Kommentarer om Triton Capital Markets
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Triton Capital Markets (kallas även av namnet: tritoncapitalmarkets.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Triton Capital Markets för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Triton Capital Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Triton Capital Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Triton Capital Markets nämner vara del av: 247 LLC.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på St Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Triton Capital Markets är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Triton Capital Markets, noterar vi att det erbjuder 6 olika kontotyper: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Premiumkonto och Diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $0, utbildning på handelsplattformar, utbildning i riskhantering, grundutbildning på marknaden.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $10.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $25.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dedikerad kontoansvarig, daglig prisvarning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dedikerad kontoansvarig, daglig prisvarning, riskfri handel, avancerade individuella träningspass.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $100.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dedikerad kontoansvarig, daglig prisvarning, riskfri handel, avancerade individuella träningspass, tillgång till Triton Managed Account Service.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $250.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, dedikerad kontoansvarig, daglig prisvarning, riskfri handel, avancerade individuella träningspass, tillgång till Triton Managed Account Service, hög hävstångseffekt.

Kontotyper för Triton Capital Markets
Kontotyper för Triton Capital Markets

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Triton Capital Markets erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Triton Capital Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Triton Capital Markets webbplats
Triton Capital Markets webbplats

Triton Capital Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de produkter du erbjuder, kampanjer, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Triton Capital Markets 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: tritoncapitalmarkets.com | tcapitaltrading.com (augusti 2022)

📞 Telefonnummer: + 442037697821

📧 E-postkontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Triton Capital Markets. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Triton Capital Markets ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Triton Capital Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när man letar efter recensioner om Triton Capital Markets hittar vi många som är negativa och varnar för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA Triton Capital Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes AMF Triton Capital Markets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning i augusti 2021 ⚠️
 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Triton Capital Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Triton Capital Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Ane svar

  Det finns redan två varningar mot denna mäklare, de lurar ett stort antal människor!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ane, tack för att du kommenterar Triton Capital Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Delfina svar

  De vägrar ge mig pengarna, jag vet inte hur man gör det längre, jag är desperat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Delfina, tack för att du kommenterar Triton Capital Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.