Bux mäklare
Vayo Business Kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera jag går affärer (kallas även med namnet: vayobusiness.com, vayocoin.com y vayo-store.com), en investeringsplattform där det är möjligt att få tillgång till krediter. Den har en webbutik (Go Store) där ett brett utbud av produkter säljs och nu också har lanserat sin egen kryptovaluta (Go Coin). Rekommenderas Vayo Business verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Vayo Business ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Vayo Business ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

jag går affärer nämner att vara en del av: VAYO BUSINESS SA

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Argentina.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Vayo Business den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Vayo Business är ett företag INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder jag går affärer, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Vayo Business erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som jag går affärer tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Vayo Business webbplats
Vayo Business webbplats
Vayo Business webbplats
Vayo Business webbplats
Vayo Business webbplats
Vayo Store webbplats
Vayo Business webbplats
Vayo Coins webbplats

jag går affärer ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av alla tjänster den erbjuder, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information jag går affärer

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: vayobusiness.com | www.vayocoin.com | vayo-store.com

📞 Telefonnummer: +54 9 2975 066112 | 297.4147474

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Vayo Business. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på jag går affärer

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Vayo Business är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en företag som har väckt misstankar; är mycket lite transparent och erbjuder knappa juridisk information. Den har ingen typ av reglering och de klargör inte vad fonderna investerar i. Letar också efter mer information om jag går affärer, hittade vi flera rapporter varning om detta företag, sedan just i detta ögonblick utreds för misstänkt handhavande.

Uppmärksamhet: la Företaget har klagomål om skulder till kunder, enligt argentinska medier. Vi lämnar länken till tidningsartikeln MDZ. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET.


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Vayo Business? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

28 kommentarer om «Vayo Business: Betyg och kommentarer»

 1. Mer information om VAYO svar

  Hej, jag är från Argentina och för tillfället pratas det om att kändisar som främjat Vayo kommer att bötfällas, se: "Regeringen skickade dokumentbrev till Wanda Nara och Pampita för Vayo Coin: de kan anklaga kändisar för vilseledande reklam

  Åtgärden som vidtagits av direktoratet för konsumentskydd når även Zaira Nara, Dani La Chepi, L-Gante och andra kändisar. Det kan bli sanktioner med böter på upp till fem miljoner pesos

  I dag upplöses systemet – som grundades i Chubut av en 59-årig kvinna som bodde i en hyresrätt och en 25-årig oljebolagsarbetare. Dess referenter och synliga ansikten möter klagomål inom straffrätten för bedrägeri och olaglig förening, dess närstående företag är skyldiga nästan 120 miljoner pesos i dåliga checkar enligt data från centralbanken. Kontoren som den ockuperade i Madero Center-byggnaden i Puerto Madero tömdes för mer än en månad sedan.

  Listan utökades under de följande veckorna: den inkluderade namn som Wanda Nara, Pampita Ardohaín, L-Gante, Horacio Cabak, Julieta Nair Calvo, Horacio Cabak, Darío Lopilato, Jimena Barón, Dani La Chepi, Florencia Peña, Laurita Fernández, Zaira Nara och Jose Maria Listorti.

  Således fick de en period på tio dagar på sig att ge sitt svar och kunde få en administrativ sanktion enligt konsumentskyddslagen, som fastställer böter på upp till fem miljoner pesos om det verifieras att deras Vayo Coin-kampanjer, faktiskt, de bröt lagen.

  Nu planerar direktoratet mer offensiva åtgärder. De berömda "mest engagerade" i sin reklam kan anklagas för vilseledande reklam, fortsätter källorna till fallet. Anklagelserna skulle börja nästa vecka. ” Källa: Infobae

  Låt oss se om de åtminstone får böter för att de främjat detta skräp.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej, tack för att du kommenterar Vayo Business. Sanningen är att alla dessa kändisar är delvis ansvariga och delaktiga i bluffen, de är människor som har ett visst inflytande och borde kolla med sina promotorer för att inte tjäna någon form av pengar som kommer från bedrägeri som kan skada livet för tusentals människor ..., de borde ha ett minimum av samvete och viss empati och lämna tillbaka de pengar som kommit in genom att publicera denna bluff till de drabbade och be om ursäkt offentligt och notoriskt till samhället.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mile, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. John A. Gonzalez svar

  Mycket bra. Vayo Business är en bluff, dess aktieägare är Ana María Lavitola (som har 95%) och Matías Ezequiel Mansilla.
  Kvinnans son, Leandro Usín, dömdes först av Buenos Aires Justice till tre års fängelse för 15 bedrägerier och 2018 inleddes en utredning i Chubut Justice som de lokala medierna kallade "The great Gaiman scam" .

  Vayo är måltavla av Argentinas centralbank (BCRA) eftersom företaget inte är registrerat hos National Securities Commission (CNV).
  https://www.iproup.com/economia-digital/30613-vayo-business-la-estafa-en-la-que-cayeron-todos-los-famosos

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. mer information svar

  Några av de berömda argentinarna som marknadsför Vayo-mynt, nu tvättar de säkert sina händer och tänker inte säga att de marknadsför det, men så vitt jag minns: Julieta Nair Calvo, Horacio Cabak, José María Listorti, Candelaria Ruggeri, Jimena Barón, Cinthia Fernández och till och med Marcelo Tinelli, Natalia Oreiro, Andrea Rincon, Rombai, Micaela Viciconte och Fabián Cubero, pampita, även Tinellis dotter (Candelaria Tinelli) … Det finns många, jag hoppas att de tar hand om de lurade personerna.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej, sanningen är att dessa så kallade kändisar säljs för att främja alla typer av bedrägerier för en handfull dollar, de är inte det minsta oroliga för att de slutar med att förstöra livet för tusentals familjer medan de tar sina pengar, för att till viss del är de en del av bluffen för att ha varit initiativtagare till det. De riktiga namnen på de reklamfilmer som ringer dig ger dem inte, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Louisina svar

  Var försiktig eftersom det verkar som att det är en generation zoe typ pyramid och även ledd av en argentinare,,, var väldigt försiktig med att det verkar som att pyramiden är på väg att falla. Tro inte på någon som erbjuder dig så hög avkastning... Det är inte sant.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luisina, de ger inga riktiga namn, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Fernando svar

  Det är inte en mäklare. Jag föll i frestelsen av den stora tveksamma månatliga andelen lönsamhet som de erbjuder dig att de inte berättar vad de investerar i om de investerar. Du faller också för propagandan från kändisar som säljer rök. Jag tror att de vid den tiden förväntar sig att fler människor kommer in för att betala dem som ligger bakom som pyramidspelen. Kontraktet de ber dig att underteckna innehåller inte namn, efternamn eller underskrift för någon av dem. De ger dig en "garanti" i sin egen krypto som de senare säger är under utveckling eller noll värde. I deras nätverk finns inga kommentarer från riktiga människor men det verkar som att de är bots. Människor är inte reglerade, det är det allvarligaste eftersom man inte gör anspråk på någon i efterhand. De kommer att få det jobbigt, som tur är är jag säker.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ljus svar

  God kväll, jag investerade med Vayo Business i 5 månader, de betalade mig korrekt och de returnerade alla mina pengar. Sedan gick jag tillbaka för att investera, för närvarande 6 månader, de första 2 betalade mig som vanligt och nu den tredje månaden dröjer de. Likaså säger kontraktet att från investeringsdatumet har företaget 10 dagar på sig att göra betalningen. Jag är van att få betalt direkt, jag är orolig. De har redan skickat vinst- och överföringsrapporten till mig. Men jag får vänta. Kommentarerna jag läser är mycket oroande. Jag hoppas att allt kommer att ordna sig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Candela, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Paula svar

   hej Candela, jag är i samma situation, har du gjort några framsteg?

 7. Abdiel svar

  Vayo Business är ett företag som inte har någon typ av reglering eller stöd, som inte ger någon typ av garanti för ditt kapital, det är som att ge pengar till någon på gatan och förvänta sig att de ska ge dig spektakulära intressen varje vecka, det är absurt att tro på dessa bedrägerier!!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Abdiel, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Eugenia svar

   Jag investerade flera gånger de lämnade alltid tillbaka allt till mig i tid... i mars var de tvungna att betala mig igår och ingenting... och min sambo förra veckan och inte heller... Det verkar för mig att de gjorde det för några veckor sedan inte betala någon

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Eugenia, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

    • Romina svar

     de är bedragare jag investerade och vad jag ser så betalar de inte längre så jag pratade med advokater jag ska gå med allt jag ska till och med fängsla den som dyker upp i samhället och kvinnan är också två om de betala mig inte den här. Veckan jag kommer att få dem att lida vad jag led, jag vet redan namnen och allt jag har för att lämna in en brottsanmälan och andra kommer inte att släppas

     • Rekommenderade mäklare. Com

      Hej Romina, de ger inga riktiga namn, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

      Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Hälsningar.

   • Paula svar

    Hej Eugenia, jag är i din situation, fick du något svar?

 8. Jonathan svar

  De är ett gäng bedragare, lita inte på, de kommer att stjäla allt de investerar, manipulera och lura så att du får mer pengar ... tjuvar !!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jonathan, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sergio Ordóñez, tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.