Wealthboostfx kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren wealthboostfx (även kallad wealthboostfx.com), är en Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas wealthboostfx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på wealthboostfx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att wealthboostfx.com-webbplatsen inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: CAPEX FINANCE LTD.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: förmodligen Storbritannien (även om den inte nämner den förordning som den borde ha om den faktiskt är baserad i Storbritannien, vilket får oss att tvivla på om den faktiskt är baserad i Storbritannien). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av wealthboostfx, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton.

Plattformarna att fungera som wealthboostfx erbjuder är: vi tror att wealthboostfxs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som wealthboostfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Wealthboostfx webbplats
Wealthboostfx webbplats

wealthboostfx ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: FAQ-sektionen, lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om wealthboostfx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.wealthboostfx.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på wealthboostfx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att wealthboostfx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det verkligen har en bas, de nämner inte vilket företag de tillhör, när de letar efter andra recensioner om wealthboostfx vi kunde inte hitta något, vilket får oss att tänka att det är ett "nytt" företag. Webbplatsen verkar oavslutad. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om wealthboostfx? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *