjligt att erbjuda, vilket gör att vi starkt tvivlar på TradingWavesFusions tillförlitlighet. I detta fall noterar vi att de erbjuder tre typer av konton; grundkontot, företagskontot och investeringskontot

Grundläggande konto: upp till 3% dagligen, från $ 50 till $ 10.000 ...

Företagskonto: upp till 3% dagligen, från $ 10.050 till $ 20.000 ...

Investeringskonto: upp till 3% dagligen, från $ 20.050 till $ 50.000 ...

Typer av TradingWavesFusion -konton
Typer av TradingWavesFusion -konton
TradingWavesFusion -kontotyper (2)
TradingWavesFusion -kontotyper (2) - Observera att det verkar ha det klassiska pyramidesystemet eller marknadsföring på flera nivåer

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här y för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TradingWavesFusion erbjuder är: vi tror att (eftersom de inte anger det) TradingWavesFusion egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som TradingWavesFusion tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TradingWavesFusion webbplats
TradingWavesFusion webbplats

TradingWavesFusion tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som TradingWavesFusion erbjuder, förklaring om grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om TradingWavesFusion

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradingwavesfusion.com/

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

>>> Betyg på TradingWavesFusion <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TradingWavesFusion -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte var det är baserat, det är en oreglerad mäklare, när vi letade efter andra recensioner eller betyg på TradingWavesFusion hittade vi mest negativa betyg.

Av dessa skäl anser vi att TradingWavesFusion inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TradingWavesFusion? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «TradingWavesFusion: Betyg och kommentarer»

 1. den som varnade dig svar

  en bluff som så många förevigas av människor från olika länder som kallar sig ledare, till exempel de från Argentina som är piranhas som kallar sig nätverkare, är Martin Bertagna som kommer från en lång rad företag av denna stil, paydiamond, traderclube, handelsvågor, ilmarketlive eller vilka horn som helst de kallas, om det namnet dyker upp, KÖR, tillsammans med andra dumheter som wanda och hennes man (föddes tjuvar). Rolando Mendoza, Francisco Patin, Claudio Rojas, Frank Zadusky.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hugo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TradingWavesFusion. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.