Annonsera med oss

TRAYNOR-RÅDGIVARE Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren TRAYNOR ADVISORS (Ă€ven kallad traynoradv.com), Ă€r en webbplats som ger investerare rĂ„d till investerare. Rekommenderas verkligen TRAYNOR ADVISORS att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det ett sĂ€kert företag? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskade TRAYNOR ADVISORS. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Enligt meddelanden frÄn olika personer Àr Traynor Advisors relaterad till mÀklare Pacific Alliance Capital, rekommenderar vi ocksÄ att du lÀser analysen om Pacific Alliance Capital

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: nĂ€mner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom TRAYNOR ADVISORS inte nĂ€mner nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett oreglerat mĂ€klarföretag. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TRAYNOR ADVISORS erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton eller planer.

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna.

Las plattformar att fungera som TRAYNOR ADVISORS erbjuder Àr: de ger inte riktigt information om vilken typ av plattform som anvÀnds.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som TRAYNOR ADVISORS tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

TRAYNOR ADVISORS webbplats
TRAYNOR ADVISORS webbplats

 

En andra skÀrmdump frÄn Traynor Advisors webbplats.

TRAYNOR ADVISORS webbplats
TRAYNOR ADVISORS webbplats

 

TRAYNOR ADVISORS tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: pÄ webbplatsen förklarar de ovan att de tillhandahÄller mÀklar- och investeringsrÄdgivning till enskilda investerare.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om TRAYNOR ADVISORS

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.traynoradv.com

Telefonnummer: + 506 4001 8431

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pĂ„ TRAYNOR-RÅDGIVARE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt Tror vi att TRAYNOR-RÅDGIVARE Ă€r pĂ„litliga? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den nĂ€mner inte var den Ă€r baserad, den nĂ€mner inte vilket företag det tillhör, enligt meddelanden vi har fĂ„tt, det Ă€r relaterad till mĂ€klare Pacific Alliance Capital, som vi nyligen har fĂ„tt klagomĂ„l pĂ„. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för TRAYNOR -RÅDGIVARE

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TRAYNOR ADVISORS? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «TRAYNOR -RÅDGIVARE: Betyg och kommentarer»

 1. Jesus svar

  De Àr bedragare jag gÄr med i en grupptalan

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Traynor Advisors. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 2. Hannibal Campos svar

  Det hÀr företaget kommer frÄn samma bluffnÀtverk tillsammans med StillahavsomrÄdet, Horus, Herva, Oc Financial Corp.
  De har vÀlmonterade strukturer, hyrda kontor med massiv personal, postkontor, telefonlinjer och webbsidor. Bankkonton i Schweiz, Costa Rica. Mexiko, Colombia, Santa Lucia, England ... alla Àgare lÀnkade till Panamapapper. Och de anvÀnder juridiska skrivbord i Costa Rica och Panama, specialister pÄ sammankomster och smink.
  Kontrollera nÄgra namn pÄ internet:
  1) Oscar Carpio gonzalez
  2) Manlio Arellano Gutierrez
  3) Enrique Sanchez Yåñez
  De anvÀnder alias som Carlos Orenday, Emilio Santamaria, Jimena Rivero, Gabriela Valderrama.
  Om ett par dagar kommer jag att publicera de juridiska skrivbord som de anvÀnder, andra företag Àn dessa som de driver, banker och andra partners.
  De som befinner sig i den hĂ€r situationen kan kontakta mig och jag ger all nödvĂ€ndig information för att gĂ„ med i rĂ€ttegĂ„ngen, men ocksĂ„ för att fĂ„ all information om dessa mĂ€nniskor att bli viral och ingen annan faller
. Om mina pengar kommer att kosta att Ă„terhĂ€mta sig, kommer jag inte att vila frĂ„n att publicera varje bluffföretag som de gör i nĂ„gon del av Amerika och Europa som de utgör för dessa olagliga Ă€ndamĂ„l.
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack för att du delar din erfarenhet och information om Traynor Advisors.

   hÀlsningar

   • Lisbeth Hunter Salander svar

    I den hÀr bloggen hittar du information om nÀtverket av bluffmÀklare som detta företag Àr en del av mÀklarnas bluff .blogspot .com
    Om du redan har blivit lurad, hÀr Àr tips som hjÀlper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rÀtt till.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för informationen Lisbeth.

     hÀlsningar

 3. Maria Fatima Dos Santos svar

  Upplösningen av detta företag registreras i Costa Rica Gazette den 20 september 2019. Om Traynor Advisors ringer, rapportera telefonnumret som de kontaktar dig frÄn. Det Àr en del av ett nÀtverk av bluffföretag, bland dem Pacific Alliance Capital, som ber kunder om medel för att investera i CDF och slutligen försvinna och behÄlla pengarna. Se inlÀgget om Pacific Alliance Capital.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Traynor Advisors, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *