WinFinance -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren WinFinance (även kallad wincapitalpro.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen WinFinance för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar WinFinance. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Light Media LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av WinFinance märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- Minsta insättning på $ 250, videohandledning, support dygnet runt, kontoansvarig, fast spread, 24: 7 -hävstång.

Klassiskt konto- $ 2.500 minsta insättning, videohandledning, support dygnet runt, kontoansvarig, fast eller flytande spread, 24: 7 hävstång.

Premiumkonto: $ 20.000 24 minsta insättning, full tillgång till videohandledning, 7/1 support, kontohanterare, fast eller flytande spread, 200: XNUMX hävstång.

Guldkonto- Minsta insättning på 50.000 24 dollar, full tillgång till videohandledning, 7/XNUMX support, kontohanterare, justerbar spridning, justerbar hävstång.

WinFinance -kontotyper
WinFinance -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som WinFinance erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som WinFinance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

WinFinance webbplats
WinFinance webbplats

WinFinance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: praktiskt taget ingen information, verktyg eller resurser.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om WinFinance |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: wincapitalpro.com

Telefonnummer: + 442036082593

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på WinFinance <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att WinFinance -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letade efter recensioner om WinFinance kunde vi hitta mestadels negativa recensioner, CONSOB (italiensk finans regulator) har varnat två gånger (i september 2019 och mars 2020) om WinFinance. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om WinFinance? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *