I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Vayo Business. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Vayo Business och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsvayobusiness.com | vayocoin.com | vayo-store.com
???? företaget*VAYO BUSINESS SA
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressArgentina

⚠️ Vayo Business ägs av företaget BKCOIN Limited den ligger i Argentina, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Vayo Business erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Vayo Business webbplats

Vayo Business ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+54 9 2975 066112

297.4147474

???? Slutlig utvärdering av Vayo Business ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Vayo Business.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Vayo Business:

datumUppdatering – nyheter
Uppmärksamhet: Företaget har klagomål om skulder till kunder, enligt argentinska medier. Vi lämnar länken till tidningsartikeln mdzVI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET.
December 2022Olika medier i Argentina har varnat för företaget Jag går på mynt som en påstådd bluff är också tydligen många kända personer i detta land inblandade. Vi lämnar länken till tidningsartikeln telam.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Vayo Business? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Vayo Business.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Vayo Business

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Vayo Business

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Vayo Business?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Vayo Business en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Vayo Business är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Vayo Business pålitlig?

Nej. Vayo Business är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Vayo Business?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Vayo Business?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

28 kommentarer om «Är Vayo Business en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Mer information om VAYO svar

  Hej, jag är från Argentina och för tillfället pratas det om att kändisar som främjat Vayo kommer att bötfällas, se: "Regeringen skickade dokumentbrev till Wanda Nara och Pampita för Vayo Coin: de kan anklaga kändisar för vilseledande reklam

  Åtgärden som vidtagits av direktoratet för konsumentskydd når även Zaira Nara, Dani La Chepi, L-Gante och andra kändisar. Det kan bli sanktioner med böter på upp till fem miljoner pesos

  I dag upplöses systemet – som grundades i Chubut av en 59-årig kvinna som bodde i en hyresrätt och en 25-årig oljebolagsarbetare. Dess referenter och synliga ansikten möter klagomål inom straffrätten för bedrägeri och olaglig förening, dess närstående företag är skyldiga nästan 120 miljoner pesos i dåliga checkar enligt data från centralbanken. Kontoren som den ockuperade i Madero Center-byggnaden i Puerto Madero tömdes för mer än en månad sedan.

  Listan utökades under de följande veckorna: den inkluderade namn som Wanda Nara, Pampita Ardohaín, L-Gante, Horacio Cabak, Julieta Nair Calvo, Horacio Cabak, Darío Lopilato, Jimena Barón, Dani La Chepi, Florencia Peña, Laurita Fernández, Zaira Nara och Jose Maria Listorti.

  Således fick de en period på tio dagar på sig att ge sitt svar och kunde få en administrativ sanktion enligt konsumentskyddslagen, som fastställer böter på upp till fem miljoner pesos om det verifieras att deras Vayo Coin-kampanjer, faktiskt, de bröt lagen.

  Nu planerar direktoratet mer offensiva åtgärder. De berömda "mest engagerade" i sin reklam kan anklagas för vilseledande reklam, fortsätter källorna till fallet. Anklagelserna skulle börja nästa vecka. ” Källa: Infobae

  Låt oss se om de åtminstone får böter för att de främjat detta skräp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, tack för att du kommenterar Vayo Business. Sanningen är att alla dessa kändisar är delvis ansvariga och delaktiga i bluffen, de är människor som har ett visst inflytande och borde kolla med sina promotorer för att inte tjäna någon form av pengar som kommer från bedrägeri som kan skada livet för tusentals människor ..., de borde ha ett minimum av samvete och viss empati och lämna tillbaka de pengar som kommit in genom att publicera denna bluff till de drabbade och be om ursäkt offentligt och notoriskt till samhället.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mile, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. John A. Gonzalez svar

  Mycket bra. Vayo Business är en bluff, dess aktieägare är Ana María Lavitola (som har 95%) och Matías Ezequiel Mansilla.
  Kvinnans son, Leandro Usín, dömdes först av Buenos Aires Justice till tre års fängelse för 15 bedrägerier och 2018 inleddes en utredning i Chubut Justice som de lokala medierna kallade "The great Gaiman scam" .

  Vayo är måltavla av Argentinas centralbank (BCRA) eftersom företaget inte är registrerat hos National Securities Commission (CNV).
  https://www.iproup.com/economia-digital/30613-vayo-business-la-estafa-en-la-que-cayeron-todos-los-famosos

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. mer information svar

  Några av de berömda argentinarna som marknadsför Vayo-mynt, nu tvättar de säkert sina händer och tänker inte säga att de marknadsför det, men så vitt jag minns: Julieta Nair Calvo, Horacio Cabak, José María Listorti, Candelaria Ruggeri, Jimena Barón, Cinthia Fernández och till och med Marcelo Tinelli, Natalia Oreiro, Andrea Rincon, Rombai, Micaela Viciconte och Fabián Cubero, pampita, även Tinellis dotter (Candelaria Tinelli) … Det finns många, jag hoppas att de tar hand om de lurade personerna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, sanningen är att dessa så kallade kändisar säljs för att främja alla typer av bedrägerier för en handfull dollar, de är inte det minsta oroliga för att de slutar med att förstöra livet för tusentals familjer medan de tar sina pengar, för att till viss del är de en del av bluffen för att ha varit initiativtagare till det. De riktiga namnen på de reklamfilmer som ringer dig ger dem inte, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Louisina svar

  Var försiktig eftersom det verkar som att det är en generation zoe typ pyramid och även ledd av en argentinare,,, var väldigt försiktig med att det verkar som att pyramiden är på väg att falla. Tro inte på någon som erbjuder dig så hög avkastning... Det är inte sant.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luisina, de ger inga riktiga namn, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Fernando svar

  Det är inte en mäklare. Jag föll i frestelsen av den stora tveksamma månatliga andelen lönsamhet som de erbjuder dig att de inte berättar vad de investerar i om de investerar. Du faller också för propagandan från kändisar som säljer rök. Jag tror att de vid den tiden förväntar sig att fler människor kommer in för att betala dem som ligger bakom som pyramidspelen. Kontraktet de ber dig att underteckna innehåller inte namn, efternamn eller underskrift för någon av dem. De ger dig en "garanti" i sin egen krypto som de senare säger är under utveckling eller noll värde. I deras nätverk finns inga kommentarer från riktiga människor men det verkar som att de är bots. Människor är inte reglerade, det är det allvarligaste eftersom man inte gör anspråk på någon i efterhand. De kommer att få det jobbigt, som tur är är jag säker.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernando, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ljus svar

  God kväll, jag investerade med Vayo Business i 5 månader, de betalade mig korrekt och de returnerade alla mina pengar. Sedan gick jag tillbaka för att investera, för närvarande 6 månader, de första 2 betalade mig som vanligt och nu den tredje månaden dröjer de. Likaså säger kontraktet att från investeringsdatumet har företaget 10 dagar på sig att göra betalningen. Jag är van att få betalt direkt, jag är orolig. De har redan skickat vinst- och överföringsrapporten till mig. Men jag får vänta. Kommentarerna jag läser är mycket oroande. Jag hoppas att allt kommer att ordna sig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Candela, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Paula svar

   hej Candela, jag är i samma situation, har du gjort några framsteg?

 7. Abdiel svar

  Vayo Business är ett företag som inte har någon typ av reglering eller stöd, som inte ger någon typ av garanti för ditt kapital, det är som att ge pengar till någon på gatan och förvänta sig att de ska ge dig spektakulära intressen varje vecka, det är absurt att tro på dessa bedrägerier!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Abdiel, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Eugenia svar

   Jag investerade flera gånger de lämnade alltid tillbaka allt till mig i tid... i mars var de tvungna att betala mig igår och ingenting... och min sambo förra veckan och inte heller... Det verkar för mig att de gjorde det för några veckor sedan inte betala någon

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Eugenia, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Romina

    de är bedragare jag investerade och vad jag ser så betalar de inte längre så jag pratade med advokater jag ska gå med allt jag ska till och med fängsla den som dyker upp i samhället och kvinnan är också två om de betala mig inte den här. Veckan jag kommer att få dem att lida vad jag led, jag vet redan namnen och allt jag har för att lämna in en brottsanmälan och andra kommer inte att släppas

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Romina, de ger inga riktiga namn, de använder falska namn. Tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Paula

    Hej Eugenia, jag är i din situation, fick du något svar?

 8. Jonathan svar

  De är ett gäng bedragare, lita inte på, de kommer att stjäla allt de investerar, manipulera och lura så att du får mer pengar ... tjuvar !!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jonathan, tack för din kommentar om Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sergio Ordóñez, tack för att du kommenterar Vayo Business. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.