I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i UPocketEX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om UPocketEX och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsupocketex.com
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformUPocketEX
📌 AdressOkänd

⚠️ UPocketEX nämner inte namnet på företaget som driver det och vi hittade ingen information om det. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

UPocketEX erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

UpocketEX webbplats

UPocketEX ger bara en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av UPocketEX ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED UPocketEX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om UPocketEX:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om UPocketEX? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med UPocketEX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av UPocketEX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar UPocketEX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera UPocketEX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är UPocketEX en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att UPocketEX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är UPocketEX pålitligt?

Nej. UPocketEX är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från UPocketEX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till UPocketEX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.