TransparentBusiness Comments

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TransparentFöretag (kallas även transparentbusiness.com), är en mäklare för finansiell rådgivning och investeringar i aktier. Rekommenderas TransparentBusiness verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TransparentBusiness. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TransparentBusiness, Inc.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: USA, även om detta verkar vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av TransparentBusiness, i det här fallet hittade vi ingen information om att ha olika typer av konton.

La plattform att fungera som TransparentBusiness erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TransparentBusiness tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TransparentBusiness -webbplats
TransparentBusiness -webbplats

TransparentBusiness tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaringar av grundläggande begrepp, information, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TransparentFöretag |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: transparentbusiness.com

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på TransparentFöretag <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TransparentFöretag är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha granskat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det erbjuder också skrattretande avkastning som är omöjligt att uppnå eller lova. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TransparentBusiness? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «TransparentBusiness: Betyg och kommentarer»

 1. anna svar

  Jag tycker inte att kommentarerna ovan är helt korrekta.
  Om du investerat i Transparent Business bör du veta att beloppet 700 inte är möjligt.
  Om ett annat företag eller mäklare sålde det till dig, istället för att handla direkt med dem, är det inte en fråga om Transparent Business.
  Men som allt... detta är bara min åsikt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anna, tack för din kommentar om TransparentBusiness. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Lucas svar

  Det är ett företag som är en bluff som lovar saker som det inte kan uppfylla med 4000 licenser efter 9 år. Jag har aldrig sett en så stor bluff i mitt liv. Att investera är att ge bort dina pengar och berika små tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucas, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om TransparentBusiness, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Jose svar

  PYRAMIDALSCHEMA SOM INGET HAR TRANSPARANT JAG HAR FÖRLORAT 700 DOLLAR MED DEM OCH DE VILL INTE ÅTERGÖRA NÅGOT TILL MIG JAG VET INTE HUR GÖR DET

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om TransparentBusiness, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.