Tradon kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Tradon (kallas även med namnet: tradon.io), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Tradon verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Tradon ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Tradon ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Tradon nämner att vara en del av: Ingenue Consulting LLC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St Vincent och Grenadinerna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Tradon den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Tradon är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Tradon, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Cent-konto: minsta initiala insättning € 250, välkomstbonus 20%, hävstång 1:100, spridningar 0.0 pips, realtidsdata, finansmarknadsnyheter, detaljerad teknisk analys.

Pro Trader-konto: minsta initiala insättning € 2.500, välkomstbonus 25%, hävstång 1:200, spridningar 1.0 pips, realtidsdata, finansmarknadsnyheter, detaljerad teknisk analys.

Prime-konto: minsta initiala insättning € 25.000, välkomstbonus 30%, hävstång 1:300, spridningar 1.3 pips, realtidsdata, finansmarknadsnyheter, detaljerad teknisk analys.

Tradon kontotyper
Tradon kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Tradon erbjuder är: plattform Handel med Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Tradon tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Tradon hemsida
Tradon hemsida

Tradon ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsanalys och handelsstrategier, ekonomiska nyheter, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Tradon

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: tradon.io | tradon.pro

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Tradon. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Tradon

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Tradon-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis plus saknar alla slags regler (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV lagt till Tradon till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CONSOB lagt till Tradon till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CONSOB lagt till Tradon till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 CMVM lagt till Tradon till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CMVM:s ⚠️ rådgivning från oktober 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Tradon? Vad har du varit med om?
 • Lägg till ditt svar

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «Tradon: Betyg och kommentarer»

 1. MachA svar

  Det här företaget har många klagomål och CONSOB har redan gjort det känt, det är många av oss som har blivit lurade

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MachA, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade ( Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Leopoldo Cuesta svar

  Det här företaget är inte alls tillförlitligt, jag blev lurad och nu har jag kommit för att få reda på att de rapporteras av CNMV

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Leopoldo Cuesta, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. aurora svar

  Jag har lämnat in ett klagomål till civilgardet mot Tradon. Jag har fått höra att de som berörs av företaget borde göra detsamma, eftersom ju fler klagomål desto lättare blir det för dem att stänga företaget.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aurora, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. A. svar

  Hallå. Det visar sig att jag investerade €250 i tradon.io initialt och sedan övertygade rådgivaren mig att investera €2500. Det som är bra är att 2500:an aldrig kom till plattformen eftersom överföringen returnerades till min bank. Jag har inget emot att förlora de initiala €250 men de säger till mig att €2500 har satts i en reserv som om pengarna inte sätts in kommer de att aktiveras om 2 veckor och det kommer att börja generera en skuld. Är detta sant? Måste jag göra överföringen igen? Om det inte är sant, vad kan jag hävda så att de lämnar mig ifred?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej A., tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. aurora svar

  Hallå. Jag investerade första €250 i Tradon och de övertygade mig om att investera ytterligare €2500. Det som är bra är att jag gjorde en överföring som aldrig nådde destinationen och som returnerades till mig. De säger till mig att jag måste genomföra operationen igen eftersom de har gjort en "reserv" med denna summa och att om pengarna inte sätts in så förblir den aktiv om 2 veckor och börjar generera skulder. Om de säger att det är en bluff drar jag slutsatsen att det inte kan generera någon skuld för mig. Så vad kan jag säga till dem att lämna mig ifred.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aurora, de försöker fresta dig framför dig så att du hamnar i fällan, fiktiva förmåner som manipuleras av dem för att få lite mer pengar från dig. Tack för att du kommenterar Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. David Munoz Herrera svar

  Hej, jag investerade i Tradon .io, köper, säljer eller byter valutor, jag investerade 250 euro, i teorin nu efter en månad återspeglar det 360 euro i BALANS, det säger till mig ATT TA UT PENGAR TILL ETT ANNAT KONTO och det låter mig inte överföra det till mitt konto från dag till dag, och jag bad om att få ta ut pengarna idag 250 euro, men jag VÄNTER UTTAG, 15/01/2022—250 INSTÄLLNING, (282,69USD) Mellan parentes, genomförd 23-12-2021 13:49 INSTÄLLNING SLUTAD, vilket var Dagen jag satte in de 250 euro, står det INÄNSNINGSÖVERFÖRINGSMEDEL - UTTAG, men som jag sa tidigare, det tillåter mig inte att göra det till mitt dagliga checkkonto, enligt idag 15/01/22 i väntan på uttag, jag De ringde onsdag 13/1/22 för att berätta för mig att titta på mitt TRADON-konto att min vinst hade ökat med 110 euro, från 250 euro till 360 euro, att om jag investerade 250 euro euro mer jag skulle ha mer vinst, jag svarade att det var omöjligt för mig, för i teorin skulle jag ringa igen om 2 dagar, sedan onsdag 12/01/22 har de inte ringt mig, nu är jag osäker på om de är pålitliga eller inte, vad Om jag är väldigt säker så är det att jag inte tänker investera något annat, tack och hälsningar. Några råd? TACK.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej David, de försöker fresta dig framför dig så att du går i fällan, fiktiva förmåner som manipuleras av dem för att få lite mer pengar från dig. Tack för att du kommenterar Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Leo svar

  God morgon tradon är en bluff. De ringde mig till att börja med 250 och efter det ringer de dig dagligen med förmodade investeringsmöjligheter (förmodat unika) allt för att pressa dig att investera mer och mer och mer pengar. Denna mäklare då när du vill ta ut låter dig inte. De spelar galet med dina pengar. Jag har försökt ta ut mina pengar i mer än 2 veckor och jag har inte lyckats ta ut en enda euro.

  Tyvärr är det en annan bluffmäklare. De säljer dig allt väldigt fint, de visar dig sin plattform (lurad - manipulerad) där de poserar som investeringsgenier, men du ska veta att den här plattformen är falsk, och dina pengar är riktiga. De kommer att visa dig tusentals i intäkter men när du vill ta ut kommer de inte att låta dig. Enkelt är det. Det hände mig. Tradon rekommenderar jag inte alls, de är ett spökföretag som när man vill dra sig ur så försvinner de och svarar inte på meddelanden och telefon.

  Faktum är att de vågar låsa min telefon så att de inte tar emot mina samtal. De är en bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Leo, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. jae svar

  Det här företaget har inte ens något kontaktnummer alls, det började få mig att känna mig konstig
  medan du klickar runt, det ser så falskt ut om det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej jae, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Aaron Jimenez svar

  När jag försökte ta ut pengarna försvann de och de vägrade lämna tillbaka dem, kan jag få tillbaka dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Aaron Jimenez, tack för din kommentar om Tradon. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.