I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Turbo. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Turbo och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsweareturbo.io
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Turbo nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var den ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget är beläget på okänd plats, se upp. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som Turbo erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Turbo hemsida

Turbo ger bara en kort förklaring av de tjänster den erbjuder, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Slutligt turbobetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Turbo.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Turbo Videorecension – Vi Turbo

uppdateringar

Turbo nyheter:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Turbo mäklare är kopplad till FxWinningEtt företag med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Turbo? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Turbo.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Turbo

Hur man rapporterar Turbo

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Turbo?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Turbo en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Turbo är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Turbo pålitlig?

Nej. Turbo är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Turbo?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Turbo?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «Är Turbo en bluff? 2023 recensioner»

 1. ibeth stulen svar

  Jo, sedan januari 2023 har de inte returnerat pengar, enligt dem eftersom de har många användare och det har varit svårt för dem, fram till december 2022 hade de levererat det som efterfrågades, men från och med januari 2023 har de inte returnerat något

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ibeth, de fortsätter att betala med dina egna pengar och nya kunders pengar tills de samlar på sig en bra summa och börjar hitta på ursäkter för att inte betala, det är så alla dessa bluffmäklare som Turbo gör. Tack för att du kommenterar Turbo Trading. Den här mäklaren är en SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx är en del av en kriminell grupp dedikerad till internationella bedrägerier). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.