TRAYNOR-RÅDGIVARE Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TRAYNOR ADVISORS (även kallad traynoradv.com), är en webbplats som ger investerare råd till investerare. Rekommenderas verkligen TRAYNOR ADVISORS att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det ett säkert företag? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade TRAYNOR ADVISORS. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Enligt meddelanden från olika personer är Traynor Advisors relaterad till mäklare Pacific Alliance Capital, rekommenderar vi också att du läser analysen om Pacific Alliance Capital

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom TRAYNOR ADVISORS inte nämner något om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat mäklarföretag. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TRAYNOR ADVISORS erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna.

Las plattformar att fungera som TRAYNOR ADVISORS erbjuder är: de ger inte riktigt information om vilken typ av plattform som används.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TRAYNOR ADVISORS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

TRAYNOR ADVISORS webbplats
TRAYNOR ADVISORS webbplats

En andra skärmdump från Traynor Advisors webbplats.

TRAYNOR ADVISORS webbplats
TRAYNOR ADVISORS webbplats

TRAYNOR ADVISORS tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: på webbplatsen förklarar de ovan att de tillhandahåller mäklar- och investeringsrådgivning till enskilda investerare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om TRAYNOR ADVISORS

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.traynoradv.com

Telefonnummer: + 506 4001 8431

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på TRAYNOR-RÅDGIVARE <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TRAYNOR-RÅDGIVARE är pålitliga? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag det tillhör, enligt meddelanden vi har fått, det är relaterad till mäklare Pacific Alliance Capital, som vi nyligen har fått klagomål på. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för TRAYNOR -RÅDGIVARE

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TRAYNOR ADVISORS? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «TRAYNOR -RÅDGIVARE: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Traynor Advisors. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 1. Hannibal Campos svar

  Det här företaget kommer från samma bluffnätverk tillsammans med Stillahavsområdet, Horus, Herva, Oc Financial Corp.
  De har välmonterade strukturer, hyrda kontor med massiv personal, postkontor, telefonlinjer och webbsidor. Bankkonton i Schweiz, Costa Rica. Mexiko, Colombia, Santa Lucia, England ... alla ägare länkade till Panamapapper. Och de använder juridiska skrivbord i Costa Rica och Panama, specialister på sammankomster och smink.
  Kontrollera några namn på internet:
  1) Oscar Carpio gonzalez
  2) Manlio Arellano Gutierrez
  3) Enrique Sanchez Yáñez
  De använder alias som Carlos Orenday, Emilio Santamaria, Jimena Rivero, Gabriela Valderrama.
  Om ett par dagar kommer jag att publicera de juridiska skrivbord som de använder, andra företag än dessa som de driver, banker och andra partners.
  De som befinner sig i den här situationen kan kontakta mig och jag ger all nödvändig information för att gå med i rättegången, men också för att få all information om dessa människor att bli viral och ingen annan faller…. Om mina pengar kommer att kosta att återhämta sig, kommer jag inte att vila från att publicera varje bluffföretag som de gör i någon del av Amerika och Europa som de utgör för dessa olagliga ändamål.
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack för att du delar din erfarenhet och information om Traynor Advisors.

   hälsningar

   • Lisbeth Hunter Salander

    I den här bloggen hittar du information om nätverket av bluffmäklare som detta företag är en del av mäklarnas bluff .blogspot .com
    Om du redan har blivit lurad, här är tips som hjälper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rätt till.

   • Rekommenderade mäklare

    Tack för informationen Lisbeth.

    hälsningar

 2. Maria Fatima Dos Santos svar

  Upplösningen av detta företag registreras i Costa Rica Gazette den 20 september 2019. Om Traynor Advisors ringer, rapportera telefonnumret som de kontaktar dig från. Det är en del av ett nätverk av bluffföretag, bland dem Pacific Alliance Capital, som ber kunder om medel för att investera i CDF och slutligen försvinna och behålla pengarna. Se inlägget om Pacific Alliance Capital.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Traynor Advisors, kommer du ihåg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.